Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו נכון,זה אני מסכים,ראיתי שהיו בעיות לאנשים בחלק מהדגמים בשנים האלו. אבל עשו הכללות כאילו מ 05-07(הצורה הישנה) גם היו בעיות משמעותיות למרות שלא ראיתי שמישהו כתב שהייתה בעיה במנוע מ2005 והלאה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראו לי בעיה אחת חוץ מהשנים 03-04. תפסיקו סתם ללכלך ולדבר באוויר, כאילו טויוטה נחותה במשהו ממאזדה,סובארו יונדאי,הונדה וכל הבינוניות האלה

לחבר שלי היה קורולה מודל 2005 שקנה בנתניה תוצרת יפן,שנתיים וחצי ו55000ק"מ אחרי,הודיעו לו במוסך שהמנוע שבק חיים והוא יוחלף במסגרת האחריות.

פורסם

יש לי קורולה 2005 שעברה התעללות בתחילת דרכה(2 נהגים חדשים עם רגל על הגז) ועברה התעללות מבחינת החשמל(על 70 אמפר שיש באוטו שמתי מערכת של 150 אמפר+- כשנה וחצי)והאוטו פשוט במצב מצויין. אז אני לא אומר שכל הטויוטות מעולות או שזה האוטו הכי טוב בעולם, אבל למה לפסול מראש, במיוחד שהאלטרנטיבות לא כאלו טובות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה אתה רוצה לשמוע?

מדובר ברכב מצוין, לא פחות. יפה, נוח, מאובזר, אמין מאד, וחסכוני ביחס למקבילות.

להגיד שלא תהיה שום תקלה? אף אחד לא יוכל להבטיח לך. אני מאמין שיש אפילו , שומו שמיים, קורולות שמנוען החזיר נשמתו לבורא אחרי 50 אלף ק"מ. יכול להיות. שקרן מי שיגיד לך שקורולות לא סובלות מתקלות. הן רק עושות זאת ברוב המוחלט של המקרים הרבה פחות מאחיותיהן.

כנראה גם שרוב עם ישראל מטומטם ולמעשה מדובר באוטו גרוע במיוחד, שנתקע עם בוצות ,שמוצות, ושאר תקלות מחשב, ולמרות זאת נמכר בטירוף, עם שוק יד שניה מטורף, במחירים על גבול השערוריה.

זאת בשעה שמתחריו סובלים ללא סיבה. מקרה קלאסי של "יש עשן בלי אש"...

נהגתי עם 2006 שלוש שנים ולמעט נורה קדמית שרופה, לא הזדקקתי לשרות של חברת הליס או לרכב חלופי מעולם. פלא שחברות הליסינג מתות עליהן?

אלא אם כן יש הבדלים טכניים מהותיים בין הראנקס לסדאן, אני ממליץ ביותר. אם מצאת אחת שמורה ומטופלת במיוחד, אז בכלל אתה מסודר:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

המוניטין של טויוטה היה מבוסס על אמינות מוחלטת,מה שגם באמת היה נכון לפני הדגמים של 2003.

מכיוון שהרכב לא מהנה,אחיזת כביש בינונית,מרווח פנים בינוני,נוחות בינונית ומטה,לאורך כל השנים.

ה"קלף המוכר של הרכב היה שקט תעשייתי לבעליו".

קיימות תקלות סדרתיות רבות ברכב,כמו בוצה במנועים שנגמרים עם ק"מ נמוך,סעפות פליטה מפלסטיק שנסדקו,תקלת p0420הידועה ועוד.

התקלות הם בכמות סדרתית וגדולה מאד,ולראיה שהיבואן מתקן אותם על חשבונו שנים לאחר תום האחריות!!.

לדעתי אם מה שמראש מחפשים ברכב זה באמת 0 תקלות ויותר מזה לא,אז יש אופציות טובות יותר.

פורסם

מדובר ברכב מצויין. הבעיות היו בשנתונים 2003-2004.

ברשות הוריי GLI 2005 שמפגינה אמינות מופתית ולמען האמת מחפשים RUNX כזו נוספת לרכישה בנוסף לGLI , אז אם אתה מוותר על הרכב הנדון בשל שמועות כאלה או אחרות, אשמח לקבל את הפרטים שלו.

PIZO, יש מצב שחברך קנה את הרכב מסוחרים בנתניה ?

על איזה רכבים עם 0 תקלות יש לך להמליץ מאותו שנתון ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מדובר ברכב מצויין. הבעיות היו בשנתונים 2003-2004.

ברשות הוריי GLI 2005 שמפגינה אמינות מופתית ולמען האמת מחפשים RUNX כזו נוספת לרכישה בנוסף לGLI , אז אם אתה מוותר על הרכב הנדון בשל שמועות כאלה או אחרות, אשמח לקבל את הפרטים שלו.

PIZO, יש מצב שחברך קנה את הרכב מסוחרים בנתניה ?

על איזה רכבים עם 0 תקלות יש לך להמליץ מאותו שנתון ?

חבר שלי היה יד ראשונה על הרכב וקנה את הרכב חדש מהסוכנות.

רכבים מאותו המודל עם 0 תקלות ואמינות טובה בהרבה מהטויוטה הם:הונדה סיויק,ניסן אלמרה,מיצובישי לאנסר.

פורסם

אוקי, אז אולי הוא היה בתפר של לפני המתיחת פנים ואולי לא.

(אם כך לא רלוונטי אם הוא קנה בנתניה או בכל עיר אחרת)

דבר אחד אתה לא יכול להכחיש : אצל כל יבואן אחר בארץ היו מתנערים אם היה הולך מנוע אחרי 5-6 שנים.

