Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לטיול באיטליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת ינואר אני מתכנן לטוס עם חברה שלי לאיטליה לתקופה של חמישה ימים.

בעיקרון תכננו לטוס לרומא ועקב מחסור במזומנים וכתוצאה מכך אי יכולת להשכיר רכב תכננו להישאר ברומא כל הטיול ולהתנייד בתח"צ.

אילו אטרקציות יש ברומא למלא איתן את כל החמישה ימים? רצוי גם כמה דברים בהקשר מוטורי כלשהו.

תודה

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בהקשר מוטורי לא ידוע לי, אבל כמובן הקולוסיאום, הותיקן - סיור בפנים בארמון (זה חובה!!!), ויש עוד כמה כנסיות יפייפיות, וכמובן עוד אטרקציה חביבה שזה המסע בזמן (לא זוכר איפה הוא, הייתי קטן בזמנו, אבל זה סטייל מה שיש בירושלים ובאילת, יושבים בכיסאות שזזים ויש כל מיני אפקטים חמודים. בהחלט חוויה נחמדה). עוד אטרקציות יגידו לך תכף, כי אני לא זוכר :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברומא אפשר להעביר 5 ימים בכיף.

כל ספר טיולים על רומא ימצה את הדברים יותר טוב ממה שאני יכול לכתוב.

(המדרגות הספרדיות, המזרקות, הוותיקן, הקולוסיאם, גני טיבולי, קאפרי, הטירות מסביב לרומא, פומפיי, וכלכתא (המלצה אישית שלי, ולא התבלבלתי עם הודו)).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קאפרי? רומא?!

ידידי, נראה לי שקצת התבלבלת. האי קאפרי נמצא אי שם בדרום, באיזור נאפולי. ממש, אבל ממש לא קרוב רומא.

בכל אופן, לא לוותר בשום מצב על טיבולי ועל וילה ד'אסטה!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי תודה. אבל בכל זאת מה עם משהו עם קשר למכוניות?

hagggg55 כתב:

פורסם

מה שאלעד הדגיש גם. לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם חוויה מוטורית שם, כי יש שם כלכך הרבה אטרקציות מדהימות שיש לראות, שאין זמן להתעסק בדברים אחרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קטנה יחסית? יחסית למה? איטליה כולה? רומא עיר גדולה, אבל כיאה לעיר בירה אירופאית, התחבורה ציבורית שם פשוט מתוקתקת וברמה גבוהה. המרחק בין כל האטרקציות אכן לא גדול ואפשר לעשות אותו ברגל. חבל שאתם לא יכולים להשכיר רכב, 5 ימים בצפון המדהים יכולים להיות מהנים יותר (גם מבחינה מוטורית)

בכל מקרה תהנו!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אלעד - אפשר לקפוץ לשם ביום טיול ;)

אבל אתה צודק. 5 ימים ברומא לא מצדיקים יציאה החוצה ממנה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמו שכבר רשמו לך כאן,אין שום צורך להשכיר שם רכב,במידה ולקחת מלון במרכז העיר,הכל במרחק הליכה או מטרו .

כל ספר טיולים או אתר טיולים יביאו לך איןספור אטרקציות ברומא,5 ימים ימצו לך יפה את העיר,ורומא בכללי מאוד יפה ורומנטית ככה שטיולים רגליים בלי שום מטרה במזג אויר סגרירי,משרים אוירה רומנטית ויתנו לכם יופי של חופשה(לא לוותר על הוותיקן ).

תהנו.

פורסם

אתה גם תראה אטרקציות מוטוריות ברחובות רומא.

בנוסף למה שכבר נכתב, בקרו גם בפיאצה נבונה (ביום ובערב), בויה ונטו ובקצהו העליון בוילה בורגזה

(מוזיאון עם גן יפה מעניין) ובחלקו התחתון ב"פיאצה ברבריני היפה", בכנסיית "סאן פייטרו אין וינקולה" שבה נמצא פסל משה המפורסם והמרשים של מיקל אנג'לו (ולצידיו עוד פסלים).

ב"פורום רומנו" ניתן לראות את שער טיטוס שנלקח מארצנו כשלל ע"י הרומאים.

בברכה - רפי לין

פורסם
ב"פורום רומנו" ניתן לראות את שער טיטוס שנלקח מארצנו כשלל ע"י הרומאים.

רפי, הציורים על השער מתארים אמנם את ביזת בית המקדש, אבל השער עצמו הוא made in italy :lol:

:turn-l:
פורסם

אחלה תודה לכם. אני אוסיף את ההמלצות האלה למסלול. אז משהו מיוחד מוטורית- אין, אני מבין. נו מילא...

יש למישהו המלצה על מלון ספציפי ברומא? עדיף כמה שיותר במרכז העניינים, כך שלא נבזבז את חסכונותינו על מוניות בלילות, וכמה שיותר קרוב למטרו, עם זאת רצוי אחד ברמה טובה יחסית ובמחיר זול.

אני יודע שאני מבקש הכל ובזול וזה כמעט בלתי אפשרי, אבל תמיד יש את הדובדבנים האלה, אז אולי מישהו במקרה מכיר דובדבן ספציפי.

תודה

hagggg55 כתב:

פורסם

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187791-d277152-Reviews-Flower_Garden_Hotel-Rome_Lazio.html

מלון פלוואר גרדן ממוקם ליד התחנה המרכזית\רכבת של רומא ובמקביל רח ויה נציונלה

העלות ללילה היתה 90 יורו החדרים קטנים יחסית אך נקיים ומסודרים וכוללים טלויזיה

המלון בבעלות סינית ליד המלון מסעדה סינית מוצוינת וזולה. אל תלכו לכיוון התחנה המרכזית

בלילה שורצים שם די הרבה ערבים שמביטים בך בצורה עויינת. לכיוון השני הדרך בטוחה וראשית.

התחבורה נוחה יחסית מומלץ להשתמש ברכבת התחתית היא מהירה וזולה.

בנוסף יש את המסעדה היפנית הזאת גם מומלצת אך לא זולה.

http://www.diningcity.com/rome/ristoranteginzagold/index_eng.jsp

קחב בחשבון שמלונות באזור רומא יקרים וקח גם האוכל תבדוק באותו מחיר אפשר לשכור מלון בעיירה מירה

ליד ונציה לנסוע לוניציה באוטובוס ואחרי זה לקפוץ למודנה מרחק שעתיים נסיעה שם יש אטרקציות מוטוריות לרוב

(פרארי למבוריגיני) הייתי ממליץ על 3 ימים בוניציה יום באגם גרדה ויום במודנה + פיאט 500 יכל להשתלם.

לחילופין הייתי לוקח 7 ימים ומגיע גם לפירנצה.

הכל תלוי האם אתה רוצה טיול בעיר צפופה או משהו מגוון יותר בסגנון נוף מתחלף עיר\כפר

תעשה חיפשו ב YOUTUBE על שניהם ותראה מה אתה המעדיף לראות בעיניים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...