Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

היום הציעו לי מליסינג - לא השכרה, נהג יחיד (ככה נאמר לי) טויוטה סאן 2007 עם 70000 אלף קילומטר, טסט לשנה כמעט במחיר של 72000

כמה שאלות:

בבדיקה ישנם הליקויים הבאים: תיקוני מרכב משמעות נמוכה,מעיכות שריטות בצבע ונזק פגושים

מלבד זה כל שאר הפרמטרים מוזכרים כתקינים

מה דעתכם על הרכישה? כדאי לעשות בדיקה משלי?

כמו כן הייתי רוצה לדעת בנושא כריות האוויר- באתרים ראיתי 4 כ"א כך גם נאמר לי ע"י הסוחר, מישהו חולק על הקביעה הזאת?

ובמאמר מוסגר איך הרכב הזה משתווה למאזדה 3 - ברור מבחינת אבזור הוא ירוד ממנו אבל בפרמטרים של בטיחות,אמינות, מנוע, מהירות ושתיית דלק (בעודי כותב את הודעה הדלק כבר חוסם את מחסום ה6.5)

תודה

פורסם

אנחנו מדברים על הדגם החדש או על הדגם הישן? כמדומני 2007 היתה שנת התפר בין השניים.

הדגם החדש מגיע עם גיר רובוטי לא מוצלח במיוחד ולכן גם פחות מבוקש בשוק. הדגם הישן מגיע עם גיר אוטומטי רגיל שהוא הרבה יותר מוצלח בסטנדרטים ישראלים.

הליקויים שמופיעים בטופס הבדיקה שלך לא משמעותיים, אבל בכל מקרה כדאי לך לקחת את הרכב לבדיקה משלך רק כדי לוודא שבבדיקה שעשה המגרש לא "שכחו" איזו פגיעה קלה באחת מקורות השלדה. כמו כן, אני ממליץ לך לקרוא את המדריך שלנו לרכישה מסוחרים כך שתדע מול מי אתה עומד ואיך להגדיל את הסיכויים לרכישה מוצלחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב אמין זריז וחסכוני. מןמלץ מנסיון למרות היותו ספרטני משהוא. טיפולים זולים באופן יחסי. ב 2007 הרכב היה עם 4 כריות וגיר אוטומטי רגיל.

פורסם

תודה על התגובות

באמת אני חושב שאני אלך על בדיקה פרטית להסיר על צל של ספק

מה שכן אני עוד לא סגור על הדגם הזה או על המזדה 3

שוב מבחינת אבזור מבחינת דגמי הליסינג 2007, המזדה ידה על העליונה

השאלה היא האם זה רק קוסמטיקה וחלונות חשמליים או שההבדל מהותי

אני מסתכל בעיקר על פרמטרים של בטיחות, אמינות וחסכון בדלק

• תוכן חדש...