Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 307 או אקסנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

ראשית רוצה לציין שהקריאה בפורום חסכה לי הרבה זמן ועוגמת נפש (כנראה) הודות לעצות הטובות בהן נתקלתי.

אני עומד בפני 2 הצעות:

1. פז'ו 307 1600, שנת 2006, 56,000 ק"מ מהטריידאין של לובינסקי.

2. יונדאי אקסנט 1600, שנת 2006, 24,500 ק"מ מכלמוביל.

שתיהן באותו מחיר פחות או יותר - 70K ש"ח - היונדאי בגלל הק"מ הנמוך.

שתיהן יד ראשונה מפרטי.

הרכב מיועד לאשתי (לי יש אופניים וסקודה ישנה) לנסיעות בעיקר בתוך העיר עם שני ילדים קטנים - עבודה וסידורים, אבל גם יהיה הרכב לנסיעות ארוכות של המשפחה (אין הרבה).

אשמח אם תאירו את עיני בשיקולים להעדפה של אחד מהשניים.

תודה רבה מראש לכל עצה.

פורסם

ה-307 היא מכונית טובה משמעותית מהאקסנט, אך אמינותה עשויה להיות נחותה במעט, ועלויות האחזקה שלה תהיינה ככל הנראה יקרות יותר. עם זאת, מבחינתי אין כאן תחרות - היא בפירוש עדיפה, ולו רק בגלל המישור הבטיחותי. (אבל אתה מוזמן להוסיף לזה גם נוחות, התנהגות, איכות, אבזור, מרווח, עיצוב...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הפיגו' הוא רכב משפחתי עם כל המשתמע מכך, תי איחסון גדולים תא מטען גדול, נוחות, בטיחות ואיכות היונדאי תמלא את תפקידה היטב בעיר אך מחוצה לה הפערים בינה לבין הפיגו' הם כמרחק מזרח ומערב.(לטובת ה 307)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לגבי יונדאי אין לי יותר מידיי מידע

לגבי 307 אני יכול לפרט בגדול

יש לי XT 2002, מנוע 1600, אני מאוד מרוצה, האוטו צמא לדלק אבל עדיף לשלם דלק מאשר תיקונים

האוטו מאוד נוח בהשוואה למכוניות אחרות(גיטס,סיוויק ,קורדובה:(איכס, מה יש עוד...טויוטה, פולו קלאסיק)

לא יצא לי עדיין לתקן משהו ובלי עין הרע שגם לא יצא, טסט עברתי תוך 8 דקות בירכא

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
לא הייתי בוחר בפיז'ו אך ורק מבחינת אמינות.

האקסנט סוס עבודה ללא מוסכים וסיבוכים,שוק מצויין,וזה חשוב.

האם היתה לך 307 ?

מנסיון על ה 307 , ועם ה C4 אשר מתבססת עליה, מלבד טיפולים שגרתים הרכבים לא ביקרו במוסך.

הטיפולים לא יקרים , והם מקבילים פחות או יותר לרכבים מקבילים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
האם היתה לך 307 ?

מנסיון על ה 307 , ועם ה C4 אשר מתבססת עליה, מלבד טיפולים שגרתים הרכבים לא ביקרו במוסך.

הטיפולים לא יקרים , והם מקבילים פחות או יותר לרכבים מקבילים.

אני מוכן להתאמץ ולהציג בפניך סדרת תיקונים עם חשבוניות בקובץ PDF ,מי שראה לא האמין,ומסתבר שזה לא רק במקרה של גיסי.

פורסם

מחזק לגבי ה-307.

רכב מפנק ואמין. אני כבר כמעט שנתיים עם אחת, ולא רואה מוסכים למעט טיפולים ובלאי טבעי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אין ספק שהאקסנט מכל הבחינות ברמה ירוד מה-307, התנהגות כביש גרועה, האוטו לא יציב בלירה, גימור של שנות ה-50.

הפג'ו הרבה יותר בטיחותית (אם זה חשוב לך) חווית נהיגה מעולה ולדעתי רוב הדעות על הפג'ו זה סטיגמה.

רק שים לב שהרכב שתקנה מטופל כמו שצריך ולא צריכה להיות שום בעיה.

לדעתי כל רכב, ממאזדה 3 וטויוטה קורולה ועד קורטינה 88, אם הרכב מוזנח הוא יעשה בעיות, אם הרכב שמור לא צריכה להיות בעיה.

תטפל ברכב בזמן, שים שמנים ונוזל קירור איכותי באוטו ולא צריכה להיות שום בעיה.

אל תשכח שיש גם רכבים יפנים שנת 07-08-09 שיש להם בעיות מפה ועד מחרתיים וכמובן אחרי הכל, אל תשכח, רכב, כמו כל דבר אחר בחיים זה מזל.

אחד יגיד שהפג'ו זה גרוטאה וכל היום במוסך כי הוא לא ידע לתחזק אותה ולשמור עליה או שהוא קנה רכב קרוע לגמרי ואחר יאמר שזה רכב מעולה עם 0 תקלות.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

מסכים שהפיג'ו הרבה יותר נוחה, בטיחותית, מפנקת ועוד כהנה וכהנה.

יחד עם זאת, לגבי האמינות, מניסיון שלנו במשפחה עם 3 מכוניות פיג'ו 307, אחת שנת 2002 ואחת שנת 2005, המכונית קצת רגישה, בהחלט החליפו כל מיני מכלולים, ואני מסכים בהחלט שצריך הרבה מאוד מזל.

על כל פנים, אם מדובר בעיקר בנסיעות בתוך העיר, קח את היונדאי, תמכור בעוד שנתיים ותשדרג למשהו אחר.

קח בחשבון שלפיג'ו ישנה ירידת ערך חזקה, בעיקר תודות ל"שם רע" בשוק.

בהצלחה

• תוכן חדש...