Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסוע בלי ביטוח? זה מסוכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי.

מקיף או חובה? נזק לרכב או לך?

אין ביטוח לאוטו, כלומר אין מקיף ואין ביטוח חובה . והוא גרם לנזק לרכב שלי,

מי אשם פה?

פורסם

זה אסור ע"פ חוק.

אתה באמת מוטרד מנזק לפח ?

אם אין לך ביטוח חובה בתוקף, לא תפוצה על נזקי גוף אם חלילה תהיה מעורב בתאונה.

אם תגרום נזקים לאדם אחר - הוא יתבע אותך, וחברת הביטוח לא תכסה אותך.

לשאלתך הספיציפית:

1. הוא פגע בך מאחור ? הוא אשם. אבל אין לך מה לעשות עם זה. שום חברת ביטוח לא תפצה אותך.

2. אין לך ביטוח ? לא חובה ולא מקיף ? תשמח שלא נפגעת, כי לא היית זכאי לתשלומים רפואיים. אם תתבע אותו או את הביטוח שלו על נזק לרכבך - תפסיד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לנסוע בלי ביטוח זה מסוכן, כי במקום להיות מרוכז בנהיגה, המוח שלך עסוק בלא להיתפס ומה יהיה אם חלילה יקרה משהו. כלומר, אתה גורם לקשב שלך להיות פחות מרוכז בכביש ומכאן שסיכוייך לתאונה או עבירה, עולים.

אם הפוגע אשם, אתה יכול לתבוע את הנזקים שנגרמו לרכבך, מהפוגע או מחברת הביטוח שלו.

אם היו חלילה נגרמים לך נזקי גוף, לא יכולת לתבוע אף אחד. יותר גרוע, אם היית נזקק לטיפול רפואי, היית נתבע לשלם מכיסך את כל העלויות של הטיפול בך (צילומים/בדיקות/ניתוחים וכד'). כבונוס, גם היית מקבל כתב אישום מטעם מדינת ישראל על כך שנהגת ללא ביטוח חובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בוקר טוב,

רק אני שם לב שמשהו פה לא תקין?!

למה אתה נוסע בלי ביטוח??

זו עבירה חמורה על החוק!

תחשבו, מה היה קורה, אם הבחור היה גורם לאחד מכם נזק, בגוף או ברכב, מה הייתם עושים?

הוא היה נכנס למאסר, ומה היה אתכם? זה היה מנחם אותכם?

בנאדם, אתה עבריין!

מה נסגר עם אנשים?

פורסם

על אונס לא נכנסים בארץ לכלא. למיטב ידעתי שוטרים קיבלו הנחייה להפסיק לבדוק אם יש ביטוח חובה. במקרה של תאונה מקבלים פיצויים מקרנית. מה קורה אחר כך אני לא יודע, אבל להגיד שאין פיצויים זה ממש לא נכון.

פורסם

מה עם להכניס לכלא את כל אלה שאחראים לתעריפים המטורפים של הביטוח לדו"ג?:evil:

יש לי אוטו וקטנוע, לאוטו יש ביטוח חובה ולקטנוע אין. תתפלא, אבל לרוב הרוכבים שאני מכיר אין חובה.

במקרה תאונה שאני לא אשם בה אני לא רואה סיבה שאני לא אוכל לתבוע את הביטוח של הרכב הפוגע!

פורסם

מה שקורה שהנהג וכל יושבי הרכב הנפגע מפוצים ע"י קרנית כלומר טיפול רפואי יקבל, אבל אחרי זה קרנית תובעת את בעל הרכב/הנהג על הסכום הזה.

פורסם

למיטב ידיעתי, קרנית מכסה פגיעות גוף בצדדים שלישיים ולא בנהג הרכב ללא ביטוח (כמו כן, קרנית עשויה לתבוע את הנהג בגין כל ההוצאות שהיו לה). לו קרנית היתה מכסה את כולם, איזה תמריץ היה לבטח את הרכב?

זה פשוט טמטום (מצטער על הבוטות, אך זה מתחייב בהקשר זה) לנהוג ברכב ללא ביטוח חובה. מעבר להיבט החוקי, ההוצאות בגין טיפולים רפואיים עשויים להגיע למאות אלפים ואפילו מיליוני ש"ח. מי שלא יכול להרשות לעצמו להחזיק רכב במצב תקין או לבטח את הרכב בביטוח חובה וצד ג' שינסע באוטובוס, זו לא בושה!

פורסם

קנית רכב בשווי של עשרות אלפי שקל. עכשיו תתקמצן על כמה אלפיות שירדו מחשבון הבנק שלך כל שנה? כולם חושבים ש"זה לא יקרה להם", אבל עובדה שתאונות קורות גם לנהגים הטובים ביותר. אף אחד לא מתנגש בעצים בשעות הפנאי שלו.

• תוכן חדש...