Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר הוצאות דלק מהמעביד [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עובד מהבית. אחת לשבוע אני נוסע לעבודה מרחק של סה"כ 340 ק"מ הלוך חזור.

כמה כסף צריך המעביד לשלם לי כהחזר עבור הדלק בלבד?

תודה

פורסם

מבחינה חוקית הוא לא צריך לשלם לך אגורה שחוקה, אלא אם הוסכם בינכם אחרת בחוזה העבודה.

הוצאות הנסיעה שלך ברכב הפרטי לא מסתכמות רק בהוצאות הדלק אלא גם בבלאי לרכב, תיקונים, ביטוח וכו'. עד כמה שאני יודע יש חברה בשם "חשב" שמתעסקת בנושא הזה והמחשבון שלה מקובל על רוב המעסיקים במשק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אם זה לא יכסה את כל ההוצאות אני אהיה מרוצה, כי כמו שאמרת הוא לא חייב לשלם לי אגורה.

אם נשים בלאי וכו' בצד, ונגיד שמטוב ליבו הוא מסכים לשלם לי, מהו בערך סכום סביר?

פורסם

אם לא סוכם ביניכם על דלק בחוזה עבודה אז הוא משלם לך מחיר אוטובוס מהבית שלך לעבודה.

ככה זה אצל אמא שלי, היא מקבלת על כל יום 6 שקל והיא באה ברכב לעבודה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם לא סוכם ביניכם על דלק בחוזה עבודה אז הוא משלם לך מחיר אוטובוס מהבית שלך לעבודה.

ככה זה אצל אמא שלי, היא מקבלת על כל יום 6 שקל והיא באה ברכב לעבודה.

עד 21.7 שקלים ליום או משהו באיזור.

יותר מזה הוא לא חייב לשלם.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

חברה, לא הבנתם. הוא רוצה לשלם לי דלק עבור נסיעה של 340 ק"מ.

הוא ביקש שאחשוב על סכום סביר וכאן אני צריך את עזרתכם. מהו סכום סביר לדעתכם לנסיעה כזו?

פורסם

אתה לא כ"כ מסביר את עצמך! מה אתה שואל כמה זה בעצם דלק ל340 קמ', זה יוצא בסביבות ה200 שקל ברכב ממוצע! או ששאלתך כמה סכום לבקש, אז זה תלוי במנהל שלך עד כמה הוא נדיב. תסביר קצת את עצמך שיהיה יותר קל לחשוב

פורסם
חברה, לא הבנתם. הוא רוצה לשלם לי דלק עבור נסיעה של 340 ק"מ.

הוא ביקש שאחשוב על סכום סביר וכאן אני צריך את עזרתכם. מהו סכום סביר לדעתכם לנסיעה כזו?

אם הוא רוצה לשלם, שישלם עבור הדלק. מאמין שזה די והותר, עקב העובדה שהוא לא חייב לשלם לך את כל הכסף הזה.

35 ליטר דלק, כפול מחיר הדלק היום, והופס. זה המחיר בערך.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
אתה לא כ"כ מסביר את עצמך! מה אתה שואל כמה זה בעצם דלק ל340 קמ', זה יוצא בסביבות ה200 שקל ברכב ממוצע! או ששאלתך כמה סכום לבקש, אז זה תלוי במנהל שלך עד כמה הוא נדיב. תסביר קצת את עצמך שיהיה יותר קל לחשוב

אני אנסה להסביר.

המנהל שלי לא נדיב. הוא לא ישלם לי על בלאי וכו'. קבענו שהוא ישלם לי רק על הדלק אותו אני צריך לנסיעה של 340 ק"מ. אתה אומר בממוצע 200 ש"ח?

פורסם

מה כל כך קשה לך בחישוב פשוט כזה?

הכי טוב בשבילך שתמלא מיכל מלא לפני שאתה יוצא לכיוון העבודה

וכאשר אתה חוזר תתדלק שוב מיכל מלא ואז תוכל לראות במדויק כמה דלק הרכב שלך צורך לנסיעה כזאת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

דלק לקילומטר בנסיעה ארוכה עולה כ- 60 אג'. תלוי בסוג הרכב, אבל זה בערך מתאים למה שהולך היום.

