Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף yes או hot?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 6 שנים כעובד בחברה שהיתה קשורה קשר יום-יומי עם HOT בקטע של אינטרנט אני רק יכול לומר שכמות התקלות שלהם היא בלתי נסבלת , זה היגיע כבר לקטע של אבסורד כמו למשל שהמשמרות היו נקבעות אצלנו בתמיכה ע"פ מזג האויר: כל שנה כשהיגיע היורה, סביב הגעתו היינו מתגברים משמרות ב-20-30 אחוזים כי ידענו שכל התשתית של HOT תקרוס כנראה או בלילה בגשם או ממש לפנות בוקר - כל שנה זה היה קורה כמו שעון .. שלא לדבר על נציגי השירות הגרועים שלהם שבקושי יודעים לדבר עם לקוח שלא לומר להוביל אותו בשיחה, להיות שירותיים או "לסגור טיפול" בלקוח כראוי.

בהקשר של הטלויזיה, אין ספק בכלל שאיכות התמונה בYES טובה יותר, אני מכיר כמה וכמה בעלי חנויות קולנוע ביתי שמוכנים למכור את העסק ולא להציג מסכי HD עם ממיר של HOT המחובר למרכזיה שלהם בחנות, איכות התמונה שם פשוט בינונית מינוס, הממירים שלהם יחסית איטיים בתגובה שלהם ונוטים להתקלקל לעיתים תכופות.

אין ספק שהמחיר זול - אבל על זול משלמים ביוקר ואני לא הראשון בת'רד הזה או בפרום הזה שאומר זאת.

אני עם YES כבר שנים על גבי שנים ולפני שבועיים העברתי את ההורים שלי (לכבוד המונדיאל וגם כי היגיע הזמן) לממיר ה-HD החדש שלהם: YES MAX HD ואני מבסוט פצצות, לא היו לי איתם בעיות שירותיות , כל ערוצי החבילות (שהם לא פרימיום) פתוחים אצלי ואני מרוצה מהתכנים, אני מכור לדיסקברי ולנשיונל ג'יאוגרפיק (גירסת הHD שלו פשוט מטורפת), צופה בעיקר בערוצים הללו, מידי פעם בMTV (רגיל או HD , מה שבא), קצת VH1 וכמובן בכל משחק NBA שמשודר של הלייקרס (שעבורו לא צריך יותר מממיר רגיל בדר"כ) , ההורים שלי מרוצים בבית שלהם כבר שנים מYES וכל טרוניה או טענה שהעלינו תמיד נפתרה על הצד הטוב ביותר, הטכנאים היו נחמדים (כשכבר היגיעו) ומקצועיים ושמו דגש על השירות שהם מציגים בבית הלקוח.

אז מבחינתי אין סיכוי שאהיה בהוט, לא בטלויזיה ובטח ובטח לא באינטרנט (לאור הניסיון והידע הטכני שלי).

ככה אני רואה את זה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האחד, אתה יוצא מנקודת הנחה שבכל הארץ התשתית גרועה.

אולי זה מקרי ואולי זה נס ,אבל אני לא מאמין שרק בדירה שלי ובדירה של ההורים שלי ,מכל הדירות בארץ, אין בעיות תשתית, כבר רשמתי שניתן לספור על יד אחת בעיות שהיו לי ונזקקתי לשירות או תמיכה(אבל אני מיוחד ,אני יודע),גם בטלפון,גם באינטרנט וגם בכבלים.

לאייל: לגבי תוכן, זה כבר עניין סובייקטיבי,לי ערוץ ביפ וסדרות מקור מספקות אותי כמו כן הVOD עושה חיים קלים עם הבנות,מבחינת איכות שידור, אין לי את התקנים המחמירים שיש לך כנראה בתוך העין,עדיין לא שמעתי גם מאשתי איזושהיא תלונה שהתמונה גרועה/מטושטשת/לא ברורה. מבחינתי ושוב פעם מבחינתי זהו אותו מוצר בדיוק,ודרך אגב לא ש20-30 שקלים בחודש זה מעט אבל ההפרש בשיקלול של כל מרכיבי החבילה(אינטרנט,כבלים ,טלפון ושיחות בטלפון) הוא כמעט פי 2 ויותר.

אני שוב פעם מדגיש,אני לא בא להלל את הוט ולא בא לקטרג על YES, פשוט חלק מהתגובות כאן(לגבי כל אחת מהחברות) מוגזמות עד כדי תהיה אם זה דמיון פרוע של הכותב או סתם ייצר הגזמה רגעי.

