Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש לא מיבואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו קנה פעם מכל מיני חברות השכרה/ליסינג רכב חדש, עם 0 ק"מ?

יש המלצות? דברים שכדאי לברר או לדעת?

האם גם נכון שמה שירשם לך ברשיון רכב זה יד 2 אחרי ליסינג?

פורסם

לקוחה שלי רכשה רכב כפי שאתה מתאר, יד שניה מאלבר עם 0 ק"מ.

היתרון: אתה מקבל רכב חדש לחלוטין עם אחריות במחיר יותר נוח (היא שילמה בפועל 2000 ש"ח מתחת למחיר המחירון).

החסרון: ביום שבו תרצה למכור, היד הנוספת עלולה לפעול לרעתך. מצד שני, אל תשכח שמזה נובע היתרון שלעיל.

וכן, הבעלות הראשונה של הרכב זה אכן חברת אלבר, מה שאומר שהרכב נרשם כליסינג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הציעו לי באוויס פוקוס 2009 ב-5000 מתחת למחירון אבל עם 215 ק"מ על השעון.

שווה לקחת לבדיקה אם קרה משהו לרכב? כי הרי זה לא בדיוק 10-20 ק"מ שבדרך כלל יש ברכבים חדשים.

הרכב נרשם ברשיון ב-03/01/10, ז"א כבר נמצא בארץ כחודש וחצי...

פורסם

המחירון של הפוקוס הזו הוא בטח באזור ה80-90K ש"ח. להוציא סכום כזה ולנסות לחסוך 500 ש"ח על בדיקה? וואלה, נראה לי מוזר.

אפילו שברור לי שהסיכויים שאוויס זייפו קילומטראז' או תיקנו את הרכב לאחר תאונה קשה קלושים, שווה לבדוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהנחה שהרכב עדיין באחריות, לדעתי מיותר. לגבי הפח, אם אתה לא סומך עליהם, גש לפחח, במקרה הרע, ברבע מחיר של מכון בדיקה הוא יגיד לך אם הרכב עבר תאונה או לא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
להוציא סכום כזה ולנסות לחסוך 500 ש"ח על בדיקה? וואלה, נראה לי מוזר.

לא אכפת לי להוציא 500 ש"ח, סתם נראה לי מוזר לקחת רכב חדש לבדיקה...

בנוסף טעיתי והרכב נחשב כ-2010 ולא מה שהיה כתוב מקודם.

השאלה שלי זה ללא קשר למקרה הנ"ל האם בכלל שווה בשביל 5000 ש"ח הנחה מהמחיר רגיל (או 4500 עם בדיקה פלוס זמן שמבוזבז על בדיקה) להיכנס לעסקאות אלו או ששווה פשוט ללכת ולקנות רכב חדש לחלוטין מהיבואן?

פורסם

שווה זה עניין יחסי.

אל תשכח שכאן אתה מקבל את הרכב במקום, ותוך כמה שעות אתה יכול לצאת עם הרכב החדש הביתה ולקחת את המשפחה לצפות בפריחת הכלניות. אם תזמין רכב חדש, ברוב המקרים תצטרך לחכות לפחות כמה שבועות עד מועד ההספקה, ועד אז הכלניות יבלו ותפספס את הפריחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא חשוב... הרכב ההוא כבר נמכר לטענתם...

אני פשוט חשבתי שהעסקה כזאת תהיה יותר משתלמת "סתם לקנות אוטו חדש"

ובכלל לא משנה איזה אוטו, בטח אחת ממשפחתומטיות שיש בשוק...

אבל כנראה שכל הדברים מסביב מורידים את כל הכדאיות ברכישה כזאת לעומת רכב מיבואן.

• תוכן חדש...