Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בדרך כלל סיפורים של אנשים עם מכוניות מוזרות שחושבים שהם כל כך חכמים.

טויוטה זה האוטו הכי טוב בעולם.

הכי טוב בעולם, אין ספק, ממש יצירת מופת.

מאחל לך טילטול נעים בקורולה הרובוטית הקרובה למקום מגוריך, ברכב הטוב בעולם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיש כיום בקבוצת הקומפקטיות רכב שניתן לומר שהוא נוח במיוחד,

החל בטויוטה וכלה בפיג'ו/סיטרואן שהיו פאר הנוחות ומאז תחילת העשור בנסיגה מתמדת.

איפה כל האנשים היו כשנפתחו עשרות שרשורים על רכבים צרפתיים והבעיות בהן?

איפה היו כולם כשהתעוררו בעיות ברכבי פולקסווגן?

אז עכשיו הם צועקים המלך עירום.

יכול להיות שהמלך עירום אבל מסתבר שכולם הולכים ערומים.

מתי כבר אנשים יבינו? רכב שלא מטופל כמו שצריך יעשה בעיות.

לי יש קורולה 2004 יד ראשונה מהיבואן שמטופלת במוסך מורשה כמו פדנט ועד כה לא היתה אף לא בעיה אחת. והרכב יוצר בטורקיה ושום דבר לא מתפרק לי ברכב. אז מה זה אומר? לא יודע... כולה אקזמפלר אחד מיני רבים.

רוב הבעיות שנוצרו היו קשורות להיקוות בוצה באגן השמן, דבר שגרם לסתימתו וכתוצאה מכך להיתפסות המנוע.

אחרי שקראתי כאן את כל השירשורים על הקורולות החלטתי לעשות לרכב אחזקה מונעת ובטיפול האחרון פתחנו את אגן השמן וניקינו אותו (טוב המכונאי פתח.. אני הסתכלתי עליו..) והחלפתי את השמן לשמן סינטטי מלא.

אני בטוח שה-600 ש"ח ששילמתי על הטיפול הזה היו שווים את השינה הטובה שלי ושאני אהיה רגוע.

אבל לא בטוח שהייתי חייב לעשות את זה ורוב הסיכויים שזה לא היה קורה לרכב שלי.

כמו בכל חברה, גם בטויוטה ישנם רכבים שמה לעשות, הפועלים קמו על רגל שמאל כשהרכיבו אותם. אז המלך עירום? תחליטו אתם.

מסכים איתך לחלוטין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אחרי שקראתי כאן את כל השירשורים על הקורולות החלטתי לעשות לרכב אחזקה מונעת ובטיפול האחרון פתחנו את אגן השמן וניקינו אותו (טוב המכונאי פתח.. אני הסתכלתי עליו..) והחלפתי את השמן לשמן סינטטי מלא.

אני בטוח שה-600 ש"ח ששילמתי על הטיפול הזה היו שווים את השינה הטובה שלי ושאני אהיה רגוע.

אבל לא בטוח שהייתי חייב לעשות את זה ורוב הסיכויים שזה לא היה קורה לרכב שלי.

אני לא יודע אם זה בגלל שקראת את השרשורים אבל יש הנחייה של היבואן לעשות למנוע פלאשינג כל 30 אלף ק"מ למכוניות עם הפגם הסדרתי הזה.

ניקוי של אגן השמן לא עוזר.

וסתם ככה לשם החשבון:

כל 30K תשלם 600 שקל - 10 טיפולים כאלו יעלו לך כמו מנוע.

פורסם

האמינות דומה.....

בחלום .... סיפורים של אנשים עם מכוניות מוזרות שחושבים שהם כל כך חכמים.

פלא שחברות הליסינג מתות עליהן?

יש לי 6 שנים קורולה רנקס 2003 וחוץ מטיפולים סדירים הרכב לא רואה מוסך.

כולם חיים בסרטים

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זה היה שקוף שאתה בעל RANX.

לא נורא. גם זה קורה.

למען הרחבת השכלתך - יבואן טויוטה נכנס לליסינג על אפו וחמתו, כשהבין שהקרקע בוערת מתחת לרגליים.

