Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לדעת איזו חיה זאת?

זה נראה כמו סוג של סרטן?

באנגלית נקראים Vinegarroon או Whip tail Scorpion

למרות שהם נראים הרבה יותר "מפחידים" מעקרב, הם למעשה חסרי עוקץ וחסר ארס ולא ממש מזיקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוץ מזה, הסבר על העיקר לא נתת: לא הסברת מה בכלל עושה עיתון הארץ אצלך בבית, החומר הזה לא הוצא אל מחוץ לחוק? :-D

אה, זה בכלל מוסף מלפני שנתיים שנשאר במקרה בפינת החדר ושכחתי לזרוק אותו. פעם זה היה נחשב חומר קריאה איכותי ומי שקרא אותו היה אליטיסט, יענו ההפך ממעיין חודדה. אז הייתי זורק אחד על השולחן בסלון כדי שמי שמגיע לבקר יחשוב שאני אינטיליגנט. היום יש לי שם ספר עם תמונות של מכוניות וספר עם תמונות של חיות, כי התברר שכל מי שבא מעדיף להסתכל על זה במקום. עוד כמה שנים כנראה שזה יהיה גיליונות ישנים של פלייבוי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חלש מה שהולך פה, מישהו פעם ראה מה זה "עקרבוט"? שילוב של עקרב ועכביש, יש הרבה כאלה בבסיס שלי [ליד אילת].

להלן תמונות.

6466.jpg

040410_192604-1693_spider.jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
פעם באמת נקרא עכשוב, היום הוא הוצא לתת-מין אחר ונקרא מבעיתן.

קיימים בארץ מאילת וכמעט עד המרכז.

רצים במהירות גדולה מאוד, מתקבצים בדרך כלל מתחת לפנסי רחוב בלילה כי קל להם לראות ככה את הטרף.

אעדכן אותך (עם כל הצניעות שלי והכבוד שאני רוכש למקצוע שלך, באמת) - בשנת 1998 היה לפחות אחד כזה ברמת הגולן (מישהו מכיר את משתא ? :cry: ) המניאק ענק ורץ כמו צ'יטה. כמעט ביצעתי עליו ירי מונע :twisted: (הוא רץ בין הטנקים לכיוון המגורים :evil: ).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
חלש מה שהולך פה, מישהו פעם ראה מה זה "עקרבוט"? שילוב של עקרב ועכביש, יש הרבה כאלה בבסיס שלי [ליד אילת].

להלן תמונות.

6466.jpg

040410_192604-1693_spider.jpg

אוי.....מזכיר לי את הטירונות (קציעות....הר קרן...), יש שם מלא כאלה, זו חיה מגעילה במיוחד שגם עושה רעשים כשתופסים אותה, והיא לא קטנה בכלל....חתיכת גועל נפש.

עם העקרבים הצהובים שחיו לנו בתוך האוהל מתחת לתנור חיינו בשלום,הם לא הפריעו לנו ואנחנו לא הפרענו להם, תמיד היו לנו איזה 3-4 עקרבים מתחת לתנור,מדי פעם הם היו מבקרים לנו בתוך התיק, פעם אחת אפילו אחד (שחור) השתחל לי לתוך הכובע, האירוע עבר בשלום למזלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מבין שלא ממש טרחת לקרוא את השרשור :?

אעדכן אותך (עם כל הצניעות שלי והכבוד שאני רוכש למקצוע שלך, באמת) - בשנת 1998 היה לפחות אחד כזה ברמת הגולן (מישהו מכיר את משתא ? :cry: ) המניאק ענק ורץ כמו צ'יטה. כמעט ביצעתי עליו ירי מונע :twisted: (הוא רץ בין הטנקים לכיוון המגורים :evil: ).

פעם הם היו רק בערבה ובנגב, היום הם כבר באזור יבנה, ראשון לציון עם תצפיות ספורדיות בשרון. אבל ללא ספק קר להם בחורף במרכז ובצפון.

יכול להיות שראית אחד כי הרבה נערים וחיילים מהצפון לוכדים אותם ומביאים אותם הביתה שיראו אותם ואז משחררים, יכול להיות שמאחר ואתה מדבר על בסיס צבאי, יכול להיות שהם תופסים טרמפ על רכבים צבאיים.

מצד שני, יכול להיות שראית חופרן שמאוד דומה למבעיתן(הצהוב נקרא בעיברית מבעיתן) אבל קטן יותר ושחור.

%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%95%D7%91%20%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%9F%20%D7%92%D7%93%D7%99.jpg

פורסם

באגירה,

יש כאלו אדומים?

לפני כמה חודשים ראיתי אחד דומה בצבע אדום ליד פ"ת. הזבל הזה טס, ניסינו לתפוס אותו ולא הצלחנו.:shock:

אם יש אז עוד תמונות בבקשה.:-D

פורסם
אוי.....מזכיר לי את הטירונות (קציעות....הר קרן...), יש שם מלא כאלה, זו חיה מגעילה במיוחד שגם עושה רעשים כשתופסים אותה, והיא לא קטנה בכלל....חתיכת גועל נפש.

עם העקרבים הצהובים שחיו לנו בתוך האוהל מתחת לתנור חיינו בשלום,הם לא הפריעו לנו ואנחנו לא הפרענו להם, תמיד היו לנו איזה 3-4 עקרבים מתחת לתנור,מדי פעם הם היו מבקרים לנו בתוך התיק, פעם אחת אפילו אחד (שחור) השתחל לי לתוך הכובע, האירוע עבר בשלום למזלי.

האמת היא שדווקא בהר קרן עקרב צהוב נתן ביס למ"מ שלי בזמנו.

מצטרף לבקשה שלא להרוג את הלטאות - בזמנו כשגרתי בבנימינה היו לי כמה קבועות שהיו אוכלות כל מיני חרקים ממש על חלון היחידה שבה גרתי. ממש נשיונל ג'יוגרפיק אצלך בחלון :-D והן באמת נחשבות לסימן טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מעולה.

הפורום בשילוב עם bagira מעוניין לשלוח לך חמששה ששה חתיכות מהעקרבולוש הזה.

תשאיר כתובת אצל ההפקה.

תאמין לי, יום יבוא והדבר הזה ישאל בפורום שלו אם השואב אבק עדיין עובד כשהוא בבטן שלו.

פורסם

באגירה, אתה טועה ומטעה, לא קוראים ליצור הזה מבעיתן, קוראים לו ג'יפרס קריפרס, ונשיונל ג'אוגרפיק אפילו עשו עליו מיני סידרה בשני פרקים.

http://www.imdb.com/title/tt0263488/ פרק ראשון

http://www.imdb.com/title/tt0301470/ ופרק שני

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מקווה שזאת בדיחה:shock:

פורסם

מצד שני, יכול להיות שראית חופרן שמאוד דומה למבעיתן(הצהוב נקרא בעיברית מבעיתן) אבל קטן יותר ושחור.

לא, לא. אני אמנם עיוור צבעים (חלקית) אבל הוא היה צהוב וגדול !!! :viking:

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...