Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף yes או hot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה בדיוק לא בסדר בלקבל את אותו המוצר(מבחינתי) בפחות כסף?

דווקא אתה ועוד כמוך שמבחינתם "לא יחזרו להוט בחיים" ,דופקים את עצמם,ככה בדיוק נעלמת התחרות ואז המחיר נשאר גבוה.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הטעם שלהישאר בהוט לצורך העניין, כאשר התשתית דפוקה, הגלישה איטית כמו צב ויש ניתוקים מפה ועד טאיוואן?גם אם יוזילו לי את זה ל-3.95 ש"ח בחודש, עדיין אעדיף ספק חלופי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אייל, מצד שני אפשר להגיד שמשנת 2007 עברו 3 שנים ואולי משהו השתנה בהוט.

אני לא מכיר את הוט בשירות אבל הזמן שעבר מאז הרומן שלך איתם, הוא גדול מאוד ויכול להיות שדברים השתנו. לא מעט אנשים מדווחים על טכנאי של הוט שמגיע באותו היום או ביום שאחרי.

מצד שני כבר שמענו פה איזה יחס העובדים מקבלים, זה גם מסביר כנראה את היחס שהלקוח מקבל מהם, זאת תגובת שרשרת שכזאת שבסופה הלקוח כנראה סובל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא מעניין אותי אם השתנה. אני לא מוכן לקחת את הסיכון שוב.

לפי מה שאני שומע מאחרים זה ממש לא השתנה אבל זה בגדר שמועות.

מה כבר יכול להשתנות? נציגים יותר נחמדים אבל אותן תקלות? הרי לא עקרו את כל התשתית מהריצפה, החליפו את המודמים והממירים בדגמים אחרים. נהפוך הוא: במקום מודמים מטורולה התדרדרו למודמים סיניים.

דווקא אתה ועוד כמוך שמבחינתם "לא יחזרו להוט בחיים" ,דופקים את עצמם,ככה בדיוק נעלמת התחרות ואז המחיר נשאר גבוה.

זה לא אותו מוצר. נתחיל מזה.

איכות הצפיה בהוט (לא HD) לא מתקרבת לאיכות הצפיה ב YES. בכלל אני לא נכנס לתכנים.

המוצר בהוט הוא מוצר גרוע שמצריך ממני הרבה זמן ועצבים. מבחינתי זמן ועצבים שווה יותר מאשר עוד 20-30 שקל בחודש.

בכל מקרה, מי שמתעקש מספיק יקבל מחיר טוב גם ב YES.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תחרות לא חייבת להיות רק על המחיר. תחרות יכולה להיות גם על שירות, או נושאים אחרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בואו נצא מנקודת הנחה שהמוצר אמור לעבוד בצורה תקינה הרבה לפני שאר הפרמטרים שנלקחים בחשבון.

פורסם

האחד, אתה יוצא מנקודת הנחה שבכל הארץ התשתית גרועה.

אולי זה מקרי ואולי זה נס ,אבל אני לא מאמין שרק בדירה שלי ובדירה של ההורים שלי ,מכל הדירות בארץ, אין בעיות תשתית, כבר רשמתי שניתן לספור על יד אחת בעיות שהיו לי ונזקקתי לשירות או תמיכה(אבל אני מיוחד ,אני יודע),גם בטלפון,גם באינטרנט וגם בכבלים.

לאייל: לגבי תוכן, זה כבר עניין סובייקטיבי,לי ערוץ ביפ וסדרות מקור מספקות אותי כמו כן הVOD עושה חיים קלים עם הבנות,מבחינת איכות שידור, אין לי את התקנים המחמירים שיש לך כנראה בתוך העין,עדיין לא שמעתי גם מאשתי איזושהיא תלונה שהתמונה גרועה/מטושטשת/לא ברורה. מבחינתי ושוב פעם מבחינתי זהו אותו מוצר בדיוק,ודרך אגב לא ש20-30 שקלים בחודש זה מעט אבל ההפרש בשיקלול של כל מרכיבי החבילה(אינטרנט,כבלים ,טלפון ושיחות בטלפון) הוא כמעט פי 2 ויותר.

