Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב ספורט שישמש אותי ביום יום. לכן אני לא מחפש רכב בעל בולמים קשים מידי. מה ההמלצות?

עד עכשיו אני בכיוון של b4 בעלת 3000 סמ"ק אך אני לא מוצא רכב במצב טוב.

הכיוון השני שלי זה סיאט לאון, מצאתי דגם sport up בעל 185 כ"ס,

או דגם fr, לגביי הדגם הזה זה שהוא המועדף עליי כמובן הרכב שמצאתי קיים באוטו דיל הוא בעל 91000 ק"מ האם זה לא יותר מידי?

והאם זה יפגע בביצועי הרכב?

תודה מראש לעונים.

פורסם

קודם חשוב להתמד - אתה מחפש רכב ספורט "טהור" שפונה לנהג או רכב משפחתי או/ו שימושי עם אופי ספורטיבי או/ו מהיר?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני רווק, ככה שמשפחתי זה לא העניין. מה שחשוב זה שאני מחפש רכב ספורט אבל לא טהור מדיי, מכיוון שרוב הזמן השימוש בו יהיה רגיל ולא ספורטיבי. לא בא לי לסבול מכאבי גב בגלל בולמים קשיחים מדיי והכי חשוב כמובן להישאר במסגרת התקציב ומטה. בנוסף אני מחפש רכבים שמורים כי פעם בחצי שנה אני מחליף רכב

פורסם

אני חושב שהליאון FR יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל מבחינת נוחות ופרקטיות ליומיום,

איזה שנתון הליאון שראית באוטו דיל?

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

שלום,

הלאון שאתה מדבר עליה עם קילומטראז' גבוה ומכאן המחיר הנמוך לכאורה.

האמת שאני משוחד כי אני בעליה של לאון 2007 SPORTUP.

אני לא רואה סיבה לרכוש לאון FR משנתון 2007 ועל אחת כמה וכמה מחברה כמו אוטדיל(לא שיש לי נגדם דבר כזה או אחר) מאחר ובנוגע להבדל בין הFR לSPORTUP הוא מזערי ויתרה מזו בנוגע למקום כמו אוטודיל, יש לך פשוט אפשרות לרכוש אחת כזו גם מיד פרטית רגילה באיזור ה100K בערך.

בעודף שישאר לך תוכל להתקין ברכב צ'יפ בעלות של כמעט 3000 ש"ח והרכב יעמוד על 225 כ"ס בערך וב6000 ש"ח נוספים לטפל בהתנהגות של הרכב.

לגבי הרכב עצמ, אני דיי מרוצה, אני עשיתי את המעבר מאיביזה FR 2005, הרכב מאוזן , חזק, בלמים מעולים,מאובזר בכל טוב ולטעמי גם העיצוב יפה.

הנק' הפחות טובות שלו לטעמי, הילוכים נמוכים ובעיקר הילוך ראשון חלש (לא משהו שאני בטוח שתשים לב אליו) והיגוי מעט רך.

כשילוב בין רכב ספורטיבי לרכב יומיומי אני חושב שהוא נותן איזון לא רע בכלל.

לגבי צריכת הדלק זה תלוי ברגל שלך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני דווקא חושב שמשום שההבדל בינהן מזערי עדיף ללכת על הFR, החזקה והמאובזרת יותר.

מסכים עם בן, שניתן למצוא את אחת מהן במצב טוב למכירה מיד פרטית והיא לרב נסחרת סביב מחיר המחירון הלא גבוה שלה.

אם תמתח את התקציב מעט, אולי תוכל למצוא גולף GTI משנתון נמוך יותר. היא ספורטיבית וסולידית יותר מהFR.

אופציה נוספת היא האוקטביה VRS הסולידית למראה אך לדעתי מהווה תמורה מצויינת לכסף ופרקטית להפליא.

כמובן שיש לך אפשרות לרכוש רכב קומפקטי יותר כמו האיביזה FR/קופרה. אולי דווקא האיביזה FR משנתון 08 תתאים לדרישותיך. הרכב כמעט חדש לחלוטין ותוכל למצוא אחד עם נתונים בהתאם. היא די חזקה (150 כ"ס) מאובזרת ומעוצבת, גם לה פוטנציאל שיפורים גדול וזול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בכל מקרה אם לאון FR אז לנסות להשיג אחת עם תיבה ידנית, גם מהנה יותר לנהיגה לטעמי וגם תהיה זולה יותר.

בשנתון 2007 ההבדל במושבים הוא רק הכיתוב FR ותו לא.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עוד אופציה - בתקציב כזה לדעתי תוכל להשיג מזדה MX5 שנת 2006.

מיתלים מקוריים שלה די רכים - כך שהיא רחוקה שנות אור משלבור חוליות בגב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...