Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תצמיד את הסאב הפוך כלפי הפנים של התיבה ועם טוש פשוט תקיף אותו (ויוצר לך עיגול:roll:) לאחר מיכן תיצור בתוך אותו עיגול עוד עיגול קטן יותר בערך 1.5ס"מ ותעשה את החור לפי הפנימי כי צריך מקום לברגים.

פורסם

אה אוקי הבנתי אותך

ושאלה אחרונה.

אם מה עדיף לסגור את התיבה ?

סיליקון ?דבק חם? ברגים ?

וכדאי למלא את התיבה באיזה שהו חומר לאיטום ?

ואם כן מה ?

פורסם

תישתמש בברגים/מסמרים איכותיים. ולאחר מכן תאטום עם סיליקון אבל בצורה איכותית ולא חאפרית כדי שתיהיה בריחת אוויר של 0.

כי זו הולכת להיות תיבה אטומה.הייתי ממליץ:ראשית להדביק את כל חלקי התיבה טוב טוב עם סיליקון אבל טוב טוב ואז להבריג עליה ברגים/או מסמרים עדיף מסמרים,ואז בנוסף עוד שכבת סיליקון בדפנות לאיטום סופי.

ובקשר לחומר איטום/בידוד בתוך התיבה:אין שום צורך למלות אותה לא באקרילן וכל הדומה לכך.לא יהיה לך שום הבדל חוץ מהעיניין שהוא מנסה לת לסאב "לחשוב" שהוא בסביבת עבודה יותר גדולה מה שבעצם

לא משנה כי עדיף מראש ליבנות אותה יותר גדולה,אבל על זה דובר רבות כאן תערוך חיפוש ותבין.אבל שוב דעתי האישית לא תיהיה לך שום שינוי מורגש בדיוק ועוצמה.

ג'ינו.

פורסם

בהצלחה אבל עוד המלצה קטנה בשבילך,תן את המידות לנגר ותבקש ממנו לבנות לך תיבה. אם תיתקשה זה יהיה הפיתרון פשוט מאוד.הוא ידע לעשות את זה באופן מושלם.

ג'ינו.

פורסם

עוד משהו שלא הבנתי,

14 אינץ' יצא לי 35.5 לפי החישוב.

עכשיו אמרת לי 14 אינצ' אורך, רוחב ועומק

נניח וחתכתי ריבוע מהפלטה, הכוונה היא שגם האורך שלו וגם הרוחב יהיו 35.5

וזה כולל את כול הרבעת הפלטות?

ועוד משהו שלא מסתדר לי אם הכול 35.5 ס"מ

אז איך העומק שלו יהיה 35.5 ס"מ הרי זה יורד לא ?

פורסם

לגבי סימון העיגול. תיקח את הקוטר של החור הרצוי. תחלק אותו ב2. קח קליבר מתכת ותקבע עליו את המידה.במרכז החור הרצוי תנעץ צד אחד של הקליבר אשר ישמש כציר (כמו במחוגה). ועם הצג השני תשרוט את ההיקף של החור.

כל מה שנותר לך זה לעשות חור באמצעות מקדח עץ ואז לחתוך באמצעות ג'יגסו.

בהצלחה

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
אתה לא צריך חומר,קודם קול תדחוס בחור איזה חולצה תגלגל אותה ותישמע בערך אם אתה אוהב (שוב בערך) את מה שקיבלת ואחרכך כבר אתה יכול לקחת דיקט קטן ולהבריג אותו על החור ולאטום עם מעט סיליקון וגמרנו.

שוב זה יחסוך לך כסף לפי דעתי.\

ג'ינו.

עשיתי את מה שאמרת ודחסתי חולצה לחור, הסאב נשמע הרבה יותר טוב לטעמי! :-D

עכשיו ראיתי "שהחור" הוא בעצם פתח של גליל עץ (או קרטון) שמורכב בתוך התיבה השאלה שלי היא האם צריך לאטום את כל הגליל הזה או שמספיק לאטום את הפתח?

ושושב תודה רבה לכל מי שעוזר.

• תוכן חדש...