אני שוב פעם מדגיש,אני לא בא להלל את הוט ולא בא לקטרג על YES, פשוט חלק מהתגובות כאן(לגבי כל אחת מהחברות) מוגזמות עד כדי תהיה אם זה דמיון פרוע של הכותב או סתם ייצר הגזמה רגעי.

פורסם

אני אישית לעולם לא אחזור להיות לקוח של הוט, לא משנה מה יציעו לי!

גם אני לעולם לא אחזור אליהם .

נכוויתי קשות :

תקלות אינספור בממירי הכבלים

תקלות אינספור בקו הטלפון

שירות ויחס מעליב

גביית כספים שלא כפי שהוסכם

קושי בשלבי ההתנתקות מהם

איכות ערוצי הטלוויזיה גרועה מאד !

פורסם
האחד, אתה יוצא מנקודת הנחה שבכל הארץ התשתית גרועה.

אולי זה מקרי ואולי זה נס ,אבל אני לא מאמין שרק בדירה שלי ובדירה של ההורים שלי ,מכל הדירות בארץ, אין בעיות תשתית, כבר רשמתי שניתן לספור על יד אחת בעיות שהיו לי ונזקקתי לשירות או תמיכה(אבל אני מיוחד ,אני יודע),גם בטלפון,גם באינטרנט וגם בכבלים.

לאייל: לגבי תוכן, זה כבר עניין סובייקטיבי,לי ערוץ ביפ וסדרות מקור מספקות אותי כמו כן הVOD עושה חיים קלים עם הבנות,מבחינת איכות שידור, אין לי את התקנים המחמירים שיש לך כנראה בתוך העין,עדיין לא שמעתי גם מאשתי איזושהיא תלונה שהתמונה גרועה/מטושטשת/לא ברורה. מבחינתי ושוב פעם מבחינתי זהו אותו מוצר בדיוק,ודרך אגב לא ש20-30 שקלים בחודש זה מעט אבל ההפרש בשיקלול של כל מרכיבי החבילה(אינטרנט,כבלים ,טלפון ושיחות בטלפון) הוא כמעט פי 2 ויותר.

אני שוב פעם מדגיש,אני לא בא להלל את הוט ולא בא לקטרג על YES, פשוט חלק מהתגובות כאן(לגבי כל אחת מהחברות) מוגזמות עד כדי תהיה אם זה דמיון פרוע של הכותב או סתם ייצר הגזמה רגעי.

ממש לא כותב את דבריי בהגזמה. אני עוד ממתן אותם מאוד ונותן לך רק טעימות. על החורים שהם קדחו לי בקיר שלא לצורך ע"מ להעביר את החיווט המכוער שלהם ואת ספק הכוח שתקוע לי באמצע הקיר בחדר בתור קישוט שלא מוסיף לי לכלום ורק מכער את החדר - לא הזכרתי בכלל עד עכשיו. לא יכול לשמוע את השם הזה (הוט) הם מוקצים מחמת המיאוס מבחינתי.עוד דבר - לפני כשנה היתה לי חברה שעבדה בהוט בתפקיד די בכיר וספרה לי דברים שהשתיקה יפה להם (טריקים וקומבינות למיניהם) שללקוח לא יעיזו לספר.

פורסם

טלפנית: "בקרוב מתפרסם סקר שבדק שירות בחברות הטלויזיה ואנחנו זכינו במקום שלישי".

אני: "אבל יש רק אתכם, את יס ואת רשות השידור הממלכתית".

זה באמת הזוי...:roflmao::drinking:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שי הית צריך לשאול אותה כמה חברות נבדקו בסקר הזה, אם היתה אומרת לך 3, הית ושואל האם היא מתגאה להיות במקום האחרון.

אם היתה ממציאה לך יותר מ-3 חברות, הית שואל אותה איזה עוד חברות נבדקו בסקר הזה.

נחמד להוציא אותם מטומטמים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נחמד להוציא אותם מטומטמים

לי דווקא אין התנגדות כיון שגיליתי זאת מזמן ובאמת לא מהרתי לשפוט.

פורסם

זה כמובן מבורך אבל בתנאי שהמחיר שווה את ההפרש בשירות. אם לא אכפת לך לחכות כמה שעות כל פעם בהמתנה למענה ולא אכפת לך לספוג ניתוקי אינטרנט ורעשים בטלפון זה זה באמת מוצר עדיף. אישית מעדיף לשלם יותר מלהתעצבן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...