חייב להסכים.

אני מודע לכל התלונות והאתרים שהוקמו נגד הוט אבל לא נתקלתי בתקלות כאלה מעולם.

לא שאני משתמש מאסיבי באינטרנט אבל מבחינתי הוא בסדר גמור ואין תקלות, הטלפון נותן מענה לשיחות האינסופיות של אימא שלי ודודות שלי על כלום (ועוד באיידיש..).

אני מאוד מרוצה מביפ, הstartover זה אחד הדברים הכי נחמדים שיש. אין כמו לבוא לסוף של סרט וללחוץ על הכפתור האדום ולראות אותו מהתחלה.

גם בטלוויזיה היו מעט תקלות וגם שהיו באו טכנאים אדיבים ומסבירי פנים שהשאירו את מספר הטלפון האישי שלהם למקרה ויצוצו בעיות כלשהן, והן לא צצו.

אז אם אני שבע רצון מכל הטריפל ואני מקבל מחיר טוב בהרבה מיס אין לי שום סיבה לחשוב על מעבר.

הערת אגב hot magic זה מוצר חובה לכל חובב טלוויזיה.

פורסם

אני לא יוצא משום נקודת הנחה לגבי התשתיות בארץ אלא רק לגבי הבית שלי.

לא מעניין אותי אפילו אם לשכן שגר דלת מולי האנטרנט עובד בצורה מושלמת. זוהי לא הנקודה בכלל. ה

נקודה היא שאם ללקוח X יש כ"כ הרבה תקלות ובעיות ובמהלך שנה אחת הגיעו כבר 7-8 טכנאים ועוד רב-טכנאי אחד, זה אומר שכנראה משהו דפוק שם מהיסוד.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מעניין איך אנשים פרסמו כמעט 50 תגובות, ועדיין אף אחד לא הציע את הפיתרון הזול ביותר: סטרימר.

בוא ספר לי איך רואים ספורט וחדשות בסטרימר...

מנהלים : מה דעתכם שנסגור את הנושא הזה באמצעות סקר ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי שנים עם הוט ומעבר ל"יס":

YES עדיף מהוט בכל פרמטר.

אני ביקשתי להתנתק מהוט ב-27.12.09 וממש בימים אלו נפתח מולם הליך משפטי. הם פשוט מענים אותי במשך למעלה מ-5 חודשים רק בשביל ההתנתקות מהם, למרות שאני מוכן לשלם להם את הקנסות שלהם.

תקלות בלי סוף, 0 פיצויים, 0 בשירות.

איפה נשמע שלקוח מתקשר מהנייד שלו להוט כי תקלה שלהם השביתה גם את הטלפון, גם את הטלוויזיה וגם את האינטרנט וממתין 45 דקות למענה?

אלי היו מגיעים טכנאים בהפרש של כמה ימים ("כי רק שבוע הבא יש טכנאי פנוי, אז בינתיים תיז*יין עם זה שהממיר עושה לך אתחול לעצמו כל 5 דקות והאינטרנט בכלל לא עובד כי יש ניתוקים בקו".. שב לך שישבת ושחק שש-בש עם חברים).

המחיר הזול של הוט? אם אני אסכם את כמות השקלים שהיו מתווספים בכל פעם לחשבון החודשי זה מגיע לסכום רכישת פלזמה חדשה.

להתקשר ולהתלונן שהמחיר פתאום עלה ב-5 ש"ח לפני חודש וב-8 לפני חודשיים? הצחקתם אותי, העלות שיחה בסלקום הכוללת המתנה של 3 שעות וויכוח עם נציג עולה יותר מזה.

ולגבי "יס"?

התקשרתי פעמיים בלבד לשירות שלהם, בשני המקרים לא המתנתי יותר מ-3 דקות.

אמרתי לנציגה כי הנציג שאיתו חתמתי הבטיח לי את הממיר החדש יותר (ממיר רגיל אבל עם יציאת סקארט) ומבלי להתווכח (למרות שזה לא היה רשום בחוזה אלא בסמוך על מילה) זימנו לי טכנאי תוך ימים ספורים להתקנה.

בינתיים אין בעיות עם החשבון ואין הפתעות.

