Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס חיפה או אשדוד. מה עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך מה שאני קורא ושומע,ולאור הקשיים הכספיים והבירוקרטים שרשות המכס מטילה על יבואני הרכב ,והיות ואני נמצא לפני הליך היבוא, היתי מבקש לדעת להיכן כדאי להוביל את הרכב לנמל חיפה או אשדוד ?

ידוע שכמו בכל תחום,האנשים עושים את ההבדלים.כוונתי האם ניתן לקבל חוות דעת על השמאים,הבירוקרטיה הפקידותית וכו' בנמל חיפה ובנמל אשדוד ?

השרשור יהווה גם שרשור שבו ניתן יהיה לחלק "ציונים" לנותני השרות בנמלים חיפה ואשדוד (שמאי המכס ,פקידי המכס,מנהלים בתחומים שונים במכס.עמילי מכס......)

ההמלצות שירשמו בשרשור יהיו כלי עזר למי מאיתנו שיזדקק לשרותם של אותם גורמים ויצתרך לקבל החלטות בתהליך היבוא.

אז קדימה שוט

פורסם
מנסיוני הכל אותו דבר ,ההבדל היחידי שצריך להשפיע על החלטתך זה האיזור הגיאוגרפי של מקום מגוריך

בהצלחה

:roll:

דני,אפילו השמאי אותו דבר? מה לקחת רגיעון ?

פורסם
אותם שמאים,זלטין בכלל מירושלים כך שזה לא משנה.

תן לי קודם להוציא את הרכב אח"כ אכתוב לכם מדריך למייבא האישי

דני , בפרק הזמן הארוך (ארוך מידי) שלקח לך מרגע הגעת הרכב ועד מועד השחרור , השתנו מספר דברים

לפחות בחלק הראשון , אם פעם היו מגישים את הטפסים לבקשת רשיון יבוא רק ברחוב המלאכה בת"א היום למשל צריך להגיש אלקטרונית ....

גם אני חשבתי לכתוב כזה , אבל כאשר ראיתי שחלק מהדברים השתנו, זנחתי את הרעיון.

אבל , שלא תבין נכון ל"חוויות" ולכל מה שיש לך להגיד על התהליך מרגע הגעת הרכב ועד לשחרור (כפי שהבטחת מספר פעמים בפורום) אני לפחות מחכה ......

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הגשת הטפסים לקבלת רשיון יבוא אלקטרונית או ידנית היא תחילת התהליך ושם למיטב ידיעתי אין שום בעיה למעט אולי זמן האישור

לא על זה יקום ויפול יבוא רכב.

קצת סבלנות

אני רוצה את הרכב שלי ליד הבית קודם.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...