Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAINBOW VACUM CLEANER- מישהו משתמש?

edan82
שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אני עומד לפני רכישה של שואב אבק של RAINBOW מדגם E2.

השאלה שלי היא האם מישהו משתמש בשואב של החברה הזאת ויכול לתת רשמים ?

היתה לי אתמול הדגמה בדירה, חייב להודות שההדגמה בהחלט "מהממת" וגורמת לך לחשוב שזה נס רפואי שאתה בכלל חי,אבל האם זה באמת שווה את הכסף (הרב) שעולה המוצר?

רוב תודות.

• רעיון טוב! 1

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגיד לך מהניסיון שלי עם קירבי

מי שאין לו שטיחים בבית, אין לו שום צורך בשואב אבק יקר ועם הרבה עוצמה.

כל שואב סטנדרטי יעשה לך שאיבות רגילות בשביל האבק שיש בבית או באוטו. כל ההדגמות האלה שלהם מזכירות לי את ההדגמות שהיו עושים בבית למטהרי מים שפתאום המים מהברז היו יוצאים שחורים ומהמטהר היו יוצאים צלולים.

לדעתי אחרי כמה שנים עם קירבי, חבל על הכסף!

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקירבי גם שואב אבק שעושה שימוש במים?

יש לי חבר שהשתמש בעבר בקירבי וכיום כבר כמה שנים משתמש בריינבו והוא טוען שמדובר ב"עולם אחר",אבל אני רוצה עוד חוו"ד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקירבי עם שקיות נייר ולכן אין אפשרות לשאוב נוזלים, מצד שני המשתמש הביתי לא צריך לשאוב נוזלים וגם אם כן, עדיין אני לא רואה הצדקה לשלם הרבה יותר על השמות האלה. יש הרבה שואבים שיכולים לשאוב נוזלים והעלות שלהם נמוכה יחסית.

שואב זה לא צעצוע ולא אמור לתת הנאה ולכן אני לא חושב שיש סיבה להשקיע במרצדס של השואבים.

הקירבי הוא שואב שנועד לתת מענה לשטיחים, יש לו חובט מעולה ויש לו מתקן שמתלבש עליו ורוחץ את השטיח עם שמפו והוא גם עושה פוליש לרצפה בבית.

אם אתה תעשה בזה שימושים אז סבבה, אני כבר 12 שנה עם קירבי ואני יכול לספור על יד אחת את הפעמים שעשיתי שטיפה לשטיח (מקיר לקיר). אני עושה איתו רק שאיבה של השטיח פאנלים וכל מה ששאר השואבים יודעים לעשות.

סבא שלי קנה גם כן קירבי, אין לו שטיחים בבית ולכן הקירבי זרוק בארון יוצא משם אולי פעם בחודשיים לעשות פאנלים ודברים מהסוג הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי,ע"פ מה שכתבת על הקירבי מדובר במכשיר שונה בתכלית מה-RAINBOW.

הריינבו עושה שימוש במים כמסנן,כל האויר שהשואב יונק עובר סירקולציה עם מים,כך בעצם אין צורך בשקית והאויר שנפלט מהשואב נקי,מעבר לזה יש לריינבו שימוש נוסף שהוא דווקא מאוד חשוב פה בהונג קונג:

הוא משמש כמטהר אויר,המכשיר פשוט עובד תמיד ומבצע סירקולציה של האויר וטיהור שלו ויש לו פונקציה של "דאודורנט".

הוא אמנם טוב לרצפות וכו' ושואב גם מים,אבל הוא מיועד במיוחד לכריות\מזרנים\ספות וכו',אני אישית נדהמתי מכמות הג'יפה שיצאה לנו מהספה (ואנחנו אנשים נקיים,לא איזו דירת רווקים עם פיצות מתחת לספה וכו').

ההדגמה באמת מרשימה,מילאנו את המיכל במים נקיים וכעבור 10 דקות סירקולציה של אויר בדירה המים התחילו כבר להאפיר.

אין למכשיר פונקציה של "חביטה" אבל כששאבנו את הספה די פחדתי שהוא לא ישאב בטעות את הבלטות שמתחתיה....הוא פשוט מאוד מאוד חזק.

ולמרות כל זאת,אני לא אדם שנוטה "ליפול מהרגליים" מהדגמות ותצוגות תכלית,ולכן אני באמת רוצה לדעת אם למישהו יש מכשיר כזה והוא באמת יכול להעיד על איכות המכשיר והאם באמת הרגיש שינוי באיכות החיים (היצרנים למשל טוענים לשיפור איכות החיים עבור אנשים הסובלים מבעיות נשימה וכו',והמכשיר אפילו מגובה בתעודות שמוכיחות שהוא מסייע בחיסול של כמעט 99.997% מהגורמים לבעיות נשימה).

אז למישהו יש נסיון ?

