Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי למצוא שום תשובה בכל אתר בחו"ל או בארץ

האם ניתן להתאים ג'אנט ברוחב 8 אינץ (15 אינץ בגודל) לHGT בלי התאמות מיוחדות - ספייסרים, הוצאת כנפיים למיניהן וכ'ו

?

הייתי היום בצמיגי אברוס והוא אומר ש80% שזה יכנס בלי התאמות אבל לא מוכן לתת אחריות לזה ושזה יהיה על אחריותי

אני אשמח לשמוע רעיונות...

חשוב להדגיש שהרכב מונמך 35 מ"מ

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

זה כבר עניין פחות מסובך , אמרו לי שגם ה185 55 15 יתאים אז אולי נשאר בסטנדרט

הבעיה היא איך מכניסים את הג'אנט, אם היה בורבט 7 אינץ זה היה יותר נוח

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

אסור לשים צמיג 185 וגם לא 195 על ג'אנט 8" !!!

המידה המינימלית בד"כ לכזה רוחב חישוק הוא צמיג 225

בדוק היטב את ה SPEC של הצמיג שאתה מתכנן להרכיב, יש לו פרמטר שנקרא Rim Width Range שמגדיר מה בדיוק מידת המינימום והמקסימום של רוחב החישוק לאותו צמיג, מומלץ ללכת על מידת האמצע, אבל לעולם, לעולם, לא לחרוג מהטווח שהוגדר ע"י יצרן הצמיג.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

התעלקות + בקשת הסבר.

אני מתעניין בT1R ולפי מה שראיתי באתר ה Rim Width Range של הצמיג הוא 5.5 6.5 7.5 .מה זה אומר שאי אפשר להרכיב על ג'אנט 6 או 7? חייב להיות על מידה שהיא לא עגולה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא יודע על איזה רוחב הסתכלת, אבל סביר להניח שהמידה המותר היא בין 5.5 ל 7.5 (כן, גם 6 או 7) ואילו את מידות הרוחב של הצמיג מדדו כשהוא היה מורכב על חישוק 6.5

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אסור לשים צמיג 185 וגם לא 195 על ג'אנט 8" !!!

המידה המינימלית בד"כ לכזה רוחב חישוק הוא צמיג 225

בדוק היטב את ה SPEC של הצמיג שאתה מתכנן להרכיב, יש לו פרמטר שנקרא Rim Width Range שמגדיר מה בדיוק מידת המינימום והמקסימום של רוחב החישוק לאותו צמיג, מומלץ ללכת על מידת האמצע, אבל לעולם, לעולם, לא לחרוג מהטווח שהוגדר ע"י יצרן הצמיג.

ליאור

בכל העולם עושים את זה ולא קורה כלום,ואם לא בדקת ואין לך ניסיון אז למה אתה סתם אומר שאסור או אי אפשר ?

תרשום בגוגל תמונות stretch tire ותשלח לכל אחד מייל ש"אסור לשים צמיג זה וזה על ג'אנט זה וזה"

אם כולם היו בגישה שלך: "לעולם, לעולם, לא לחרוג" אז לא היו שיפורים בארץ,לא היו צ'יפים,אף אחד לא היה עולה על המידה המקורית של הג'אנטים מהיצרן וכו וכו וכו...

אז תפסיק בכל ת'רד לשחק אותה איזה נהג של שבת ותהייה רפוי

תודה

פורסם

Billabong -

כשצמיג יתקלף לו מהג'נט בסיבוב , אני בטוח שהוא יזכול להגיד לך תודה.

מי שנוסע עם סטרץ היסטרי כמו זה , יודע גם שצריך לנסוע עם האוטו עדין עדין.

אני ממש לא חושב שהוא בנוי לזה.

Leon Cupra 2009

פורסם

אם בסטר'ץ עסקיננו -

jake-1.jpg

קרדיט לעומרי על התמונה.

יש דברים הזויים.

שאלה - המידה אצלי 18\40\225, מה הרוחב ג'אנט האופטימלי לצמיג הזה ? גם אצלי יש מי סטר'ץ אמנם לא ברמה כזו אבל בכל זאת :?:.

בברכה אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...