ולכל מי שמספר על המחיר היקר של יס מול הוט- אני משלם ביס 199 ש"ח לחודש ומקבל 3 חבילות ועוד מספר ערוצים פתוחים. בהוט זה עולה 189 למבצע הזול ביותר עם חבילת הסרטים ועוד 2 חבילות מבישות עם ערוצים מטופשים.

אם אתם חושבים ש-10 שקל יותר זה הרבה כסף בשביל לקבל מוצר טוב בהרבה, אתם חיים בעולם אחר.

לפלזמה שלי חובר ממיר HD עם כבל HD איכותי- ראו סביר מינוס מינוס(--).

לפלזמה שלי מחובר עכשיו ממיר פשוט של יס (לא HD, לא מקס ולא שמקס) עם כבל RCA בשקל תשעים ורואים מצויין!

מי שמתחבר להוט ל-3 שנים- שאלוהים יסלח לו ויעזור לו.

פורסם

נתחיל בגילוי נאות: אני עובד בהוט כבר כמעט 4 שנים בתור טכנאי.

אני לא אתחיל לסנגר על החברה, אבל רק שתדעו, הטריפל שהוט נותנת, ברגע שהוא מחובר כהלכה,

נותן ראשית את מוצר התקשורת הכי טוב כיום בארץ, ושנית את המוצר הכי משתלם במחיר.

אני חוזר ומדגיש, כל לקוח של הוט בטריפל שביצעתי לו משוב של חודש, לאחר טיפול יסודי, קיבל את השירות הכי טוב, ובסופו של דבר

את המוצר שהוא שילם עליו בלי תקלות.

לגבי שירות הלקוחות והטמיכה טכנית הטלפונית, זמני ההמתנה הארוכים הם נחלת העבר,

הוט נותנת זמן המתנה ממוצע כמו כל החברות בשוק, אבל החומר האנושי זוועה על גבול האימה,יש נציגות אהבלות על ימין ועל שמאל

גם בשירות ובטוח בתמיכה הטכנית.

לגבי זיכויים\חיובים וכו', שמעתי סיפורי אימה,כולם אמיתיים, ושוב בתחום הזה המערכת זוועה.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

לפני כעשור היינו בהוט למשך שנתיים ולאחר מכן עזבנו אותם לייס שם היינו קרוב ל6-7 שנים ובשנה וחצי האחרונות חזרנו להוט.

עזבנו את הוט בגלל בפעם הראשונה בגלל שהם באמת היו על הפנים , תקלות בלי הפסקה , מוצר באיכות ירודה , ושירות גרוע , אצל ייס היינו הרבה זמן והם היו לא רעים אבל מס' תאקלים שהיו לי איתם שהם היו אשמים בהם ולא רצו לקחת אחריות עליהם , בנוסף לחבילה אטרקטיבית שהוט נותנים גרמו לי לעזוב את ייס ולתת הזדמנות נוספת להוט.

מעבר לזה ששנים רבות לא סבלתי את בזק ורק חיכיתי ליום שתיהיה אלטרנטיבה כדי לעזוב , הוט נותנים חבילת טריפל אטרקטיבית ובמחיר מצויין.

מעבר לחבילה המצויינת אני חייב לומר שהם השתפרו מאוד גם אם זה באיכות המוצר שהם נותנים (למרות שהם קצת בפיגור שאין להם HD מקליט אבל גם זה יגיע בקרוב אני מאמין) , אם זה השירות שהשתפר מאוד , והאמת בשנה וחצי האחרונות היו מקרים בודדים שהיו תקלות אם זה בטלפון,באינטרנט או בטלוויזיה וגם הם נפתרו בצורה מאוד מהירה.

מעבר לזה שיצא לי איזה ערב לזפזפ בייס והאמת שהוא משעמם בצורה מחרידה.

פורסם

לא קראתי את כל הדיון, אבל ממליץ על החבילה של הוט. (מקווה שלא דיברו על זה כבר כאן)

ממליץ בחום! מבסוט עד הגג!

HOT- עברתי מחבילה רגילה שהייתה לי ל-

טלויזיה כל הערוצים+ טלפון עם 1000 שיחות לנייחים+ אינטרנט UFI12MB! (הגיע סוף סוף לאזורי מגורי)

+ תוספת לבזק בינלאומי 55 על האינטרנט (12 MB)

האינטרנט מוריד על מגה וחצי בלי להתבלבל. סרטונים ביוטיוב של 1080P נטענים תוך שניות.