נ.ב

אין לי כוונה לקנות את המכשיר כחדש,המחיר שלו מ-ט-ו-ר-ף אבל יש לי חבר שמקרה משדרג את שלו (אגב,שירות מדהים של החברה המייצרת-הם מבטיחים לך טרייד-אין בחצי מחיר ממחיר קנייתו גם 15 שנה ממועד קנייתו,ואחריות של 8 שנים) ומוכן למכור לי את הישן שלו (שנת 2005) במחיר לא רע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בבית רינבו של ההורים שלי. שעובר מדי פעם בין האחים. שהיה אצלהם כ 5-8 שנים בערך.

ההורים שלי קנו את הדגם החדש. ומרוצים.

המחיר בארץ גם לא זול בכלל. (באזור ה10K. למכשיר)

יצא לי לשאוב איתו מים. מאקווריום. כיור סתום. וכו.

יצא לשאוב חול. ועוד.

יש לו יחידת חובט נפרדת שהיא מצויינת וחזקה מעוד. (תלשה לחבר את הציפורן מהרגל!! )

הרבה יותר נוח וקל מהקירבי. הרבה יותר פרקטי מהקירבי (לחבר יש קירבי. ) ויצא להשתמש מספר פעמים רב.

והיתרון הגדול. אין שקיות. אין בעיות של עיבוד כוח בגלל אבק. וכו.

ממליץ בחום.

גילוי נאות.

אין. ולא היה. קשר לחברה. רק לקוח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי,זה מה שרציתי לשמוע,חוות דעת ממישהו נוסף שמשתמש במכשיר.

החלק החובט,אתה מתכוון ל-POWER NUZZLE שמתחבר עם חוט חשמל לצינור ויש לו ידית שנראית כמו אקדח ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור מי שעוסק לפרנסתו בהדגמות ותצוגות תכלית (בתחום אחר אמנם), אני יכול לומר לך דבר אחד: אנשים בתחום הזה מיומנים בלגרום למכונה לעשות ניסים ונפלאות מול הלקוח, או לפחות לגרום לזה להיראות ככה. המטרה היחידה שלהם היא המכירה, מה שקורה אח"כ הוא כבר בעיה של מחלקת השירות. העמלה שלהם תלויה ברושם שנשאר אצל הלקוח, לכן כל דמו צריך ללכת חלק, מושלם ולהוציא קריאות התפעלות. קח את זה בחשבון, ותוריד 20% פרמיום מביצועי המוצר כאשר אתה תהיה בעמדת המפעיל.

בנוסף, כפי שכבר אמרו כאן, תחשוב טוב עד כמה כל הפונקציות שימושיות בשבילך. לדוגמה, בפרסומות לשואבי אבק תמיד מראים שאיבה של מים מאקווריום או קערת דגנים שהתפזרה על הרצפה. אלה שימושים איזוטריים ונדירים למדי, שנראים טוב בדמו אבל לא באמת נחוצים לך ביומיום.

לבסוף, אל תתרשם יותר מדי מהמים השחורים והספות המלוכלכות. יש אבק ובקטריות בכל מקום, אנשים חיים איתם ולמעט מקרים ספציפיים של אסטמה קשה או אלרגיות, זה לא מפריע להם לנהל חיים נורמליים. אל תשכח גם שאת רוב היום אתה מבלה מחוץ לבית (אלא אם כן אתה עובד מהבית), ושואב האבק הזה לא יהיה שם כדי להציל אותך.

אני לא מכיר את המוצר, לא יודע באיזה מחיר הוא מוצע לך ועד כמה אתה ואישתך רגישים לנקיון. שוב, אלה רק הערות כלליות מהנסיון שלי, שעשויות להיות רלוונטיות (או לא) גם במקרה הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את ההדגמא לפני מספר שנים. היא מושקעת. ומיוחדת.

אבל.! המוצר הזה טיפה שונה.

תסמן על הרצפה ריבוע. תנקה איך שאתה רוצה. השואב הזה עדיין יוציא לכלוך מהרצפה.

זה נכון. את הדגנים לא תמצא על הרצפה.

אבל אתה תוציא מהשטיח דברים שלא חלמת שיש שם.

אגב החובט אכן זה הPOWER NUZZEL. שנראה כמו אקדח. ומתחבר עם חשמל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואדים אני מסכים איתך לגמרי,זו הסיבה שבאתי להתייעץ פה,אמנם ההדגמה בהחלט מרשימה,אבל אני גם טיפוס שמטבעי סקפטי בדברים האלה.

אבל..

סאונדמן צודק,הוא שאב אצלי קטע של איזה מטר וחצי על מטר וחצי של רצפת פרקט והוציא משם לכלוך שנראה לי שכלל בתוכו חלק מהיסודות של הבניין...ושוב,זה לא שאנחנו אנשים לא נקיים,להיפך,יש בבית מנקה 3 פעמים בשבוע שכל פעם שהיא נמצאת היא שואבת את הריצפה ומנקה אותה עם חומר מיוחד לפרקט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...