Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו בבנין זוג דיירים שמאכילים כמה עשרות של חתולים.

ההאכלה שלהם מתבצעת ממש בתוך הבנין , לפעמים אוכל יבש לפעמים אוכל מבושל ולפעמים בשר.

ארגז החול של החתולים הוא בצמוד למדרגות הבנין , כלומר שהחתולים מצאו לעצמם פיסה מהחצר וקבעו אותה כשירותים שלהם , יש שם ריח חזק מאוד של הפרשות.

הבניין מלא בחתולים לכל אורך היום , החתולים ישנים על שטיחי הכניסה של הדירות וכשמישהו נכנס לחדר המדרגות חתולים מזנקים מכל מיני מקומות כדי להמלט , פעם אחת חתול ממש קפץ על ראשי מגרם המדרגות שהיה מעלי כדי לחמוק החוצה , כמובן שנשרטתי מזה.

מה אני יכול לעשות? למי לפנות? אחרי שיחה עם הערייה (עריית ר"ג) , הבנתי שחתול הרחוב זו חייה מוגנת.

אני טוען שיש כאן מפגע תברואתי , אין לי בעייה עם חתולים אבל אני לא רוצה אותם לידי ואני לא רוצה שיהיה אוכל מפוזר בבניין ולא רוצה ריח של צואה ושתן חתולים בבניין.

מה לעשות?

אנא ייעצו לי עצות חוקיות בלבד , לפי הספר.

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לאסוף את הדיירים של הבניין לשיחה עם אותם דיירים שמאכילים את החתולים ולבקש (=לדרוש) מהם להאכיל אותם במקום אחר.

אתה יכול לנסות לקנות חומר דוחה חתולים ולפזר אותו בבניין, אולי יעזור.

פורסם

יש חומר שדוחה חתולים, מעיין אבקה כזאת. צר לי, אני לא זוכר את השם המדוייק, אבל אני מאמין שבכל חנות חיות ידעו לתת לך אותו.

תתעקש על האבקה. הספריי, (למעט חומר שנקרא סקראם, בבקבוק צהוב. אני לא יודע אם עוד אפשר למצוא.) מנסיוני, פחות יעיל.

בתור התחלה אתה יכול לפזר בכניסה לבניין קינמון. חתולים שונאים את זה. (גם קליפות של אשכוליות, אבל זה לא העונה)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

שאר דיירי בניין סופגים את זה כעשר שנים והשלימו עם זה, אנחנו עברנו לבניין לפני כשלוש שנים והגיעו מים עד נפש.

אפשר בבקשה לתת איזה לינק לאבקה הזאת שדוחה חתולים? למרות שמרגיז אותי לשלם על זה כסף..

נניח ואני לא יכול לבנות על הועד , יש לי איזו דרך אחרת לאלץ אותם להוציא את החתולים מאיזור הבנין?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מחלקה וטרינרית אמורה לטפל בעניין הזה.

ציין בפניהם שאתה פוחד ממחלות כאלה ואחרות. בגדול זה מפגע (הריח וכ"ו), ואם הם לא יטפלו בזה, אני היתי בודק אפשרות של פניה לגופים נוספים לאיכול הסביבה או משהו בסגנון.

בנוסף, את האוכל והמים שמשאירים להם, אתה יכול לסלק באופן קבוע עד שהחתולים יבינו שאין אוכל קבוע במקום הזה, וגם השכן יבין שזה מפריע לאנשים. פשוט קח את הקערות וזרוק לפח עם האוכל והמים. את ארגז החול אתה יכול גם כן לפנות משם ישר לפח הקרוב, ובהמשך לשים אותו בכניסה לבית של השכן שמאכיל אותם ודואג לכל העסק הזה. שהריח יהיה בכניסה לבית שלו אולי זה יפריע לו יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קנה לך 1-2 ק"ג של קינמון ופזר באופן שיטתי בארגז החול שלהם ובאיזור ההאכלה. הקפד לעשות זאת פעמיים ביום (בוקר וערב). במקביל השמד כול אמצעי כפי שאמרו קודמיי, כגון קערות וכלי האכלה.

פורסם

אפילו בצחוק לא הייתי אומר את זה.

אם אני אראה מישהו בועט בחתול אני אשבור לו את פיקות הברכיים ככה שאף רופא לא יוכל לסדר לו אותן אחרי זה.

פורסם
משחק קטן, נבחר כמה אותיות וננסה לארגן פיתרון לבעיה.

פיטבול.

פיינטבול.

פוטבול.

עכשיו תורך...

עלוב, הוצאת את עצמך ממש קטן.

תומר,

לפי כותב ההודעה, החתולים רגילים לאותו מקום כבר עשר שנים - יותר מדי זמן בשביל לשנות הרגלים.

כמו שכבר צויין כאן, מה עם ועד הבית ?

פורסם

כשלא יהיה להם אוכל ומים, לא יהיה להם מה לחפש שם.

אוכל ומים עוד מילא, הבעיה זה הריח מהארגז כנראה וזה המפגע הראשון לטיפול. מדובר במפגע רציני ביותר בגלל החשיפה למה שמכיל הארגז. ילדים יכולים בטעות לשחק בחול שיש בתוך הארגז וככה להידבק במחלות קשות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשאמרתי "ארגז חול" לא התכוונתי לזה שבאמת יש ארגז חול , אלא , יש חלקת חול בחצר שבה החתולים אוהבים להשאיר כל מיני "דברים" ויש צחנה באיזור הזה.

על זה שכל כמה זמן הם מביאים איזה פגר של ציפור , סיפרתי לכם?

פורסם

בתור התחלה אתה יכול לפזר בכניסה לבניין קינמון. חתולים שונאים את זה. (גם קליפות של אשכוליות, אבל זה לא העונה)

האמת שסיקרנת אותי עם הקינמון והייתי חייב לנסות את זה על החתולה שלי, חוץ מלרחרח את המקל כמה שניות לא ראיתי תגובה מיוחדת.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תוכן חדש...