והכל יוצא 354 שח בחודש!

שווה בדיקה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
נתחיל בגילוי נאות: אני עובד בהוט כבר כמעט 4 שנים בתור טכנאי.

אני לא אתחיל לסנגר על החברה, אבל רק שתדעו, הטריפל שהוט נותנת, ברגע שהוא מחובר כהלכה,

נותן ראשית את מוצר התקשורת הכי טוב כיום בארץ, ושנית את המוצר הכי משתלם במחיר.

אני חוזר ומדגיש, כל לקוח של הוט בטריפל שביצעתי לו משוב של חודש, לאחר טיפול יסודי, קיבל את השירות הכי טוב, ובסופו של דבר

את המוצר שהוא שילם עליו בלי תקלות.

לגבי שירות הלקוחות והטמיכה טכנית הטלפונית, זמני ההמתנה הארוכים הם נחלת העבר,

הוט נותנת זמן המתנה ממוצע כמו כל החברות בשוק, אבל החומר האנושי זוועה על גבול האימה,יש נציגות אהבלות על ימין ועל שמאל

גם בשירות ובטוח בתמיכה הטכנית.

לגבי זיכויים\חיובים וכו', שמעתי סיפורי אימה,כולם אמיתיים, ושוב בתחום הזה המערכת זוועה.

אלעזר , שכחת לספר מספר פרטים

לדוגמא: מה עם קנסות היציאה האדירים של של הוט? שרק גדלים עם הזמן ולא יורדים?

מה לגבי זה שהאינטרנט שיתופי , ובכל הפרסומות מובטח "עד" 12 מגה ז"א בשעות עומס האינטרנט נפגע משמעותית

מה לגבי "דמי הרצינות" שהוט גובים?

ועוד ועוד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זה כמובן מבורך אבל בתנאי שהמחיר שווה את ההפרש בשירות. אם לא אכפת לך לחכות כמה שעות כל פעם בהמתנה למענה ולא אכפת לך לספוג ניתוקי אינטרנט ורעשים בטלפון זה זה באמת מוצר עדיף. אישית מעדיף לשלם יותר מלהתעצבן.[/quote

מן הסתם אני מצדיק אותך,אני אשלם גם עשרות שקלים יותר בכל חודש על מוצר שמבחינתי נותן לי ערך מוסף ,אולם שוב פעם אני חוזר על העניין שאצלי בבית כבר 3 שנים ואצל הורי מאז ומתמיד ,מעולם לא הייתה איזושהוא משבר שבגללו "שוברים את הכלים", אני לא אומר שהם מושלמים ומן הסתם יש להם פאקים כאלו ואחרים אבל מבחינת מוצר כמוצר,מעולם לא הייתה לנו תקלה משמעותית שמן הסתם ,פתרון בלתי מספק היה גורם לעזיבה שלהם.

בכל מקרה, הדיון הזה מן הסתם ימשיך עם דעות כאלו ואחרות לכאן ולכאן, אז אני מבחינתי מיציתי את הדיון ולפותח השרשור אני מאחל שיהנה מכל בחירה שלא יעשה.

לילה טוב.

פורסם
אלעזר , שכחת לספר מספר פרטים

לדוגמא: מה עם קנסות היציאה האדירים של של הוט? שרק גדלים עם הזמן ולא יורדים?

מה לגבי זה שהאינטרנט שיתופי , ובכל הפרסומות מובטח "עד" 12 מגה ז"א בשעות עומס האינטרנט נפגע משמעותית

מה לגבי "דמי הרצינות" שהוט גובים?

ועוד ועוד

קנסות היציאה האדירים לא מוצדקים לטעמי, אבל אומר לזכותו של המנכל החדש, שהוא אומר

שהוט לא מוכנה יותר לתת חבילות במחירי הפסד לדבריו, אני מניח שחלק מהתפיסה הזאת, זה קנסי יציאה אדירים כלשונך,

מכיוון שלחבת הוט משתלם המחיר לדוג' 300 שקל עבור טריפל, רק במידה והמנוי מחובר לתקופה ארוכה מספיק.

לגבי האינטרנט אני אכתוב פה משהו שאני מניח שאסור לי לכתוב, אך אני ארשום אות כחלק מהתפיסה האובייקטיבית שלי לגבי הדיון.

יש עומסים בהוט. באזורים מסויימים הוט לא יכולה לספק ללקוחות את מלוא רוחב הפס שהיא התחייבה לו.

