Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המטרה היא רישום מדוייק של נסועת רכב והצגת "תמונת מצב" אמיתית של הרכב, אז אני מצטער להודיע לממשלה שלנו שהיא עושה את ההפך.

זה רק יתרום לזייפני הק"מ ברכב וכל עניין ההתעסקות עם הק"מ רק יפרח וישגשג.

אנשים יעדיפו לשלם למישהו שיזייף את הק"מ מאשר לשלם את ה"היטל"(מס חדש כי משעמם לנו), וככה התמונת מצב הכי הזויה בעולם תתקבל.

אם הם רוצים לדעת כמה נסע רכב? שיקימו מערכת ON-LINE כמו שקיימת כבר בהרבה מוסכים אם לא ברובם ויבדקו מה הק"מ.

למרות שזה חדירה לפרטיות.

שתהיה איזה חובה להציג את הנתונים רק במועד מכירת רכב.

אם הם יתערבו בחיים הם לא ידעו מה קורה באמת כי עכשיו אנשים ירצו רק להסתיר.

ואני לא מבין את הקטע של משרד התחבורה- ההתנהגות היא כאילו ההכנסות של המדינה צריכות לעלות כל שנה ואם זה לא קורה אז משרד התחבורה צריך לשלם את חלקו עם מס חדש. עושים הצגה של הטבה למשק ובמקביל זוממים איך בסוף זה יוצא לך יקר יותר.

לא יודע אם מישהו שם לב אבל הכיוון הוא מונופול מתומרץ של הממשלה לקווי תחבורה ציבורית על התחבורה הפרטית.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שביבי הולך להתאבד פוליטית. העם שלנו דפוק אם הוא יתן לביבי לעלות בפעם השלישית לשלטון.

עד שלא נקום ונצעק, נאכל את החרא בשקט. כמה טוב שיש פורום שאפשר להוציא בו את העצבים :-D, מחר הדפים נעלמים והכל חוזר לנורמל.

עצוב, עצוב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אינני יודע מי הוא הכתב ומה האינטרס שלו להפריח בלון כזה. "גורם המקורב למשרד התחבורה מעריך"...זה מזכיר לי מערכון של הגשש (אאל"ט "גורמים המקורבים לחדשות של שמונה...")

הרבה יותר פשוט למסות את הדלק, הרבה יותר הוגן למסות את את המכוניות המזהמות מאשר את הנסועה.

לעצם העניין - רישום קילומטרז' בזמן מבחן הרישוי הוא צעד חיובי ובהחלט יכול להפחית זיופים . כמובן שהוא לא ימנע אותם לחלוטין.

פורסם

אצלי ברכב (כמו רוב סדרה 3 מאותו שנתון) מד הקילומטרז לא תקין.

מה המדינה תעשה במצב כזה?

תכריח אותי להחליף? הרי כול פעם שאני מאפס את המד הוא נשבר.

המדינה תחייב אותי להחליף כול פעם מחדש מד שלא מיוצר כבר כמה שנים טובות?

ממשלת ישראל, אין שכל אין דאגות :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ממשלת ישראל, אין שכל, יש דאגות.

להם אין דאגות, לך יש.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
זה מה שקורה כשאין כח צרכני אמיתי במדינה. משהו שקיבלתי במייל תפוצה - www.nonewcar.co.il

לדעתי קשה יהיה לגרום לישראלים הפראיירים לעשות משהו, אבל לפחות מישהו מנסה...

גם אני נרשמתי.

פורסם
זה ממש כאילו לאיזה טמבל באחד ממשרדי הממשלה עולה רעיון מטופש, וכדי להראות שהוא לא רק יושב על התחת ומשחק במחשב כל היום, הוא ישר רץ עם זה לעיתונות.

אתה לא יודע כמה אתה צודק..

רק שבמקום לשחק במחשב - האפסים שם מעבירים מיילים עם סרטי פורנו מאחד לשני וכשנמאס להם אז הם בועטים בשקע התקשורת של המחשבים כדי לגרום לתקלה ואז יוצאים לשופינג בקניון.

כנראה שאחד המאוננים שם שמע בדרך למכונת הקפה את הבוס שלו מבלבל את המוח על איזה קשקוש שהוא אפילו לא הבין ואז הוא רץ אחוז התרגשות ושלח מייל לרשימת התפוצה שלו (ביחד עם תמונה של בחורה ערומה כמובן, הרי אחרת החברים לא יטרחו לקרוא) וכתב שם: "חחח אחים שלי אל תשאלו הרגע מנכ"ל משרד התחבורה בא לי למשרד ואמר שהולכים לעשות כך וכך וכך"

אחד מהמופצים הוא איזה עיתונאי סוג ז' שמיד התקשר לעורך שלו ואמר שיש לו סקופ.