אגב, כשאני חושב על זה, מעניין אם בארץ באמת טיפלו ברכבים הללו בשמן 10W30 שהוא השמן שהיצרן הגדיר וזהו שמן יחסית נדיר על המדפים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בדרך כלל סיפורים של אנשים עם מכוניות מוזרות שחושבים שהם כל כך חכמים.

טויוטה זה האוטו הכי טוב בעולם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אוקי, אז אולי הוא היה בתפר של לפני המתיחת פנים ואולי לא.

(אם כך לא רלוונטי אם הוא קנה בנתניה או בכל עיר אחרת)

דבר אחד אתה לא יכול להכחיש : אצל כל יבואן אחר בארץ היו מתנערים אם היה הולך מנוע אחרי 5-6 שנים.

אגב, כשאני חושב על זה, מעניין אם בארץ באמת טיפלו ברכבים הללו בשמן 10W30 שהוא השמן שהיצרן הגדיר וזהו שמן יחסית נדיר על המדפים.

רלוונטי שהוא קנה בסוכנות בנתניה כדי שיבינו שהוא קנה את הרכב חדש והרכב טופל שם,והוא היד ה-1!.

אני באמת לא מומחה בתפרים,אבל התקלות הם לא רק במודלים03-04,עובדה.

לא ממש מנחם את מי שהלך לו מנוע לפעמים אחרי ק"מ נמוך מאד,את זה שיחליפו לו מנוע,עוד לא שמעתי על רכב בייצור סדרתי שנשפכים לו מנועים על ימין ועל שמאל,וזה עוד לחברה שסמל אמינות הוא הסמל המסחרי שלה!.

ודרך אגב את המנועים מחליפים רק אם אחרי 3 שנות האחריות הלקוח טיפל אצלם,אם הלקוח הלך למוסך גם כן איכותי אבל שהוא לא מוסך מורשה,שלחו אותו לחפש מנועים מפירוק על חשבונו!,זאת למרות שהפגם הוא בתכנון המנוע ולא באיכות הטיפולים.

פורסם
זה בדרך כלל סיפורים של אנשים עם מכוניות מוזרות שחושבים שהם כל כך חכמים.

"טויוטה זה האוטו הכי טוב בעולם"...

אתה נשמע יותר מכור מסוכן מכירות של טויוטה!.

פורסם

רשמת שהוא קנה בנתניה, לא שהוא קנה בסוכנות בנתניה.

לפי מה שאני יודע היו מקרים בהם רכב שנת 2003 או 2004 שכבר טופל במוסך לא מורשה , טופל בכל זאת.

אני אפילו חושב שאחד מהמקרים צויין מגוף ראשון מעל פורום זה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא לשכוח שב 2008 יש הגה שמתפרק אם מסובבים אותו יותר מידי ,תיבה רובוטית איומה ואיכות הרכבה של רכב הודי.

במו עיני ראיתי איך חופת לוח השעונים מתפרקת בנגיעה, איך הפלסטיקים נשברים ואת איכות הצביעה הגרועה של ה"אלומיניום".

קורולה רוכבת על גלי העבר.

היום כשכולם ממוחשבים עד מעל לראש, האמינות דומה.

אפילו סקרי ה DJ POWER מראים הבדלים של חצאי אחוזים עד אחוזים בודדים בין מה שנחשב "אמין" לאלו שפחות.

זניח.

פורסם

בגלל הקורולה החדשה שנחשבת בעייתית בעיקר עקב הגיר הרובוטי, הדורות הקודמים זוכים לביקוש ער ונמכרים מעל המחירון (רחמנא ליצלן)

הגענו למצב שעל הקורולה של אמא שלי משאירים יותר פתקים של "מעוניין לקנות" מאשר על הגולף GTI שלי.... :D

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איפה כל האנשים היו כשנפתחו עשרות שרשורים על רכבים צרפתיים והבעיות בהן?

איפה היו כולם כשהתעוררו בעיות ברכבי פולקסווגן?

אז עכשיו הם צועקים המלך עירום.

יכול להיות שהמלך עירום אבל מסתבר שכולם הולכים ערומים.

מתי כבר אנשים יבינו? רכב שלא מטופל כמו שצריך יעשה בעיות.

לי יש קורולה 2004 יד ראשונה מהיבואן שמטופלת במוסך מורשה כמו פדנט ועד כה לא היתה אף לא בעיה אחת. והרכב יוצר בטורקיה ושום דבר לא מתפרק לי ברכב. אז מה זה אומר? לא יודע... כולה אקזמפלר אחד מיני רבים.

רוב הבעיות שנוצרו היו קשורות להיקוות בוצה באגן השמן, דבר שגרם לסתימתו וכתוצאה מכך להיתפסות המנוע.

אחרי שקראתי כאן את כל השירשורים על הקורולות החלטתי לעשות לרכב אחזקה מונעת ובטיפול האחרון פתחנו את אגן השמן וניקינו אותו (טוב המכונאי פתח.. אני הסתכלתי עליו..) והחלפתי את השמן לשמן סינטטי מלא.

אני בטוח שה-600 ש"ח ששילמתי על הטיפול הזה היו שווים את השינה הטובה שלי ושאני אהיה רגוע.

אבל לא בטוח שהייתי חייב לעשות את זה ורוב הסיכויים שזה לא היה קורה לרכב שלי.

כמו בכל חברה, גם בטויוטה ישנם רכבים שמה לעשות, הפועלים קמו על רגל שמאל כשהרכיבו אותם. אז המלך עירום? תחליטו אתם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...