Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר נואש מהאנשים ובעיקר מהנשים היצירתיים שיש במדינה הזאת!!!

אני רוצה לעשות פחחות וצבע לרכב אבל אני מפחד שאחר כך אני יבוא לחניה ואראה את האוטו לא במצבו הנורמלי.

כמו שקרה לי כבר:cry:

מה אפשר לעשות? לכסות את האוטו בטח לא יעזור מפני אידיוטים שאם הם רוצים לא משנה איך הם ידפקו את האוטו!

פורסם

כנס ל http://www.sunfilm1.co.il/

תראה את הכיסוי מגן השקוף ששמים על הרכב זה סיפור קצת יקר , תתקשר לבדוק ולהתנסות על הבמוו M3 או הטוארג של פיליפ

ותחליט לבד אם זה משתלם לך.

נ.ב הכוונה שלי זה בשבילך לשים רק בטמבונים , המקום הקלאסי שבחניות בישראל אוהבים לדפוק.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
תחנה רחוק, תפוס שתי חניות, שים כיסוי, תחנה במקום חשוך.

הכל נשמע הגיוני מלבד ההמלצה לחנות במקום חשוך.:roll:

מדוע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה אפשר לעשות? להגדיל ראש.

ראשית, לא להחנות את הרכב במקום הכי קרוב שאתה רואה - אלא הכי רחוק, במקום איכותי. קיר / עמוד הוא ידידך הטוב - תחנה לידו, לפחות בצד אחד לא יפתחו עליך דלתות. בבית כסה את הרכב (לא במקומות ציבוריים כי גונבים את הכיסוי הזה).

אתה פשוט לא מבין איפה אני מחנה את הרכב כדי לשמור עליו - אני הולך גם 2 ק"מ ברגל ולא זורק את הרכב על הכביש. כולם צוחקים עליי, אבל אחרי שהרכב שלי נמצא כמעט שנה וחצי על הכביש אין אפילו סימן אחד של פתיחת דלת! (טפו טפו טפו) והרכב נראה ח-ד-ש.

היתה תקופה שדוד שלי קיבל אירוע מוחי והיה מאושפז ברמב"ם ליד נמל חיפה, אז כל פעם שבאתי לבקר לא העזתי לחנות בחניה העלובה של בית החולים, אלא נכנסתי לתוך השכונות של בת גלים ומצאתי פינה איכותית ביותר, אח"כ הלכתי 15 דקות ברגל...

פורסם

שמע, אתה יכול לעשות את כל מה שהציעו פה - שזה מסתכם או לשלם מלא כסף לכיסויים פלסטיים צמודים/לחנות במקומות 20 ק"מ מהיעד.

מה יותר חשוב לך? העצבים שלך או הרכב שלך? אתה יכול לעשות את כל מה הציעו לך, לשמור על הרכב 5 שנים שיראה כמו חדש ואז לקבל את מכת העצבים כשקנאי עם מפתח ישאיר לך את חתימתו.

אני אישית חונה איפה שבא לי - מקבל את המכות שלי וישן טוב בלילה.

אין מה לעשות, בישראל חינוך חרא שפשוט לא מאפשר לך לשמור על מכוניתך ולהשאר שפוי.

אני מתנחם בזה שסופו של דבר הביצועיים קובעים :)

פורסם

אין מה לעשות רכב שאוהבים זה בעייה, אני מחשב כל חנייה כל זווית של פתיחת דלת וכל מרחק רכב לפניי ורכב אחריי (הרכב מחנה רוב היום בחניון מכללה) ובנוסף אזעקת MVP רגישה לתנודות.

פורסם

אני גם חונה לפעמים בשתי חניות ולא אכפת לי לחנות רחוק וללכת הרבה.

פשוט היום הלכתי רק להסתפר והחניה היא מרובעת עם כניסה ויציאה באותו צד.

אני חוזר לאוטו ופשוט לא מאמין, עיקמו לי את הטמבון לבפנים.

מה אפשר לעשות? אפשר בכלל לעשות משהו? :x:cry:

פורסם
ובנוסף אזעקת MVP רגישה לתנודות.

זאת אומרת אזעקת ביפר נכון?

וזה יכול לקלוט למרחק רב? אם אני מחנה והולך לסידורים. עד לאן זה קולט?

פורסם

מה אפשר לעשות? אפשר בכלל לעשות משהו? :x:cry:

אפשר להיות עבד של הרכב - לחפש מקומות חניה מרוחקים הרחק מהסיוויליזציה, לכסות את הרכב בשמונה כיסויים, לצפות במדבקות זוהרות, לחנות רק ליד עמודים דוממים ולהתפלל לאלוהי הפחחים.

וגם אחרי כל אלו, עדיין תגיע יום אחד לרכב ותגלה שאיזה טנדר עם פגוש מתכתי נסע לך רוורס על מכסה המנוע ולא השאיר פרטים.

ואפשר גם להשלים עם המצב. כל עוד אתה משתמש ברכב כרכב יום-יומי ולא מעוניין להפוך לעבד שלו בסופו של דבר יהיו לו שריטות, מכות, דפיקות וסימני מעיכה שונים ומשונים. אתה יכול להילחם בזה, אבל בסופו של דבר זה יקרה גם לך ואז כאב הלב יהיה כפול ומכופל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין מנוס מהמצב הזה אנו חיים במדינה בלי תרבות בכללי אז אתה מצפה שיצפצפו על המכוניות שלנו ?

תשתדל לשמור עליו כמה שיותר אני מאמין שאם רוצים אז הליכה בריאה של כמה דקות לא תהרוג אותך במצב שתחנה את הרכב מהמקום שאליו אתה חפץ ללכת .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

עצם זה שאתה חי בתרבות שאומרים בה "זה רק פח" - מראה את החשיבה הקלוקלת שיש פה לאנשים.

זה הגיע למצב שאתה מבין שאתה שם רכוש על הכביש... ואין ברירה, אחרי שנתיים שלוש יהיו לו כמה סימני דפיקות

(וחלק זה בגלל שתנהג בכבישים שמשפצים אותם, ויהיו באמפרים לא קשורים וכאלה דברים..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מגן חזירים ופגושים מברזל יכולים לעזור. באה לי מחשבה נראה לי אני הולך להתעשר עכשיו...

להתקין אזעקה שלא מחכה למכה בשביל לצפצף, רכב שמתקרב במרחק של 7 סמ' מהרכב שלך יגרום להפעלת סירנה חזקה שתבריח אותו משם מהר לפני שהוא יגרום נזק.

גאוני!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

יש הרבה שמתקינים וו גרירה מאחור ולפעמים זה עוזר, יש מיגוני גומי לדלתות, הכי טוב זה ללמוד לחיות עם המצב ולדאוג בעיקר לתא הנוסעים, שם באמת נמצאים כל הזמן שאתה עם האוטו.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...