Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה או פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי NIRU

הפורטה רכב מדהים!!!!!

לפני שהגעתי לסוכנות קראתי המון כתבות על הרכב בעיקר באתרים מארה"ב שמה הרכב נמכר בצורה מרשימה.

בכל הכתבות שיבחו את הרכב הן מבחינת עיצוב והן מבחינת התנהגות וכמובן תמורה למחיר.

בחיים לא חשבתי שאני באופן אישי אכנס אי פעם לסוכנות קיה (אני כיום נוסע ב-VW BORA) אבהל משהו בלב וע"פ תמונות וכתבות אמר לי לפתוח קצת את הראש ובכל זאת ללכת לראות את הרכב בתצוגה.

ואת האמת זה מה שעשיתי....ואני לא מצטער הרכב פשוט הפתיע אותי לטובה.

חיצונית הרכב נראה פצצה ,מאחורה שילוב של לקסוס והאודי A4 מקדימה מזכיר את ההונדה סיויק/אקורד.

בהחלט רכב בעל פרופורציות מרשימות לדעתי הרבה יותר מעניינת מכל המשפחתיות המוכרות כיום בשוק שלנו.

בתוך הרכב ,המרווח בהחלט מרשים הן מקדימה והן מאחורה , אני נהג גבוה כ-1.85 ומרווח הראש והרגליים מקדימה בהחלט מדהים לרכב משפחתי.

עיצוב תא הנוסעים ופנל השעונים הקדמי מזכיר את זה של המאזדה 3 ולדעתי האישית איכות החומרים וההרכבה לא נופלת משום רכב יפני.

הנסיעה עצמה חלקה ושקטה המנוע מרגיש נמרץ בעיקר במהירויות נמוכות (הילוך ראשון ושני) בסה"כ ההרגשה בתוך הרכב היא שאתה נוהג ברכב הרבה יותר גדול ממה שהוא באמת.

מה שאיכזב אותי קצת זו היתה תחושת ההיגוי.ההגה רך מדי בנהיגה במהירויות נמוכות ועל מנת לשמור על קו נסיעה ישר נדרש תיקון קליל בכל פעם - לא קריטי אך נתקלתי בהגאים טובים יותר.

בסה"כ ירדתי מהרכב בתחושה נהדרת עם חיוך על הפנים.נהגתי בעבר על מאזדה 3 דגם קודם ולדעתי הפורטה עולה עליה.

תוסיף למשוואה מחיר מפתה,רשימת איבזור ובטיחות מלא ,אחריות 7 שנים וסוכנים שמאוד רוצים לעזור לך בתהליך המכירה ואף ניתן להוציא צ'ופרים נוספים וקיבלת חבילה מושלמת.

"לצערי" בשבוע שעבר קראתי שהפיאט בראבו הגיע לארץ וזה רכב שעניין אותי מזמן לכן גם אותה אני בודק כרגע כאופצייה.

במידה ולא הייתי נתקל בבראבו מזמן כבר היייתי מזמין לי את הפורטה (ההתלבטות היחידה היא רק באיזה צבע להזמין אותה)

ממליץ לך ללכת לסוכנות קיה ולהתרשם מהרכב בעצמך , אני בטוח שתתרשם לטובה.

בהצלחה , אשמח לשמוע את רשמיך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גבר תודה רבה על התשובה! אני גם היתי ממש בכיוון של הרכב אבל היה רכבים שככה שינו תמשוואה אבל תמיד חשבתי עליו.

אני מקווה ללכת לסוכנויות השבוע בע"ה ולדבר עם החברת ביטוח אולי יש אוטו עם ביטוח פחות יקר.

אחרי שאני אהיה בסוכנות אני יעדכן פה גם איך הרכב.

ושוב תודה ושבוע טוב.

פורסם
הפורטה רכב מדהים!!!!!

יופי שיש לך כל כך הרבה סימני קריאה, אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים? בכל הכתבות בארץ הרכב קיבל ביקורות בינוניות ומבחינת מה שהוא מציע - אין שום יתרון משמעותי ביחס לשאר הקטגוריה. כך שמדהים? לא ממש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי שקראתי את השרשור, עלה בי מעין חשד שפותח השרשור וזה ששאל אותו לגבי הפורטה הם סוכני מכירות סמויים של קיה שמנסים בעצם לפרסם את הרכב בצורה עקיפה.

לשניהם מעט הודעות וותק קצר בפורום, וכבר קרה פה לא מזמן שמישהו התחיל להגיב תגובות מאוד מאוד תומכות לגבי הפורטה, וכנראה היה גם הוא סוכן מכירות.

עריכה-לאחר שהסתכלתי בהודעות הקודמות של פותח השרשור גיליתי שזה הוא שהגיב בעבר את התגובות בתומכות לגבי הפורטה.

היבואנים האלה מפתיעים כל פעם מחדש אה?

פורסם

OMERROZ

אני סוכן של קיה כמו שאתה סוכן של מאזדה.

עם תקרא טוב את השרשור והביקורת שהעברתי על הפורטה תראה שהערתי על ההיגוי של הרכב.