עכשיו אתה צריך לבדוק:

1. האם מספר הנסיעות קבוע?
  2. האם המעסיק משלם לך את הסכום נטו?
  3. אתם חותמים הסכם עכשיו, או שזה משהו בעל-פה כטוב ליבו של המעסיק?

אם תמיד תיסע 4-5 נסיעות בחודש, תוכלו לסכם על סכום ברוטו חודשי. למעסיק זה טוב, כי חוסך התעסקות בחישובים מסובכים. מצד שני, כאשר יזמינו אותך למשרד להרמת כוסית לחג, אתה תתבאס כי זה יעלה לך בעצם איזה 500 ש"ח שלא תקבל חזרה (ראה בהמשך למה).

במקרה הקיצוני השני, החישוב יבוצע נטו לפי נסיעות בפועל.

תראה מה מתאים לך ובעיקר למעסיק הנ"ל.

רק תדע שהוצאות הדלק הן במקרה הטוב רק חצי מההוצאה האמיתית, כאשר החצי השני הוא טיפולים. אם לוקחים בחשבון גם את ירידת הערך כתוצאה מהנסועה, אז הדלק הוא בערך שליש. ושוב, הכל בנטו. ואם יש גם כביש אגרה...

פורסם

איך אפשר לחשב כמה דלק מגיע לך, בלי שאתה תציין איזה רכב יש לך.

לי באיביזה נסיעה כזאת תעלה כ-300 שקל.

למישהו אחר נסיעה כזאת תעלה 200 שקל.

תלוי בהמון דברים, תאפס את הקילומטרז ביציאה מהבית ושתגיע לעבודה

תכפיל אותה כפול 6.30 או כמה שדלק 95 עולה היום וזהו.

אם אתה מתדלק 98 אתה בכלל בבעיה, כי כמו שקורה אצלי המעסיק מוכן לשלם לפי 95.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

רק תדע שהוצאות הדלק הן במקרה הטוב רק חצי מההוצאה האמיתית, כאשר החצי השני הוא טיפולים. אם לוקחים בחשבון גם את ירידת הערך כתוצאה מהנסועה, אז הדלק הוא בערך שליש. ושוב, הכל בנטו. ואם יש גם כביש אגרה...

הדלק הינו המרכיב העיקרי בהוצאות נסיעה, במיוחד כאשר מדובר באדם שיש לו רכב משלו.

בוא נקח לאורך שנתיים, 60000 ק"מ צריכים לשלם:

39000 ש"ח דלק

4500 ש"ח טיפולים (4 טיפולים, אחד לפחות גדול)

2000 ש"ח צמיגים (אייכותיים מאוד)

ירידת ערך בשל ק"מ גבוה עוד כמה אלפי שקלים בודדים.

רוב העלות כמו שניתן לראות היא הדלק, כ 80 אחוז.

החישוב השני שבו עלות הדלק היא קטנה הרבה יותר זה כאשר אתה קונה רכב למטרת עבודה ומחשב על העלויות, במקרה כזה אתה מחשיב גם ירידת ערך שנתית (בהתחלה 10-15 אלף ש"ח בשנה), עלויות ביטוח וטסט (שאם הרכב קיים ללא קשר, אין צורך להחשיב אותם בנסיעה), עלות הכסף (הלוואה או ריבית - תלוי אם הכסף נלקח מקרן קיימת או בהלוואה או חצי חצי).

במקרה שלפניינו מתקיים המקרה הראשון, לבחור יש רכב, הוא מחזיק את כל העלויות באופן נורמלי והתוספת היחידה זה בעיקר הדלק. במקרה זה בדרך כלל מחשבים 10 ק"מ לליטר לפי עלות דלק קיימת.

כדי למנוע עלויות מס, צריכים לתאם עם הבוס הגשת חשבוניות דלק בסכום מסויים וקבלת החזר הוצאות.

פורסם

איזה סוג רכב זה ואיזה נפח מנוע?

ברכב שלי אני מכפיל את סכום הכסף כפול 1.2 ויוצא בערך המרחק שניתן לעבור. לדוגמא: 200 ש"ח זה 400-430 ק"מ ,תלוי כמובן בנסיע.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

• תוכן חדש...