פורסם

קודם כל, גם אם יש כוונה להעלות את המיסוי על הדלק או למסות על פי נסועה, זה אמור לבוא כנגד הפחתה במס הקניה על רכב חדש.

אתם מתלוננים על כך שתשלמו הרבה אם תסעו הרבה?

אני שואל למה מישהו שקונה מכונית ונוסע בה רק 5000 ק"מ בשנה צריך לשלם מס חד פעמי של עשרות אלפי שקלים בעת הרכישה?

כמובן שתמיד יהיו פקידים שינסו לקחת גם וגם - כלומר להחיל מס נסועה, אבל לא להוריד את מס הרכישה במקביל (הרי ראינו את זה קורה כבר עם שווי המס של הליסינג, ועם אגרת הרישוי של הדיזל). אבל זה כבר עניין אחר.

אבל בתקופה שבה איכות הסביבה הולכת ותופסת פלח הולך וגדל של התודעה הציבורית, קשירת המיסוי לנזק הסביבתי זה דבר מתבקש, וזה גם מה שקורה כבר באירופה. זיהמת - שילמת.

ישראל נגררת בערך 20 שנה אחרי אירופה במובן הזה, אבל אל תטעו - זה בדרך גם לארץ הקודש.

ולגבי ההערות של גילעד ושלומי מהדף הקודם: +1

אנחנו ממנים מכיסינו פרזיטים בכנסת, בממשלה,בישיבות ובגופי ציבור שונים ומשונים שאני ואתם לא יודעים עליהם.

.

אתה חושב שבאירופה המיסים שלנו לא מממנים פרזיטים? כל הבירוקרטיה של השוק האירופאי המשותף... תשלומים לחקלאי אירופה שימשיכו לעסוק בחקלאות כדי לשמור על היצע ולמנוע עליית מחירים...

וחוץ מזה יש השקעה אדירה בתשתיות במגזר הציבורי... מתן שירותים עירוניים/ממשלתיים ברמה גבוהה (אתה צריך לראות את הציוד המקצועי שיש ברשות העירייה איפה שאני גר. יש מכונות ניידות ייעודיות לכל דבר, לדוגמה ניקוי ספי המדרכות לפני צביעה, ניקוי הרצפה בככרות, ניקוי גרפיטי, חילוץ רובה ישנה במדרכה ומילוי רובה חדשה, גיזום וכיסוח מכל הסוגים וכו' וכו', וכמובן שלכל ציוד כזה יש צוות מפעיל מיומן, עם מדים רשמיים, כלים איכותיים ומשכורת שמכבדת את בעליה.)

אבל גם אחרי תשלום המיסים הגבוהים כאן, לפחות נשארים עם סכום שמאפשר באמת לחיות בכבוד.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה אכן יגדיל את הזיופים במקום להקטין.

נניח לגבי אדם מהישוב (לא סוחר): הרכב שנה שעברה נרשם בטסט על 100,000 ושנה אח"כ נסע עוד 40,000.

מה ימנע ממנו להוריד לפני הטסט 20-30 אלף ק"מ ? מי בדיוק ידע ויבדוק את זה ?

כך זה יהיה בכל שנה ומי יפגע ? היד הבאה שתקנה את הרכב.

גם המוסכים המורשים ינזקו כי לאחר 3/2 שנים לאחר תום תקופת האחריות,,אף אחד לא ירצה לטפל אצלהם כי ידוע שנרשם בספר הטיפולים הק"מ בכל טיפול ואת זה אולי אפשר לזייף אבל לא כל כך כדאי /מומלץ כי יש רישום במחשב המוסך ואז הרמאות מתגלה.

שלא יובן לא נכון איני רמאי ו/או מטיף לרמאות אלא מנסה להציג את התמונה המעוותת שתיווצר או שלחילופין אנשים יתחילו להעביר טסט בקומבינה בכפרים,שם בטח כבר לא יקפידו על הכל....:-D

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עליה של מחירי הדלק תגרום לעליה של מחירי הלחם,חלב ומוצרים בסיסיים אחרים , זאת בהחלט לא הדרך.

:?

אם תחשוב עוד קצת, תבין שגם מס על ק"מ יעלה את מחיר הנ"ל, כמו מס על הדלק.

כי הרי נוסעים אליך כדי להביא לך את החלב, נכון?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למה שרכב של עסק יקבל הנחה, ואני, שחייב ליסוע לעבודה ברכב [באוטובוס = שעה וחצי. ברכב = 14 דק'. מנווה אילן לרמות]. סה"כ גם אני משתמש ברכב לצורכי עבודה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...