Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי לחפש ולא מצאתי בפורום את ההבדלים בין תיבה אטומה ותיבה פתוחה,

אם משהו יוכל להסביר לי מה ההבדל?

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקצרה:תיבה פתוחה תיתן לך יותר רעידות יותר עוצמה ופחות דיוק טיפה באס מרוח.

תיבה אטומה תיתן לך פחות רעידות יותר פאנצ'יות ודיוק לעומת פתוחה,בעיקרון אם אתה אוהב SPL זה תיבת פורת פתוחה אבל אם אתה אוהב SQ יותר שזה אומר באס מדוייק יותר לך על אטומה.מקווה שעזרתי.

ג'ינו.

פורסם
בקצרה:תיבה פתוחה תיתן לך יותר רעידות יותר עוצמה ופחות דיוק טיפה באס מרוח.

תיבה אטומה תיתן לך פחות רעידות יותר פאנצ'יות ודיוק לעומת פתוחה,בעיקרון אם אתה אוהב SPL זה תיבת פורת פתוחה אבל אם אתה אוהב SQ יותר שזה אומר באס מדוייק יותר לך על אטומה.מקווה שעזרתי.

ג'ינו.

תודה.

פורסם

אפשר עוד שאלה בנושא:

מבחינה וויזואלית איך אני יכול לראות את ההבדל בין תיבה פתוחה לאטומה? (יש לי כרגע סאב שאין לי מושג באיזה סוג של תיבה הוא נמצא)

פורסם

אוקיי,תשים לב צריך להיות בתיבה חור כל שהוא עגול או מרובע מאורך,חייב להיות חור אם יש חור בתיבה אז היא תיבה פתוחה מה שיקנה לך רעידות וכו' כמו שאמרתי למעלה ואם אין לה חור אז זוהי תיבה אטומה .

פורסם

יש לי חור בתיבה, ובאמת יש רעידות והבאס נשמע טיפה מרוח- ואני ממש לא אוהב את זה נראה לי שאני יעבור לתיבה אטומה.

שוב תודה רבה לך :-)

פורסם

לפי שאתה בונה תיבה חדשה , תנסה לאטום את החור אולי תקבל תוצאה שתאהב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אתה לא צריך חומר,קודם קול תדחוס בחור איזה חולצה תגלגל אותה ותישמע בערך אם אתה אוהב (שוב בערך) את מה שקיבלת ואחרכך כבר אתה יכול לקחת דיקט קטן ולהבריג אותו על החור ולאטום עם מעט סיליקון וגמרנו.

שוב זה יחסוך לך כסף לפי דעתי.\

ג'ינו.

פורסם

אם כבר פתחו ת'רד על זה אני הוסיף שאלה.

יש לי סאב פיוניר TSW307D2 1200W

בתיבה אטומה נסיתי לחפש בפורום מידות לסאב הזה ולא מצאתי, אני רוצה אולי ליבנות לו תיבה חדשה

במידה והתיבה לא מתאימה לו,אני לא הכי מרוצה מאיך ששומעים

אולי כי הhrz במגבר על אפס אני לא יודע על מה לכוון שמה

תנסו לכוון אותי בערך

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לפי דעתי השינויי הראשון הוא בלהחליף את הסאב הזה הסאב הזה לא ישמע לך איכותי לעולם לא משנה מה תכון זה סאב מורח ולא מדוייק סאב זוועה לפי דעתי.כדי לך להחליף אותו.

אבל עם אתה מיתעקש תיקנה לו תיבה אטומה 50 ליטר.

ג'ינו.

פורסם

טוב אני ממליץ לך אם כבר על תבה אטומה של 30ליטר:

אורך: 14 אינצ' , רוחב: 14 אינצ', עומק: 14 אינצ', מידת העץ: 0.75 אינצ' (19 מ"מ בערך) = הכל יוצא 1.13 קיוביק פיט, שזה בערך 31 ליטר.

אבל שוב החלפת הסאב תעשה שיפור הכי טוב.

ג'ינו.

פורסם

לצורך החישוב שלך אינץ'=2.54 ס"מ

חישוב נפח:

ריבועי: אורך X רוחב X עומק

טרפזי: 2/(בסיס עליון + בסיס תחתון), את התוצאה להכפיל בגובה ואז להכפיל בעומק.

כל המידות שאתה לוקח הן פנימיות ולא חיצוניות!

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...