Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפחד הכי גדול שלי זה עכבישים. קטן, גדול, לא משנה בכלל. לפני זמן קצר גיליתי אחד כזה ליד הצלחת ממנה אכלתי. אחרי שסיימתי לירוק את כל האוכל על השטיח תפסתי שואב אבק ושאבתי אותו. השאלה שלי זה אם יש מצב שזה לא הרג אותו?

כי אם כן אני שם את שואב האבק מחוץ לדלת של הבית עכשיו.:mad2:

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שואב אבק מפרק ג'וקים לחתיכות, קל וחומר עכבישים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מנסיון עם שאיבת דבורים וגם כמה מזיקים אחרים כמו ג'וקי ענק, זה לא עוזר.

הם נשארים חיים הח$ת האלה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תלוי איזה שואב ומה גודל היצור.

ג'וק למשל לא ישאר בחיים עם קירבי בגלל המבנה של הקירבי ששם המניפה נמצא לפני השקית המניפה פשוט תרסק אותו אותו פנימה.

בשואבים שהמניפה מאחורי השקית, יכול להיות שהוא ישאר חי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למד את השיטה !

הכי טוב - תתקע נייר טואלט בתוך השרוול של השואב ככה שהם לא יצאו ובכל שאיבה נוספת אתה מוציא אותו!

כמו פקק :)

פורסם

לא צריך לברוח כל כך מהר, יש הרבה זמן עד שיגיעו לגודל שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חי העכביש, אחושילינג חי, ועצבני רצח!

תעשה מה שנראה לך לנכון, אבל רק שתדע שכאשר הוא יוצא, זה כמו עארס קטן שמביא את כל כנופיית הזבל שלו מהצ'כונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שואב אבק מפרק ג'וקים לחתיכות, קל וחומר עכבישים.

שום דבר לא מפרק ג'וקים לחתיכות. הבניזונות האלה נשארים חיים גם אחרי שאתה דופק להם את מוסף הארץ מגולגל חמש פעמים. יום אחד לא היה לי עיתון ולא רציתי ללכלך את הלמטה של הנעל אז פשוט בעטתי ביצור המגעיל פעם אחרי פעם. בכל פעם הוא הועף בטיל אל הקיר, טלטל את המחושים שלו בזלזול והמשיך לרוץ בטירוף לכל הכיוונים. אם לחתולים יש תשע נשמות, למפלצות הקטנות האלה יש איזה מאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם לטאות קטנות ושקופות.

זה פשוט יותר נקי ככה, לא צריך לנקות את המריחות אחרי זה.

למה לעזאזל אתה הורג אותן?!

חוץ מלאכול את העכבישים שאתה כל כך שונא הן לא מזיקות בשיט.

אם לא קשה לך, תפסיק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
למה לזרוק דברים? K300 ריסוס קצר והמתנה של 5 דקות.

לא כזה ריסוס כזה - הם ממשיכים לחיות עוד הרבה זמן אחרי, ואז נעלמים למות מתחת לאיזה חור. לא צריך את זה, ולא צריך את הרעל הזה באוויר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע מה איתך, אצלי אחרי ריסוס קל אני מחכה 5 דקות ומרים אותם לתוך האסלה או זורק אותם החוצה.

הבית שלי הוא מושבה לסמי הסממית, יש לי דלת שקופה ביציאה לחצר ובלילה רואים כמה סימיות הולכות על הזכוכית וצדות מעופפים. ממש ערוץ הטבע.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...