Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו בדיוק.

הקורולה מיועדת לאנשים כמוך

להגיע למחוז חפצך - וזהו.

הגדרת את זה מעולה.הוא לא מצטיין בכלום.

אני יכול גם לחבר גיר עם דוושה מעולה במקרר והוא יסע מעולה ועדיין, הוא ישאר מקרר.

הקורולה מספקת את המינימום ותו לא. יתרונה היחיד בימים עברו היה אמינות.

היום גם זה נעלם.

וכך הקורולה איבדה את התירוץ היחיד לקניה.

אני נוסע על מזדה. פאר תוצרת יפן.

כמות התקלות שסבלתי ממנה יכולה למלא ספר שלם באמינות יפנית טיפוסית.

לא יעזור לכל המתלהמים. קורולה סובלת מתקלות שהיו מנת חלקן של האירופאיות לפני דורות.

הכחשות וטמינת הראש בחול לא עוזרות אפילו לבת היענה.

גם לא יעזרו הכפשות. הן רק מראות מה הרמה השכלית.

אני ממש מצטער אבל אם אתה נכנס למונחים כמו התהפכות יוצרות בתחום האמינות (אני לא קונה את זה) ,

כיום רכבים כמו מזדה 3 הרבה יותר מהנים לנהיגה ממיטב תוצרת זוללי הצפרדעים שעל הדרך גם ככל שמתקדמים בשנתונים נהיים פחות ופחות נוחים.

לפי מה שאתה אומר בסופו של התהליך נגיע למצב של יפניות מהנות לנהיגה ולא אמינות וצרפתיות איכותיות, אמינות אבל עם נוחות נסיעה של קרש והתנהגות כביש מנותקת לגמרי.

שים לב שאת התגובה הכי קיצונית קיבלת מבעליה של 308 חדשה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני ממש מצטער אבל אם אתה נכנס למונחים כמו התהפכות יוצרות בתחום האמינות (אני לא קונה את זה) ,

כיום רכבים כמו מזדה 3 הרבה יותר מהנים לנהיגה ממיטב תוצרת זוללי הצפרדעים שעל הדרך גם ככל שמתקדמים בשנתונים נהיים פחות ופחות נוחים.

לפי מה שאתה אומר בסופו של התהליך נגיע למצב של יפניות מהנות לנהיגה ולא אמינות וצרפתיות איכותיות, אמינות אבל עם נוחות נסיעה של קרש והתנהגות כביש מנותקת לגמרי.

שים לב שאת התגובה הכי קיצונית קיבלת מבעליה של 308 חדשה...

לפחות תדייק בעובדות,הבן קיבל את הרכב מהליסינג,לפי צורת ההתנסחות שלו קל מאד להבין שגם אם היה לו ב.מ.וו מהליסינג הבחור פשוט..מורעל טויוטה,מה לעשות!?.

פורסם

אני לא נכנס לזה כי אני לא אובססיבי בעניין.

אבל אני רגיש להגזמות פראיות כמו הנפחן עם ה 307.

ואם אני אגיד לך שהמזדה 5 שמשמשת אותי ביום יום - מודל 2008 - עם 70K ק"מ נכנסה למוסך על:

1. בולמים קדמיים לא תקינים - אחרי 3000 ק"מ

2. מדחס מזגן

3. סרן אחורי (עדיין לא תוקן) מרעיש כמו דלת חלודה על כל בור

4. פלסטיקה שהתפרקה בכ-ל רחבי הרכב (פתחי מזגן, תופסני חגורות, מחזיקי כוסות, חיפויי מושבים)

אז מה תגיד?

אני באמת משתדל שלא להתייחס למוצא הרכב כאקסיומה לאמינות (או לא).

כל מקרה לגופו

פורסם

ויכוח מיותר, לא בודקים באופן פרטני אלא סטטיסטי ,

מכיוון שאמינות של רכב ממוצע בישראל נקבעת ע"י "כמה זמן הרכב יחזיק אם נחסוך עליו כמה שיותר בטיפולים".. (*מספיק מים מהברז)

יש רכבים ששורדים יותר ויש פחות אם בכלל..

פורסם
זהו בדיוק.

הקורולה מיועדת לאנשים כמוך

להגיע למחוז חפצך - וזהו.

הגדרת את זה מעולה.הוא לא מצטיין בכלום.

אני יכול גם לחבר גיר עם דוושה מעולה במקרר והוא יסע מעולה ועדיין, הוא ישאר מקרר.

הקורולה מספקת את המינימום ותו לא. יתרונה היחיד בימים עברו היה אמינות.

היום גם זה נעלם.

וכך הקורולה איבדה את התירוץ היחיד לקניה.

אני נוסע על מזדה. פאר תוצרת יפן.

כמות התקלות שסבלתי ממנה יכולה למלא ספר שלם באמינות יפנית טיפוסית.

לא יעזור לכל המתלהמים. קורולה סובלת מתקלות שהיו מנת חלקן של האירופאיות לפני דורות.

הכחשות וטמינת הראש בחול לא עוזרות אפילו לבת היענה.

גם לא יעזרו הכפשות. הן רק מראות מה הרמה השכלית.

מזדה זה לא מקרר קורולה !