עד לא מזמן ניסו למתג את הקורולה כ"איכותית" ולכן לא הסכימו למכור לחברות הליסינג.

רק שהרובוטית קברה אותם עוד יותר.

וכולם חיים בסרטים.

אלו שהלכו להם המנועים, אלו שהתפוצצו להם הסעפות, אלו שהופיעו להם כתמים על הריפודים ואלו ששרפו ממירים ומחשבים.

כולם בסרט.

גם היבואן שהחליף בחינם.

רק אתה במציאות מקבילה.

פורסם

אייל, מה לעשות שדברים שנהפכו לשגרתיים ברכבים מתוצרת מסויימת עד כדי כך שהם מתקבלים בטבעיות, עושים הרבה רעש כשהם קורים אחת ל... ברכב מתוצרת בעל מוניטין אמינות מוכח לאורך עשרות שנים.

שימו לב שלא היה פה אחד בפורום שהגיב בשרשורים מסוג זה מזווית אישית על תקלה שהיתה בקורולה שלו, אלא כולם ניזונים משמועות.

גם אצלי במשפחה היו 2 (ועדיין יש 1) עם אמינות מופתית וכך גם אצל שאר המגיבים.

הייתי שמח אם היבואן היה יכול לתת קצת מספרים באיזה אחוז מהרכבים זה קרה,

אני מוכן להתערב שמדובר על אחוזים בודדים אם לא שברי אחוזים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל :-)

זה לא מפריע לי ואני גם לא מרים גבה.

טבעי שיש תקלות. גם חמורות.

התקלה האחרונה הטיסה את כל בעלי הקשקאי למוסך כי ההגה עלול להתפרק.

כדאי להפריד בין תקלת חשמל מעצבנת או חלון שנופל, לבין הגה מתפרק או ממיר ששורף לך את הecu גם אם זה פחות שכיח.

אבל תמיד יהיו את אלו שיקחו את זה כל כך קשה עד שיחיו בהכחשה.

ויש גם יחצנים.

לגבי הבעיה עצמה, כנראה שהיא מספיק משמעותית אם היבואן הוציא נוהל לעשות פלאשינג כל 30K לרכבים הנגועים.

פורסם

שימו לב שלא היה פה אחד בפורום שהגיב בשרשורים מסוג זה מזווית אישית על תקלה שהיתה בקורולה שלו, אלא כולם ניזונים משמועות.

אני הגבתי, וכמו שכתבתי קצת קודם, אם אתה רוצה אני סורק את החשבונית ומעלה אותה לאתר.

היבואן לא ייתן לך אפילו חלקיק מספר, כי הוא מתקן הכל בשקט (אחרי שהוא קודם כל מתנער מאחריות)

ריכזתי לכבודך מקבץ קטן של שרשורי P0420 ומנוע שהתפוץ, זה לקח 3 שניות.

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=330594

אם אתאמץ יותר יהיו עוד.

ויש עוד פורומי רכבים עם שרשורים דומים, אתה מוזמן לנסות את תפוז, אני זוכר כמה כאלה שנפתחו שם רק השנה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אף אחד לא אמר שטויוטה הרכב הטוב בעולם.

מה שמצחיק שדווקא בעלי הצרפתיות, המיץ של הפח בכל מה שקשור באמינות ואיכות מכנית, קופצים בראש.

נו', אולי יצליחו למכור את הפחונים רק ב30% מתחת למחירון במקום ב40%.

pizo, אתה רק שומע דברים מאח , מחבר, מידיד וכו'.

אני נסעתי 3 שנים בקורולה ואני אומר לך חד משמעית שזה אחד הרכבים היותר סבבה שיצא לי לנהוג עליהם. הוא לא מצטיין בכלום מלבד זריזות ושילוב מנוע/ גיר /תגובת דוושה פנטסטית, מזגן של אמריקאית, ואמינות אגדית. זה מה ש90% מהנהגים מחפש.

מזל שנתפסתם באיזה מילה שחלק גדול מהכותבים כאן אפילו לא יודע את היקפה, ומשמעותה כמו "בוצה במנוע" "תקלת 0101010

"שאתם מדברים עליה.

