Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף yes או hot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך.

הייתי 10 שנים בהוט, נתתי להם את כל הצ'אנסים שבעולם והם תמיד אכזבו.

בYES אני באמצע השנה הרביעית ומעולם לא נדרשתי לטכנאי.

בכל מיני דברים אחרים שכן הייתי צריך (העברת דירה, עדכון תוכניות וכו' ) היו איתי יותר מהוגנים.

איכות הצפיה בYES טובה משמעותית ולדעתי גם התכנים.

אין ספק שהפקות המקור ב HOT טובות יותר, אבל בשביל זה יש אינטרנט או חברים.

אתה מביא DVD אחד עם כל הבורר או עם כל עספור , עדיף על עוגמת נפש מול הוט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שניהן חרא.

אבל מה, שירות לקוחות כמו של הוט, אין בשום מקום אחר.

אני חושב שהייתי מעדיף בדיקה יסודית של מס הכנסה עם זכוכית מגדלת, מאשר להתקשר לשירות לקוחות של הוט (שלא נדבר על להתנתק חו"ח)

פורסם
תנסה לנתק את הממיר ל30 שניות ולעשות לו ריסט. זה צריך לעזור לכמה דקות ואז שוב אתה צריך לקום ולחזור על הפעולה.

הוט זו חברה נוראית והם מנסים להחזיר אותי כל הזמן.

אני מסביר להם שלא הצלחתי במשך שנה וחצי לראות כמו שצריך סרט שלם ולוקח להם כל פעם שעתיים לענות.

אמרתי להם שאני לא אחזור עד שהם לא ישפרו את השירות שלהם ואת החלק הטכני, שלא מאפשר לי לראות את מה שאני משלם עליו.

אחרי שהתנתקתי הם המשיכו לחייב אותי במשל 4 חודשים על 350 ש"ח לחודש וטענו שלא החזרתי את הממירים שלי.

אחרי זה הפקס שלהם לא עבד איזה חודש והם לא היו מקבלים את המסמכים שמעידים על זה שכן.

רק עורך דין עזר לי במקרה הזה וקיבלתי זיכוי אחרי כמה חודשים.

אני לעולם לא אחזור לחברה המגעילה הזו.

פורסם

לא יודע מה יש לכולם נגד השירות של הוט.

זמני המתנה ארוכים? נכון.

הבטיחו משהו אחד והביאו משהו אחר? קרה גם,התקשרתי,אמרתי "אבל הבטחתם את זה ולא את זה",אמרו "בסדר" וסידרו הכל.

אצלי הממיר התקלקל פעם אחת והיו מספר תקלות עם האינטרנט ובכל פעם שהשגתי נציג שירות,עזרו לי מהר וביעילות.

לגבי התנתקות,לא יצא לי לנסות,שמעתי סיפורי זוועה אבל אותו דבר שמעתי לגבי YES.

בקשר לשאלה המקורית, לדעתי התכנים ב-HOT יותר טובים.

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

הבטיחו משהו אחד והביאו משהו אחר? קרה גם,התקשרתי,אמרתי "אבל הבטחתם את זה ולא את זה",אמרו "בסדר" וסידרו הכל.

שיטת מצליח?

כנראה שהזמני המתנה ארוכים בגלל בעיות טכניות מרובות וחוסר בנציגים. מה שאומר שהחברה לא נותנת ללקוח מענה ראוי כדי לפחות לפצות על התקלות המרובות.

אני מקווה שיכנס לתוקף החוק שמגביל אותם ל-3 דקות ואז 3 שעות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כל החברות הגדולות,טלויזיה,סלולרי וכו' עובדים בשיטת מצליח,זה ידוע.

הצטרפתי לטריפל של הוט,עם אינטרנט 12 מגה,אני עושה בדיקת מהירות יום לאחר ההתקנה

(לא יכולתי לבדוק בזמן ההתקנה כי התעכבתי עם שינוי המהירות אצל הספק),

אני רואה 7 מגה! מתקשר,"אה כן,בטעות עדכנו במחשב שהמהירות שלך היא 7"

אז במקום להתעצבן או להקים אתר שנאה התקשרתי פעם אחת ויש לי אינטרנט כמו שרציתי,אז לדעתי לא צריך להגזים.

