Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, אני חדש פה, וחדש בתחום- עובר ל-4 גלגלים בגלל תאונה שעברתי על האופנוע (והאולטימטום הבלתי-נמנע מהאישה בעקבות זאת, כמובן).

כרגע אני עוד מנוטרל ולא יכול לנהוג, אבל אני מתחיל לחפש מידע ואופציות למשהו שייקח אותי לעבודה כל יום (ר"ג-רחובות), ומדי פעם לטיולים ארוכים יותר.

מכיוון שמדובר רק ב-2 אנשים באוטו ואנחנו לא עשירים במיוחד, חשבתי להתרכז כרגע במכוניות מיני, מה שמעלה את השאלה:

האם יש מכוניות מיני שמתאימות ונוחות לנהגים בגובה 1.95?:arrow:

יצא לי לנהוג בכמה מכוניות קטנות, אבל אף פעם לא לאורך זמן. אז כל מה שאני יודע זה שאני לא נכנס לגטס (גם בכללי המכונית ממש לא נוחה לנהיגה). אבל מה כן יתאים? או לחילופין- האם יש מקום שבו אפשר לקבל מידע מרוכז על העניינים האלה?

תודה מראש על התשובות!

(וגם המלצות כלליות יתקבלו בברכה רבה)

פורסם

הונדה ג'אז זאת באמת עצה טובה, מה התקציב?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא תהיה לך בעיה עם רכבי מיני

תהיה לך בעיות במנהלים (6 B4 )

אני 205 ס"מ , אני גם מלא ואני נכנס כמעט בכל מיני משום שכנראה הכסא יורד יותר והולך יותר אחורה וכנראה שגם הגג יותר גבוה

במאזדה 6 החדשה ובB4 אני לא נכנס טוב לעומת זאת במאזדה 2 נכנסתי הרבה יותר טוב

ממליץ מאד על איביזה

פורסם

זה הזכיר לי משהו - כל פעם שראיתי את האיש הזה (למי שלא יודע, זמר טנור ידוע) נכנס לאופל קורסה (במשך כמה שנים טובות),

נדהמתי מהיכולת של הרכב לרדת נמוך, להתמתח לצדדים :lol:, אבל בכל זאת לסחוב ( למרות המשקל).

yshapovalov.jpg

אפשר להכנס לכל רכב, השאלה היא, איך אתה מרגיש כאשר אתה כבר בפנים.

בתקציב נמוך אני ממליץ לבדוק אופציה של רנו מגאן (רצוי ידנית).

מכונית מרווחת מקדימה, הישיבה די בגוהה, נוחות ובטיחות ללא תחרות ביחס לתקציב, שנתון די מתקדם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פיאט פונטו ספייס

יש מרחב לרגליים בין הטובים בקבוצת המיני המשומשות

אבל תגדיר תקציב !

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שלום,

נהגתי 3 שנים על פולו 2003 והרגשתי בה מצוין.

הרכב מרווח, אמין ומעולה באופן כללי.

אני 1.88 וברכב שלי היה סאן-רוף, ככה שבדגמים רגילים ללא סאן רוף יש כנראה אפילו יותר מקום לראש.

ב 35K אתה יכול למצוא אחת כזאת.

חתימה טובה.

מגאן 265

פורסם

יש לנו במשפחה מישהוא במשקל 160 וגובה 190. הוא נוסע בג'יפ לנד קרוזר של טויוטה. אבל נכנס טוב גם בסיריון צורה חדשה של אשתו.

• תוכן חדש...