מעבר לכך שרוב הצרפתיות הן כנראה דרעק אחד גדול, גם היבואנים והשרות לא שווים התיחסות, וזאת בניגוד ליוניון מוטורס, כלמוביל, ודלק.

עכשיו, אני גם נוסע כרגע בפאר תוצרת צרפת, ככה שהבסיס שלי להשוואה הוא הרכבים עצמם ולא שכן ,חבר, אח או גיס "ששפכו מנוע ב50 אלף..." הגיר זוועה, דופק תרתי משמע את האוטו, הפלסטיקה, חלקה איכותית מאד, וחלקה של ביצת קינדר, המזגן

מקרר כמו מאורר+. הנוחות מצויינת זה כן.

אגב, דיברו פה על הקורולה שנכנסה בלית ברירה לליסינג. זכור לי מקרה של רכב שנקרא 308 (שוב?), שלאחר שהיבואן הבין כי הוא ימכור ממנו 5 חתיכות בשנה אם הוא לא יכנס לקבוצה 2, עשה מעשה. אגב, ראה זה פלא, גם רכב הפאר והיוקרה ג'טה, שאפו ואף יבואנו היו בעננים, ירד את העם עם גרסה לציי רכב.

אז המשיו להתנייד ברכבים עם בומבות, שמוומבות, מערכות הדראוליות, גירים של כרכרות , תקלות חשמל וכו'.

לי תשאירו אחת כזאת שתביא אותי למחוז חפצי בלי ריגושים ודרמות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

זהו בדיוק.

הקורולה מיועדת לאנשים כמוך

להגיע למחוז חפצך - וזהו.

הגדרת את זה מעולה.הוא לא מצטיין בכלום.

אני יכול גם לחבר גיר עם דוושה מעולה במקרר והוא יסע מעולה ועדיין, הוא ישאר מקרר.

הקורולה מספקת את המינימום ותו לא. יתרונה היחיד בימים עברו היה אמינות.

היום גם זה נעלם.

וכך הקורולה איבדה את התירוץ היחיד לקניה.

אני נוסע על מזדה. פאר תוצרת יפן.

כמות התקלות שסבלתי ממנה יכולה למלא ספר שלם באמינות יפנית טיפוסית.

לא יעזור לכל המתלהמים. קורולה סובלת מתקלות שהיו מנת חלקן של האירופאיות לפני דורות.

הכחשות וטמינת הראש בחול לא עוזרות אפילו לבת היענה.

גם לא יעזרו הכפשות. הן רק מראות מה הרמה השכלית.

פורסם
אני לא יודע אם זה בגלל שקראת את השרשורים אבל יש הנחייה של היבואן לעשות למנוע פלאשינג כל 30 אלף ק"מ למכוניות עם הפגם הסדרתי הזה.

ניקוי של אגן השמן לא עוזר.quote]

ניקוי אגן השמן היה בהתייעצות עם מנהל המוסך המורשה שהיה מופתע ואמר לי שאין כל צורך לעשות את זה לרכב ללא תסמינים (למשל עשן מהאגזוז, איבוד שמן וכו').

הבעיה לפי השרשורים שהיו כאן היא של התחמצנות השמן ולכן הקרטר נסתם. כדי למנוע את ההתחמצנות החלטתי להחליף לשמן סינטטי מלא שכידוע יכול לעמוד בטמפרטורות גבוהות יותר. (כשהמכונאי ראה שהבאתי לו שמן של LM 5W40, הוא התחיל לצחוק עלי ואמר לי מה, יש לך מרצדס? אמרתי לו שמבחינתי הרכב הזה יקבל טיפול ואהבה כאילו הוא מרצדס)

בכל מקרה גם אם לשיטתך הטיפול הזה היה מיותר, הרי שאני שמח שעשיתי אותו מכיוון שאחרי הטיפול אני מרגיש שהרכב שקט הרבה יותר וגם חזק יותר מכיוון שניקו גם מכלולים פנימיים (לא עשו פלאש) כשפתחו את הקרטר.

ודרך אגב, תמיד יהיו סימנים מוקדמים לתקלה "הסדרתית" הזו. זה שאנשים לא בודקים שמן באופן תדיר זו כבר בעיה אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...