Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מי שיודע יש לי צנרת עם פילטר פתוח.

רציתי לדעת עם יש איזה חומר שאני יכול לעטוף את הצנרת כדי לבודד אותה מהחום החיצוני?

מה שחשבתי זה:יש לי בעבודה צינור נירוסטה יותר רחב, חשבתי להשחיל את הצינור שלי בצינור הרחב יותר, ולמלאות את הרווחים באיזה שהוא חומר בידוד.

אלה אם כן יש חומר אחר או אפשרות אחרת.

בתודה מראש טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

היה פעם קיים בידוד אסבסט שהיו שמים על הצנרת פליטה, כמו בד של פיבר שנראה כמו רצועת גרירה.

ראיתי לפני שנה בערך מישהו עם 106 ראלי טורבו שכל הצנרת שלו אחרי האינטרקולר היתה עטופה בחומר דומה,

אני מעריך שזה לא אסבסט בגלל החשש שקיים בשנים האחרונות סביב החומר וכפי שאני יודע הוא אסור לשימוש בארץ.

אבל אני מאמין שזה גם בנוי מסיבים כל שהם יכול להיות שזה אפילו סיבים של פיבר.

פורסם

ישנם חומרים לבידוד רעשים וחום של חברות כגון דיינמאט וסקנד סקין, יעודיים להתקנה על מכסה המנוע (בחלקו שפונה לתוך התא)

אני מאמין שיתנו תוצאה טובה, וגם יהיו פשוטים יותר ביישום.

מתחדשת*

פורסם

אני מכיר את המוצרים הנ"ל כמוצרים לאיטום רעש.

עד כמה הם עמידים ומבודדים חום?

בהנחה שהפילטר שלי ממוקם בתחתית הרכב בטמבון והאויר היחיד שהוא שואף הוא אויר קר, עד כמה זה יהיה אפקטיבי כשהאויר יגיע למנוע?

כי כשאני נוגע בצינור אחרי נסיעה הצינור דיי חם, בגלל שהוא עובר ממש צמוד לרדיאטור וסעפת פליטה.

אז השאלה החשובה עד כמה זה אפקטיבי?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
היה פעם קיים בידוד אסבסט שהיו שמים על הצנרת פליטה, כמו בד של פיבר שנראה כמו רצועת גרירה.

ראיתי לפני שנה בערך מישהו עם 106 ראלי טורבו שכל הצנרת שלו אחרי האינטרקולר היתה עטופה בחומר דומה,

אני מעריך שזה לא אסבסט בגלל החשש שקיים בשנים האחרונות סביב החומר וכפי שאני יודע הוא אסור לשימוש בארץ.

אבל אני מאמין שזה גם בנוי מסיבים כל שהם יכול להיות שזה אפילו סיבים של פיבר.

יש לאבא שלי רצוע כזו. הם מבודדים איתה את האגזוזים של הגנרטורים.

עכשיו בדקתי והיא באמת עמידה נגד חום וגם לא דליקה.

אני אברר לך מאיפה הם קונים את זה.

פורסם

תתקשר לבחור הזה תשאל אותו אם זה בכלל אקטואלי ואם לא מאיפה הוא קנה את זה.

Exhaust Insulating Wrap is an innovative way to create more horsepower and reduce under-hood temperatures. Wrapping headers with Exhaust Insulating Wrap maintains hotter exhaust gases that exit the system faster through decreased density.

This produces increased exhaust scavenging, as well as lower intake temperatures. Exhaust Insulating Wrap withstands continuous heat up to 2000°F.

עובי 2mm , אורך 15.2m.

חדש.

250 ש"ח

0547368908

• תוכן חדש...