Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יאומן,22 יום הרכב ב overseas,הניירת מוכנה,שילמתי תשלומים שונים ומשונים,ואין תאריך לשמאי.

מנסה להשיג אותם טלפונית 7 /08-8510522/3 ואף אחד לא עונה!מנסה להגיע למנהלת במכס בשם מגי,אין תשובה.הגעתי לירושלים לשירות הלקוחות של המכס,ולא מרימים שם טלפון.שלחתי מייל,פקס,וכו',מקווה שמישהוא יענה.

יש לכם אולי טלפון נוסף,? לבדוק מתי העסק יזוז שם?

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

בקר טוב.

לא יאומן שאתה כותב "לא יאומן".

היית אמור לכתוב זאת, אם המקרה היה הפוך.

בהצלחה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הי,

אנחנו שנינו באותה סירה , אתמול הייתי שם לנסות לשחרר את הרכב שלי ,ומה שאמרו הוא :

1. יש נוהל חדש לכל רכב אספנות חובה שמאי (ידוע )

2. ישנם עוד שלושה רכבים שכבר ממתינים מלפני החג לשמאי ( אתה כנראה אחד מהם)

3. לא יודעים למתי יקבע השמאי , רק חזרו מחופשת החג וצריך לראות מה קורה

4. במאמר מוסגר הבנתי שאין סיכוי לשמאי לפני יום ראשון

מקווה שעזרתי במעט..

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לצערי אתה חווה "התנהגות נורמאלית" מבחינת מדינת ישראל.

אתה לא רוצה לשמוע מה נאלצתי לעבור במשרד התחבורה האגף לבטיחות בדרכים שנמצאים ברחוב הארבע.

שם לא עונים לטלפונים.

אפשרות לקבלת קהל פעם בשבוע מכל הארץ למספר מועט של שעות 08:00 עד 10:00 מקסימום.

אנשים מגיעים למקום בשעה שש בבוקר, לפעמים לפני, כדי לעמוד בתור של התור להיכנס.:brickwall:

אני באמת לא אמשיך לפרט כי מד החום מתחיל לעלות לי.

אני צריך להרגע ,הצלחתי לעצבן את עצמי :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אומנם עברה שנה מאז שהייתי במכס אשדוד אולם בזמנו נמסר לי שמומלץ

להגיע באופן אישי לבית המכס אשדוד מח' יבוא אישי ושם הפקידה מתאמת לך תור להערכת הרכב בבונדד.

בטלפון גם אז לא ענו ..( אבל הם היו אדיבים ונחמדים מאוד יחסית לעובדי מדינה.. מבלי לפגוע )

פורסם

מספרי טלפון חיוניים.

ראובן מלצר(סגן ראש מנהל מכס) 026663820 פקס 026663839

אמיר כהן(מנהל ביקורת פניםותלונות הציבור) 026559124/5

צביקה קסמן(מחלקת תלונות וביקורת פנים) 026664051

שרה ביטון(מנהלת תחום הערכת שומות) 026663802

שהמנהלים ידעו איזו אטימות יש במחלקות שלהם,כלפי אלה שמשלמים את המשכורות שלהם.

בהצלחה

פורסם

קיבלתי לפני מספר דקות טלפון מהמכס שביקש לבוא ביום ראשון , כנראה שיגיע שמאי, לא ברורה השעה עדיין

נקווה ...

ירון

פורסם
:beerchug:כן,בשעה טובה,גם אני קיבלתי טלפון להגיע לנמל אשדוד בסביבות 09.00 בבוקר.ביום א'.נקווה שגם את המשוכה הזו נעבור.ביומים האחרונים אני "מפציץ" כל מי ששייך למכס,גם בירושלים,וגם באשדוד בפקסים,מיילים,וכו'.בטלפון,כמעט ואין סיכוי לקבל עזרה ,וגם כשעונים,מפנים אותי למע"מ,או כל משרד אחר לא רלוונטי.חבר'ה,חלם זה כאן.שיהייה בהצלחה לכולנו ואמשיך לעדכן :wave:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

רבותי לא לתת לממסד לשבור אותנו. הצדק אתנו והוא חייב לנצח,אם לא בדרכי נועם זה ילך דרך תחנות הצדק שבהם אני מאמין.קיבלתי היום מכתב ממשרד מבקר המדינה. הבשורה- " הפניה שלי התקבלה". מקווה שגם הם יעזרו לעשות סדר...

פורסם

עדכון ...

היום הייתי בנמל , (הרכב שלי נמצא שם ויש עוד כ 13 רכבים באוברסייז ועוד רכב אחד לפחות בבונדד אשדוד לדברי הבחור מהמכס) , היתה ביקורת של שמאי (לא זלטין משהו אחר ) והבטיח תשובות עד סוף השבוע,

כרגע ממתינים

ירון

פורסם

אל תתכנן יותר מדי על "עד סוף השבוע" כאשר יש להם כמה מכוניות לשמאות זה לוקח לשמאי יותר זמן לתת שמאות (קרה לי לפני כחודש).

זה עלול לקחת כשבועיים +.

בועז.

פורסם

אותי טרטרו היום משלוחה לשלוחה במכס ירושלים ולבסוף הואילו לגלות לי שם של מביאת ה"בשורה" (כמובן אין תשובה בטלפון) בשם רקפת ישי.

מחר אשב על האפרכסת ונראה מה יקרה

מירוצי מכוניות

פורסם
אותי טרטרו היום משלוחה לשלוחה במכס ירושלים ולבסוף הואילו לגלות לי שם של מביאת ה"בשורה" (כמובן אין תשובה בטלפון) בשם רקפת ישי.

מחר אשב על האפרכסת ונראה מה יקרה

דני שלום

הגברת רקפת ישי הינה מנהלת תחום יבוא אישי. מס' הטלפון במשרדה 026663784 מס' הפקס 026663818

שיהיה בהצלחה. זכור שהצדק בסופו של דבר ינצח.

אהיה איתך בקשר טלפוני

• תוכן חדש...