אם הייתי סוכן סביר להניח שרק תשבוחות הייתי מציין לא?

נראה לי שפשוט אנשים כאן בפורום לא מאמינים שיכול להיות מוצר קוריאני חדש שנותן פייט אדיר לכל "העדר" במדינה הזו.

במדינה שלנו מתיחסים למאזדה כמו לבמוו,לטויוטה כמו למרצדס,לפוקוס כמו לאודי וכו'.

חברה יש עוד מכוניות טובות בשוק.

אני עדיין עומד מאחורי דבריי וטוען שהפורטה לא נופלת משום משפחתית אחרת ב-1.6 סמ"ק.

פורסם

אתה נתת הערה אחת קטנה לשלילה ברכב כדי לשלול את החשד שאתה סוכן מכירות, אבל אם היית טיפה יותר מתוחכם היית מוצא שיטה אחרת להסוות זאת, כמו למשל לא לשבח רכב שאפילו לא בבעלותך בצורה כ"כ נלהבת, כאשר אתה מציין שאתה מתלבט בינו לבין אחד המתחרים שלו.

פורסם

תגיד את הנפלאות של הרכבים הקוריאנים לחבר אשר קיבל כרכב חלופי קיה מג'נטיס ובאמצע נסיעה השמשה הקידמית פשוט התפרקה.

ורק שנייה, השברולט קרוז החדשה עם הבעיות שהמנוע נכבע באמצע הנסיעה, הלו גם היא מיוצרת בקוריאה?

אבל עזבו השמצות של חברות רכב, אישית הייתי לוקח את הפיאט בראבו.

ודיי להתבחיין על מאזדה, אחלה רכב.

פורסם

טוב הבטחתי לעדכן והנה אני מעדכן.

קודם כל omerroz אני לא סוכן של קיה ואני לא סוכן של שום חברה אני בכלל עובד בחדר כושר ולא קרוב לשום סוכנות.

ו sars עוד לא היתי בקיה אבל היתי בסוכנות של יונדאי באשדוד כדי לראות את ה i30 והתרשמתי לטובה מהאוטו.

הגרסא הלא מפוארת באה עם חלון שמש שהיא לא אמורה לבוא איתו זה מין צ'ופר מהסוכנות.

אז ככה הרכב מרווח,נוח וחוץ מזה האפשרות של התשלומים שהם מביאים לך שם הם גם די מושכים.

יש כמה תוכניות אחת התוכניות היא בלי ריבית והשניה היא תשלום חודשי פחות מהתלשום של התוכנית בלי הריבית אבל פה יש לך ריבית ממך נמוכה(פחות מאחוז)

בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת לסוכנות להתרשם מהיונדאי שאגב הגרסא הלא מפוארת עולה 115 ככה די דמוה לפורטה אז אין לך בעית תקציב או משהו בסגנון.

פורסם

omerroz עם כל זאת שאנחנו ישראלים לא כולם רמאיים. קראתי את הטענות שלפי הם אנחנו סונכים של קיה.

דיברתה על קצת הודעות בפורום וותק,אז היה לי משתמש שנפתח לפני שנה לערך שנחסם.

מעבר לזה אני די צעיר תיראה מה כתבתי באשכול שלי שהמשפחה רוצה לקנות רכב(אבא ואני).

וחוץ מזה אני לא חושב שמשלמים לסוכן להכנס לפורומים ולפרסם אוטו מסויים.

פורסם

niru, יכול ליהיות שטעיתי בהערכה שלי שגם אתה סוכן מכירות של קיה ובאמת שאלת בכדי לדעת, מצטער עם טעיתי.

בלי קשר, אני עדיין בדיעה שsaras הוא סוכן מכירות שלהם.

פורסם

לא נורא גבר ולגבי סארס יש מצב שהוא סוכן כי כל התגובות שלו הם על קיה(ולטובת קיה) אבל אני לא מבין כל כך מה הבעיה.

בכל מקרה רכשתי היום את היונדאי,לא הדגם המפואר.

פורסם

תתחדש ותהנה.

לגבי ההאשמות- כבר היו מקרים מעולם פה בפורום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נראה לי שפשוט אנשים כאן בפורום לא מאמינים שיכול להיות מוצר קוריאני חדש שנותן פייט אדיר לכל "העדר" במדינה הזו.

אני עדיין עומד מאחורי דבריי וטוען שהפורטה לא נופלת משום משפחתית אחרת ב-1.6 סמ"ק.

מעניין, התחלת ב"רכב מדהים", המשכת ב"פייט אדיר" ובסוף הגעת ל"לא נופלת משום משפחתית". עוד קצת ואולי תודה שהיא סתם עוד אחת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא נורא גבר ולגבי סארס יש מצב שהוא סוכן כי כל התגובות שלו הם על קיה(ולטובת קיה) אבל אני לא מבין כל כך מה הבעיה.

בכל מקרה רכשתי היום את היונדאי,לא הדגם המפואר.

אהאה, אז niru הוא סוכן של יונדאי אחרי הכל...

• תוכן חדש...