Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל יוצאי חיל האוויר...

יש לי ידידה בבסיס שהיא בוחנת דלקים (מהחנונים שלמדו כימיה, יאק) ושאלתי אותה פעם מה יקרה אם אני אשים אוקטן 110 באוטו שלי... אז היא אמרה לי שבדס"ל (דלק סילוני) יש חומרים נגד קפיאה ועופרת, שפשוט מאוד "ידביקו" מנועי 4 פעימות בטמפרטורה רגילה.

לכן הפנימו והשכילו - לא מומלץ (גם אם כתוב בספר רכב: "אוקטן 95 ומעלה")

עם כל הכבוד לדס"ל (ויש כבוד), ממש לא הייתי ממליץ להשתמש בו למנועי בעירה פנימית. ישנם דלקים סילוניים שבכלל אינם דליקים בטמפרטורה של פחות מכמה מאות מעלות (JP7 לדוגמא) ואפשר לזרוק לתוכם גפרור בוער ולא יקרה כלום.

הדלקים שאפשר להכניס לרכב הם דלקים של מטוסי בוכנה (לא טורבו פרופ) שקיימים בטייסות הקלות. הדלק הזה עובד על מנועי בעירה פנימית דומים מאוד למנועי רכב והוא בעל אוקטאן גבוה יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל יוצאי חיל האוויר...

יש לי ידידה בבסיס שהיא בוחנת דלקים (מהחנונים שלמדו כימיה, יאק) ושאלתי אותה פעם מה יקרה אם אני אשים אוקטן 110 באוטו שלי... אז היא אמרה לי שבדס"ל (דלק סילוני) יש חומרים נגד קפיאה ועופרת, שפשוט מאוד "ידביקו" מנועי 4 פעימות בטמפרטורה רגילה.

לכן הפנימו והשכילו - לא מומלץ (גם אם כתוב בספר רכב: "אוקטן 95 ומעלה")

עם כל הכבוד לדס"ל (ויש כבוד), ממש לא הייתי ממליץ להשתמש בו למנועי בעירה פנימית. ישנם דלקים סילוניים שבכלל אינם דליקים בטמפרטורה של פחות מכמה מאות מעלות (JP7 לדוגמא) ואפשר לזרוק לתוכם גפרור בוער ולא יקרה כלום.

הדלקים שאפשר להכניס לרכב הם דלקים של מטוסי בוכנה (לא טורבו פרופ) שקיימים בטייסות הקלות. הדלק הזה עובד על מנועי בעירה פנימית דומים מאוד למנועי רכב והוא בעל אוקטאן גבוה יותר.

1)אני שמעתי שלSTP יש דלק סילוני למכוניות.

http://www.stp.com

2)דלק המטוסים שנמצא בחיל האוויר הוא צמיגי ולא נוזלי כמו דלק שקונים בתחנה.

קו---------------------------------------

פורסם

לפי דעתי הכל תלוי איך אתה רואה את הרכב שלך.

אם הוא בשבילך כמו "baby" ואתה אוהב אותו כמו בחורה אז על תחסוך ושים 98 אוקטן ההפרש פר מכל הוא בערך 20-30 שקלים לא סוף העולם אפילו אם תחשב את זה לעלות שנתית תראה שהפרש הוא לא כל כל נוראי כמו שהרבה חושבים.

לפי דעתי באותה מידה שאסור לחסוך בשמן לא צריך לחסוך בדלק.במיוחד אם מדובר בפולו gti שידועה ברגישותה.לי היתה 16v במשך שנתיים וחצי ומהיום הראשון היא נהנתה מ 98 ואם זה נכון ש 98 בארץ הוא באיכות של 95 אז מה זה אומר על 95 בארץ :mm_eek:

ןבקשר לשיפורים תדע שלא הכל נמדד במספרים מוחלטים יש גם את עניין ההתנהגות.כאשר לרכב יש פילטר פתוח הוא נושם יותר טוב ובכך מגיב יותר טוב לפתיחת מצערת.

השיפור לא חייב להמדד בכוחות סוס בכדי להיות מוצלח.

יש אפשרות לפתור את בעיית הפילטר בפולו.מתקינים פילטר של k&n +צינור פלסטיק שמתחבר מפתח היניקה עד לפילטר ובכך ניתן להתקין את הפילטר ממש קרוב לחזית תא המנוע קרוב לגריל.מאין air induction kit אם תרצה.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

what is it? The mod itself is a small resistor that tells your engine control unit (ECU) that all of the air coming into the engine is cold and therefore dense and packed with oxygen. The ECU then takes this info and tells the injectors to fuel slightly more. This in turn makes for a more powerful detonation in the cylinders and releases the full potential of your engine.

Is my car compatible? This mod will work on any vehicle built after 1988 and normally aspirated.

What will it do for me? This mod will allow your engine to release it's full potential, your power curve will be smoother with flat spots ironed out, your 0-60 will be quicker so you can get off the line faster and your car will experience an increase in top end speed.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

SATHACK אני לא יודע מאיזה מעמקים שלפת את הטרד הזה ( כן אתה יכול גם לשים לב לתאריכים ) אבל מה שאתה אומר שזה איזה ציטוט מסכן הוא עוד אחד מחרטוטי הצ'יפים בEBAY , וגם צ'יפ ברכב אטמוספרי לא יביא כמו כמה שהאופטימים פה חושבים , בטח ולא איזה נגד מסכן על המחשב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...