Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יונדאי אקסנט או פולו ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

ידידה שלי מחפשת רכב בסביבות ה-15,000. ראינו שני רכבים היום, אקסנט ופולו.

האקסנט עם ק"מ נמוך אך קוסמטית נראית לא משהו, הפולו עם ק"מ סביר, אך נראית מצויין.

אם מה שחשוב לנו הוא יותר האיכות, מה הייתם ממליצים...

 

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בהקדם.

פורסם

במשפחתי היו פולו 1998 1.6 ליטר ידנית ואקסנט 1997 1.5 ליטר אוטומטית החל מיומן הראשון ועד בערך לפני שנתיים-שלוש (כ-170K ק"מ על האקסנט ו-200K ק"מ על הפולו).

 

פולו: אין ספק שזהו רכב טוב בכמה דרגות מהאקסנט, בעיקר מבחינת מנוע (חזק וגמיש ללא השוואה לאקסנט), בלמים, יציבות וחיסכון בדלק (מזיכרון מעורפל נדמה לי שהוא צרך באזור 1 ל-14 משולב עם נסיעה בפקקים). הרכב גם גילה אמינות טובה מאוד, אם כי בסמוך למכירה הוא התחיל "לגמגם" (שיפוץ גיר ועוד כל מיני תקלות קטנות ומעצבנות שנגרמו בשל בלאי).

 

אקסנט: לדעתי, היתרון היחיד שלו על פני הפולו הוא המרווח (תא מטען גדול יחסית לסגמנט), מעבר לכך מדובר ברכב בינוני שעושה הכל בסדר ולא מעבר לכך. הרכב גילה אמינות מופלגת (לא זכורה לי אף תקלה משמעותית). הרכב אינו חסכוני במיוחד, ודאי לא למה שמצופה מרכב בסגמנט שלו (מזיכרון מעורפל נדמה לי שהוא צרך באזור 1 ל-11 משולב עם נסיעות לירושלים ונסיעה בפקקים. כמו כן יש לו מיכל דלק קטן וזה די מעצבן. בהקשר זה חשוב להדגיש שהאקסנט היתה אוטומטית והפולו ידנית). שים לב לסדקים בדש-בורד שזו מחלה ידועה ברכב הנ"ל.

 

בשורה התחתונה: איני חולה הגה ולמרות זאת כל פעם שהיתה לי האפשרות העדפתי לקחת את הפולו על פני האקסנט, אלא אם היה צורך במרווח העודף שהאקסנט מספקת.

×
×
  • תוכן חדש...