הגורמים הם טכניים, אך יש פתרון והוא הUFI, ברגע שיושלם השדרוג בכל אזורי הלקוח (צפי של 100% עד סוף 2010 עד כמה שאני זוכר)

הוט תוכל לספק מהירויות גבוהות ללא עומסים וללא צוואר בקבוק לכל הלקוחות

בכל אופן כיום, גם באזורים לא משודרגים הוט יכולה בדר"כ לספק עד 5 מגה ללקוח בקלות.

הגורמים ללקוחות שסובלים ממהירויות נמוכות בהשוואה למה שהם משלמים הם קודם כל הנציגה שמונחית לבדוק אם יש עומסים ורק אז להגדיל ללקוח את חבילת הגלישה

וכמובן שהיא לא עושה את זה ולכן היא בלשון העם אהבלה מצויה

הגורם השני זה הסוכן שמוכר ללקוח טריפל עם 7-12 מגה ומונחה לפי אותו הנוהל לעיל, ולא פועל על פיו.

כמובן שאז הלקוח מטורטר וכולם סובלים, כי התמיכה טלפונית החוכמולוגים (הוט טלקום שלו מדבר נאסר במה אפשר לעזור)

לא בודקים עומסים באיזור הלקוח, הטכנאי הראשון בא ומונחה לפי נוהל לחרטט את הלקוח, ואז בא הטכנאי השני, "בכיר" וגם מונחה לחרטט את הלקוח ולתת לו צפי לסיום שדרוג הUFI וכן הלאה.

לגבי "דמי רצינות" אין לי מושג קלוש מה זה.

לגבי הCRM, ידוע שרק השנה החברה עשתה את השינוי המבורך הזה, מהאחרונות בשוק, אבל זה חלק מהמהפך השירותי שהמנכל החדש מנסה להנהיג כדי לתת את השירות הטוב ביותר ולטעמי הוא לא חוסך משאבים כדי להגיע לשירות טוב ויש תוצאות (וזה באמת בצורה הכי אובייקטיבית שאפשר)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

1) הגורמים ללקוחות שסובלים ממהירויות נמוכות בהשוואה למה שהם משלמים הם קודם כל הנציגה שמונחית לבדוק אם יש עומסים ורק אז להגדיל ללקוח את חבילת הגלישה וכמובן שהיא לא עושה את זה ולכן היא בלשון העם אהבלה מצויה

2)הגורם השני זה הסוכן שמוכר ללקוח טריפל עם 7-12 מגה ומונחה לפי אותו הנוהל לעיל, ולא פועל על פיו.

כמובן שאז הלקוח מטורטר וכולם סובלים, כי התמיכה טלפונית החוכמולוגים (הוט טלקום שלו מדבר נאסר במה אפשר לעזור)

לא בודקים עומסים באיזור הלקוח, הטכנאי הראשון בא ומונחה לפי נוהל לחרטט את הלקוח, ואז בא הטכנאי השני, "בכיר" וגם מונחה לחרטט את הלקוח ולתת לו צפי לסיום שדרוג הUFI וכן הלאה.

לגבי הCRM, ידוע שרק השנה החברה עשתה את השינוי המבורך הזה, מהאחרונות בשוק, אבל זה חלק מהמהפך השירותי שהמנכל החדש מנסה להנהיג כדי לתת את השירות הטוב ביותר ולטעמי הוא לא חוסך משאבים כדי להגיע לשירות טוב ויש תוצאות (וזה באמת בצורה הכי אובייקטיבית שאפשר)

בהחלט המנכ"ל עושה עבודה מבורכת ומהפכנית בשיפור השירות (NOT).:?

ניתן לראות את זה גם בשרשור הזה, גם בסיפורי טכנאי הוט (אליעזר לא היחיד, יש רבים כאלו ברשת), ניתן לראות את זה גם בשלל הכתבות ברשת, במכתב הרשום ששלחתי להוט השבוע ומכתבי עו"ד, באתר "אני שונא את הוט", בידיעות שנותנים באופן שוטף אנשים מבפנים (אחרי 7 דקות שיחה עם הלקוח יורדים בונוסים לנציג הטלפוני) ובעצם...כמעט בכל מקום.

שירות למופת.

במדינה מתוקנת החברה הזאת כבר לא הייתה קיימת.

• תוכן חדש...