תעלה חזרה לכביש את BX GTI .....שתשמש אותי ביום יום....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

BX GTI זה לא בשביל אנשים כמוך.אתה צריך מקרר לבן ו"אמין". ושלא יבלבלו אותך עם עובדות. הרי אתה מקבל כסף ממשרד הפרסום.

ואל תדאג - היא כבר נמכרה.

פורסם
אני לא נכנס לזה כי אני לא אובססיבי בעניין.

אבל אני רגיש להגזמות פראיות כמו הנפחן עם ה 307.

ואם אני אגיד לך שהמזדה 5 שמשמשת אותי ביום יום - מודל 2008 - עם 70K ק"מ נכנסה למוסך על:

1. בולמים קדמיים לא תקינים - אחרי 3000 ק"מ

2. מדחס מזגן

3. סרן אחורי (עדיין לא תוקן) מרעיש כמו דלת חלודה על כל בור

4. פלסטיקה שהתפרקה בכ-ל רחבי הרכב (פתחי מזגן, תופסני חגורות, מחזיקי כוסות, חיפויי מושבים)

אז מה תגיד?

אני באמת משתדל שלא להתייחס למוצא הרכב כאקסיומה לאמינות (או לא).

כל מקרה לגופו

עזוב אותך שטויות, נתקעת פעם עם הרכב? בעיות חשמל?

יפניות אף פעם לא היו מדהימות באיכות ההרכבה של הפלסטיקה אבל כן בעמידות של הפלסטיקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא נתקעתי במשמעות המילה שהאוטו לא נוסע.

מצד שני גם עם ה BX למעט כשהלך הגיר אחרי 180K והוחלף בידני, לא נתקעתי לצד הכביש.

אז?

פורסם

ceyal- בנושא הנ"ל כבר דנו בעבר - אתה מאוכזב בצדק - אבל אתה קצת מחוץ לסטטיסטיקה , ונראה כי אתה נהנה מהמצב :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=277198&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

מדוע עד היום , לא טיפלתה בסרן האחורי , כאשר רכב לא מאוזן , ויש רעידות , צפויי שגם המרכב והפלסטיקה יסבלו מרעידות , ולבסוף בלאי והתפרקות .

גם אני מחוץ לסטטיסטיקה , עם חמש יפניות + פיאט אחת ( בראבו ) ללא תקלות - אז ..

כנס למוסך וסדר את הבעיה ( שב להם על הראש , כי אפשר לסדר זאת ) חבל , אתה לא נהנה מהרכב , וסתם נוסע עם חששות ואי שקט .

- זה נכתב ללא קשר - אם הרכב יפני , או אינדיאני - סדר את הבעיה -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל

הרכב נכנס למוסך כבר 3 פעמים.

כל פעם מסדרים (לפחות ככה אומרים) ובאמת יש שקט שבוע או יותר אבל אחרי זה - זה חוזר.

הבנתי מכל מיני "שמועתיים" שזו בעיה ידועה ב 5 והפתרון הוא פשוט חיזוקים ללא הפסקה בכל טיפול..

לא יודע עד כמה זה נכון אבל שמעתי את זה מכמה כוונים שונים (בעלי 5, איזה מוסכניק שאני מכיר וגם מחברת ליסינג)

אני דווקא נהנה מהרכב בהקשר ליכולות הדינמית והכח.

פורסם

הבעיה שזה רכב ליסינג..והמוסך המטפל (2 למעשה) הם המרכזי בירושלים ועוד אחד מורשה.

לדעתי - אם זה ימשיך עוד קצת, בסוף הסרן יפול מתישהו ואז אני אגיע על גרר.

אז זאת תהיה תקלה מהותית או לא?:-D

פורסם

eransh1 כתב: "מה שמצחיק שדווקא בעלי הצרפתיות, המיץ של הפח בכל מה שקשור באמינות ואיכות מכנית, קופצים בראש.

נו', אולי יצליחו למכור את הפחונים רק ב30% מתחת למחירון במקום ב40%."

איכות מכנית? יש לך מושג על מה אתה מדבר בכלל? שנית אל תעביר מושגים מהקשרם, פחונים אלו הרכבים ה"מענגים" עליהם אתה מגן בחרוף נפש יחד עם מר סוברו DL.

גם את הלנסר והסופר לנסר קנו כל "עמך" ישראל וצדקו... כשחיכו בתור להחליף את הגיר האוטומטי המתקדם (בעל 3 הילוכים) לאחר 80000 ק"מ.

וככה סתם שתדע, היום מחרתי את הצרפתייה הסקסית שלי והמענגת שלי ב(אל תמצמץ) מחיר מחירון משוקלל (אתה יודע זה שמוסיפים ק"מ ויד) שזה יוצא 6 אלף מעל ה"מחירון" ההתחלתי.

ואני אגיד לך עוד משהו (אני יודע שעכשיו אתה לא ממצמץ) שלא יהיה לך ספק, זה שקנה אותה עשה עיסקה מעולה, משתלמת ואני בטוח שהצרפתייה הנפלאה הזו תגרום לו לחייך בכל יום ולא רק פעם בשנה שהוא ייכנס איתה לטיפול שיגרתי.

ד"א זו הייתה 206 Xs אדומה מטאלית, שהסבה לי אושר קטן בכל יום במשך שעה. לא היה לה הכי הרבה במשהו, אבל היה לה הכל מהכל וזה הרבה.

שבת שלום.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...