Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי הראשון לבוא ולקנות את המשלוח החדש שהגיע (אני רק לא מצליח להבין למה קוראים לו בעיברית "מבעיתן")?:roll:

זה יכול להיות אחלה תחליף לכלב שמירה - יותר זול, יותר קומפקטי ובעל אפקט מרתיע זהה+ :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם באמת נקרא עכשוב, היום הוא הוצא לתת-מין אחר ונקרא מבעיתן.

קיימים בארץ מאילת וכמעט עד המרכז.

רצים במהירות גדולה מאוד, מתקבצים בדרך כלל מתחת לפנסי רחוב בלילה כי קל להם לראות ככה את הטרף.

נשיכה מאוד (אבל מ א ו ד ) כואבת אבל לא ארסי.

דרך אגב, אותו אין לי באמת כי הוא חיית בר ישראלית אבל הנה מישהוא אחר שאני כן מחזיק בעסק, בטח מאוד תאהבו אותו :wink:

Emperor%20Scorpion.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מגיע לחנות?!

לא נכנס לשירשורים שהוא משתתף בהם!

:shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה אתה הורג שממיות? :x

מעבר לזה שהן תורמות (הן אוכלות חרקים), מעבר לזה שהן לא מזיקות ולא מפריעות בשום דרך, מעבר לזה שבכל תרבויות האזור הן נחשבות לאורחות רצויות בכל בית, מבשרות על מזל טוב ונוהגים לא להטריד אותן, מעבר לכל זה, הן גם חיית בר מוגנת ולכן כשאתה פוגע בה, אתה עובר על החוק.

חוץ מזה, כולכם פחדנים!

גברים אעלק!

מי הראשון לבוא ולקנות את המשלוח החדש שהגיע (אני רק לא מצליח להבין למה קוראים לו בעיברית "מבעיתן")?:roll:

800px-Mav%27aitan.JPG

נראה כמו עקרב שאימא שלו לקחה תאלידומיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שטויות... פנק אותנו בעוד כמה תמונות .:twisted:

אתה מבקש כ"כ יפה...

uropygid-sp-veracruz-mexico-4.jpg

3827882079_d8e6925d3d.jpg

נראה כמו עקרב שאימא שלו לקחה תאלידומיד.

אתה מתכוון לאולבבו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אחרי שאתה דופק להם את מוסף הארץ מגולגל חמש פעמים. יום אחד לא היה לי עיתון ולא רציתי ללכלך את הלמטה של הנעל אז פשוט בעטתי ביצור המגעיל פעם אחרי פעם.

אתה קורא את עיתון הארץ? :shock: :shock: :shock:

את הכל אפשר לקבל, אבל זה? :-D

פורסם

תראה, בהתחלה דפקתי להם את מעריב וידיעות, אבל נראה שהם רק נהנו מכל התמונות הצבעוניות. אז החלטתי שאם אני לא הורג אותם לפחות אכניס להם קצת שכל לקודקוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה שהם רק נהנו מכל התמונות הצבעוניות.

מה אתה מדבר, אתה מבין איזה נזק גורמת לג'וק מכה שנעשית בתמונת תלת מימד של ידיעות?

חוץ מזה, הסבר על העיקר לא נתת: לא הסברת מה בכלל עושה עיתון הארץ אצלך בבית, החומר הזה לא הוצא אל מחוץ לחוק? :-D

• תוכן חדש...