Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום***... מכשיר אליפות העולם!!! קראתי עליו באתרים בחול אומרים שהוא נתן בראש לאלפיין f1 status ,ועוד מכשירים כמו נקאמיצי cd-700 ואקליפס . אני בקרוב מאוד גם קונה רדיו דיסק hi end וההתלבטות שלי זה בין הפיוניר שלך לקלריון hx d2 באתרים בחול עשו ביניהם השוואה מה יותר טוב . חלק אמרו שהקלריון יותר טוב וחלק אמרו שהפיוניר יותר טוב . בכל מקרה הבחירה מאוד קשה בשבילי.

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה , קראתי גם את הביקורות וההשוואות שלו למכשירי קצה אבל אני בספק אם הוא מתעלה על מכשירים כמו F1 , דנון \ דנפורד , P9 ,9255 וכו' למרות שאנשים שהיו הבעלים של המכשירים הנ"ל בחנו את הפיוניר ובחרו להישאר איתו בטענה שהוא פשוט נשמע טוב יותר !

מי שביצע את ההשוואות אלה הם מתחרים וחבריי פורום ותיקים ב DIY אז מי אני שיחלוק עליהם , במקרא הכי גרוע אם זה באמת נכון אז יש לנו סוס מנצח :)

ד"א אני גם התלבטתי בין הHX D2 לבין הפיוניר ולבסוף בחרתי בפיוניר כי הוא עונה לכל צרכיי אבל גם הקלריון יהיה בחירה מעולה!

בהצלחה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא, מי כמוך יודע על אילו דקויות מדובר, כששינוי זווית למידריינג' למשל יכול להביא לשינוי כ"כ משמעותי בצליל, הרבה יותר מההבדל בין סיגנל איכותי לאיכותי יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין על זה ויכוח בכלל , אני זוכר גם איך הסט שלך נשמע לפני שהוא נפתח ואיך הוא נשמע עכשיו.

רק הגבתי לאמירה של הבחור איתן רייקונן ושאני בספק אם היא נכונה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מכשיר שמסקרן אותי באופן אישי,

תתחדש! ב5500 ש"ח לקבל חבילת all in one איכותית זה נשמע כמו רכישה נבונה ומשתלמת.

אין יותר מדי אלטרנטיבות היום בשוק.

פורסם

היי,

כיון שאני צריך לקנות בקרוב HU אני שוקל למכור את הפרוססור ולהביא יחידה כזו, נראה לי פתרון מעולה :wink:.

וכמובן, תתחדש וכיון שאתה החלוץ הראשון נשמח לקבל רשמים מן המכשיר.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תודה רבה , אני אשתדל לעדכן כמה שיותר קרוב לגבי המכשיר אני כרגע בתצורה של " חצי אקטיבי " , ברגע שאעבור לאקטיבי מלא אז אוכל לתת חוות דעת אמיתית על המכשיר.

פורסם
ש

אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על המכשיר הזה, מסיבה הפשוטה שהוא נותן לך כמעט כל מה שאתה צריך במחיר הגיוני.

כנראה שההגיון הוא בעיני המסתכל.

:lol:

הקנאה הו הקנאה! מכשיר חלום. :oops:

תתחדש שגיא!!!

• תוכן חדש...