Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים (ואפילו בדקו את זה בצורה מדעית), שג'וקים ישרדו מתקפה גרעינית!

אז K300? אין סיכוי.

אני פעם ריססתי מיכל שלם על דבור מפלצתי וזה לא הזיז לו.

אחרי כל סשן של ריסוס, הוא נפל לרצפה לדקה בדיוק ואז חזר להתעופף כמו איזה מסוק קרב אימתני.

לבסוף הוא מצא את דרכו לחלון. יש מצב שהוא עדיין מתכנן את הנקמה שלו..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשבתי שרק אני שואב חרקים!

בקיץ האחרון שאבתי מעל ל-30 חרקים מסוגים שונים, עד עכשיו אף אחד לא יצא.

מקווה בשבילך שהם לא ייצאו ככה בסוף:

district-9.jpg

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
למה לעזאזל אתה הורג אותן?!

חוץ מלאכול את העכבישים שאתה כל כך שונא הן לא מזיקות בשיט.

אם לא קשה לך, תפסיק.

:mm_yeah:

אם יש כבר איזשהו יצור זוחל/סוג של חרק שאין לי בעיה איתו זה דווקא הסממית שרק מורידה את כמויות הפרפרים והמזיקים השונים.

פורסם

אני בדרך כלל דווקא לא הורג את הלטאות האלה ונותן להן לחיות או דוחף אותן בעדינות עם מטטא החוצה. אני שואב אותן במקרים קיצוניים כמו למשל אם מגיעה אלי מישהי או משהו כזה כי בדרך כלל לתפוס אותן זה בלתי אפשרי. לך תסביר לבחורה למה יש לך לטאה בבית.

פורסם
לא כזה ריסוס כזה - הם ממשיכים לחיות עוד הרבה זמן אחרי, ואז נעלמים למות מתחת לאיזה חור. לא צריך את זה, ולא צריך את הרעל הזה באוויר.

בגלל זה אני עובד בשיטת ההטבעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

:nono:

עכביש יכול לחיות שעות מתחת למים.

ג'וקים רק מאושרים מהאמבטיה, ובעיקר כי אחרי שאתה מוריד את המים הם מגיעים לפאב של החבר'ה שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בבית של חברה שלי אני תופס אותם מתחת לקופסת נעליים וזורק לחצר, כי היא לא מוכנה למעוך אותם בתוך הבית. תמיד רציתי לשים אחד כל הלילה כעונש מתחת לקופסה אבל היא לא נותנת לי. מעניין כמה זמן הם מחזיקים מעמד ככה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני שואב לא רק חרקים. גם לטאות קטנות ושקופות..

מה אתה הורג שממיות? :x

מעבר לזה שהן תורמות (הן אוכלות חרקים), מעבר לזה שהן לא מזיקות ולא מפריעות בשום דרך, מעבר לזה שבכל תרבויות האזור הן נחשבות לאורחות רצויות בכל בית, מבשרות על מזל טוב ונוהגים לא להטריד אותן, מעבר לכל זה, הן גם חיית בר מוגנת ולכן כשאתה פוגע בה, אתה עובר על החוק.

חוץ מזה, כולכם פחדנים!

גברים אעלק!

מי הראשון לבוא ולקנות את המשלוח החדש שהגיע (אני רק לא מצליח להבין למה קוראים לו בעיברית "מבעיתן")?:roll:

800px-Mav%27aitan.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדבר הזה אמיתי? זה עכביש? יש לו 10 רגליים, שתי עיניים וארבע שיניים ענקיות, או שזה רק נדמה לי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שיטת ההטבעה לא רלוונטית לישראל בגלל מחסור במים:rolleyes:

ב-K300, מטביע ברעל...

הדבר הזה אמיתי? זה עכביש? יש לו 10 רגליים, שתי עיניים וארבע שיניים ענקיות, או שזה רק נדמה לי?

ע"ע עכשוב.

יש כאלו גם בארץ (פגשתי בטירונות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...