נזכרתי בדוגמה לניתוק מ-yes:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3840009,00.html

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

הסיבה היחידה שאנשים כיום מתחברים להוט זה בגלל המחיר.

האופציה של טלפון, טלויזיה ואינטרנט במחיר שבו בYES מקבלים רק טלויזיה היא מאוד מפתה.

אבל הזול עולה יקר בסוף, גם הזמן שלי שווה הרבה כסף : טרטורים, טלפונים, ציפייה לטכנאים, עוגמת נפש וכו'...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור לקוח של הוט אני חייב לשים את הדברים על השולחן:

הפקות מקור יש המון חלקן טובות חלקן פחות.

שידורים חוזרים של סרטים יש לא מעט אבל מבדיקות מול יס יס פשוט ממחזרת את אותו הסרט כל כך הרבה פעמים שאין מצב שתפספס חלק מהעלילה במשך שבוע [תמיד יש מצב לראות את המשך הסרט מנקודה כזאת או אחרת].

לגבי מחיר הוט לוקחים ובגדול [אני משלם על הטלפון 11 ש"ח דמי שימוש ו 30 אגורות לסלולרי + 6 אגורות לקווי , שני ממירים ואחד מהם HD כשכל הערוצים פתוחים + VOD במחיר של 235 ש"ח, אינטרנט משהו בסביבות ה46 ש"ח].

לגבי שירות לקוחות : על הפנים ,אי אפשר לתפוס אותם, מבצעים טעויות בחשבוניות,

זה הגיע למצב שקיבלתי זיכוי ל 6 חודשים לאחר כל החיובים השגויים, וגם אז טעו, כשהתקשרתי להתנתק ,כולי עצבים אדום ורותח התקשרה אליי מנהלת שימור לקוחות, ניסתה להסביר לי שחלה טעות ,אמרתי לה שאני לא מעוניין במשך 15 דקות רצוף וכל הזמן הזה היא מנסה לדחוף לי ערוצים וסרטים בחינם למשך 3 חודשים ,כשהסברתי לה שאני לא התקשרתי על מנת לסחוט הטבות כאלה או אחרות אלא פשוט נמאס לי מהחיובים השגויים הללו היא הודיע לי חגיגית שיותר זה לא יקרה, אמרתי לה שבאמת אין לי כח עוד פעם לשטויות האלה ואני יודע שזה לא ממש מזיז לה את קצה הביצית אבל בפעם הבאה שהדבר ייתרחש אני שולח פקס התנתקות עם העתק למשרד התקשורת [עליו הם חייבים להגיב תוך 48 שעות].

בינתיים במשך חצי שנה עוד לא חייבו אותי אבל טפו טפו טפו רק שינסו אותי עוד פעם.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
הסיבה היחידה שאנשים כיום מתחברים להוט זה בגלל המחיר.

האופציה של טלפון, טלויזיה ואינטרנט במחיר שבו בYES מקבלים רק טלויזיה היא מאוד מפתה.

אבל הזול עולה יקר בסוף, גם הזמן שלי שווה הרבה כסף : טרטורים, טלפונים, ציפייה לטכנאים, עוגמת נפש וכו'...

קצת הגזמת אייל, אמנם השירות לקוחות של הוט לא יזכה ב"תרנגול הזהב" אבל בת'כלס,כמה פעמים צריך את השירות שלהם? או של כל חברה טובה או גרועה אחרת? אני נמצא בהוט כבר שנה שלישית אצלי בבית וניתן לספור על יד אחת כמה פעמים הייתי זקוק לשירות כזה או אחר, לגבי שירות טכני הם דווקא מפתיעים אותי לטובה, תמיכה טובה וזמן מענה סביר ביותר,וגם פעמיים שהייתי צריך טכנאי ,בפעם הראשונה קבעו לי ליום למחרת ופעם שניה בשבוע שעבר קבעו ליומיים קדימה וגם אותו ביטלתי כי הבעיה הייתה בכלל בספק האינטרנט ולא בתשתית.

הורי עם הוט עוד מימי "תבל" שזה המון שנים,בתור זה שתמיד התקשר לדבר עם השירות בשם הורי ,גם אצלהם ביחס לשנים שהם מנויים ,כמות הפעמים זניחה ביותר שהיינו צריכים להתקשר לשירות.

אני חושב שלא מעט אנשים כאן מקצינים את הנושא של שירות לרעה, בפועל כל חברות התקשורת למינהם בארץ בעלות שירות לקוחות לוקה בחסר,ולכל חברות התקשורת בארץ יהיו סיפורי אימה על החברות המתחרות, צריך רק לקחת הכל בפרופורציה.

פורסם

בשנתיים האחרונות שלי בהוט היו לי בעיות באינטרנט על בסיס יומי.

לפני כן הבעיות היו רק על בסיס שבועי.

למעשה בין השנים 2002 ל 2007 החלפתי 5 דירות ,בכולן הוט ובכולן היו לי צרות צרורות, בעיקר באינטרנט אבל גם בטלויזיה לא חסר.

לפחות פעמיים עד שלוש בשנה ניתקו אותי לחלוטין בעקבות עבודות אצל שכנים. (חתכו כבל והלכו הביתה בלי לברר מי מחובר)

יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.

טכנאים תת רמה לא מקצועיים ולא סופרים את מקום העבודה שלהם

בעיות בחיובים בלי סוף, גם לאחר הניתוק התחילו פתאום לחייב אותי 300 שקל בחודש ולא רצו להחזיר את הפקדונות על הממירים.

יש עוד הרבה דברים ששכחתי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באיזור שאני גר בו היו בעיות תשתית בלתי נסבלות באנטרנט בכבלים של הוט.כשנה הייתי מחובר לאנטרנט ה"מהיר" שלהם שאצלי לא היה כ"כ מהיר בלשון המעטה ולווה באינספור ניתוקים על בסיס יומיומי (ולא שבועי).בסופו של דבר נשברתי ועברתי לבזק ואיתם לפחות לא היו לי בעיות של ניתוקים ורוחב פס בעייתי (נעזוב לרגע את השירות המעפן שלהם).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
בשנתיים האחרונות שלי בהוט היו לי בעיות באינטרנט על בסיס יומי.

לפני כן הבעיות היו רק על בסיס שבועי.

למעשה בין השנים 2002 ל 2007 החלפתי 5 דירות ,בכולן הוט ובכולן היו לי צרות צרורות, בעיקר באינטרנט אבל גם בטלויזיה לא חסר.

לפחות פעמיים עד שלוש בשנה ניתקו אותי לחלוטין בעקבות עבודות אצל שכנים. (חתכו כבל והלכו הביתה בלי לברר מי מחובר)

יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.

טכנאים תת רמה לא מקצועיים ולא סופרים את מקום העבודה שלהם

בעיות בחיובים בלי סוף, גם לאחר הניתוק התחילו פתאום לחייב אותי 300 שקל בחודש ולא רצו להחזיר את הפקדונות על הממירים.

יש עוד הרבה דברים ששכחתי.

תבדוק שאין עלייך "שחור". אתה יכול לכתוב ספר עם הצרות שיש לך איתם,אני מקווה שהם היחידים שגורמים לך לכזאת עוגמת נפש.

אני בכל מקרה עדיין חושב שאתה נוטה קצת להגזים אבל זכותך המלאה.(אל תפגע זה לא אישי),לי ולמשפחתי מעולם לא היו תלונות בסדר גודל כמו שלך עליהם,דרך אגב ,שלא יהיה כאן ספק,אם YES היום יציעו לי מבצע אטרקטיבי יותר ממה שהוט נתנו לי ,אני לא אחשוב פעמיים ואעבור אליהם,אין לי סנטימנטים לאף אחד מחברות התקשורת,כולם אותו הח@א.

פורסם

כמו שאמרתי , ואתה מאושש את זה, אנשים מחפשים את הזול ועובדה: אם YES יציעו לך יותר זול אתה תעבור.

גם אצל ההורים שלי בעיר אחרת לגמרי אותו סיפור. היו כמה שנים של שקט ואז התחילו השנים הרעות.

כשזה עובד, זה עובד. אבל כשמתחילות הבעיות - זה לא נגמר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...