Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

מאזדה לאנטיס 2000 נפח 1.6 מנורת abs דולקת קבוע ביחד עם מנורת בלם היד.

ניתקתי מינוס המתנתי מספר דקות ,חיברתי חזרה הבעיה נפתרה זמנית אך חזרה לאחר מספר שעות.

פיוזים נבדק,ו מבקש עזרה.

תודה.

פורסם

בדוק גובה נוזל בלמים והאם קיימת נזילה.

במידה וחסר נוזל בלמים קיים סיכוי רב שקיימת נזילה ויש לגשת למוסך בהקדם לבדיקת מערכת הבלמים.

איזה כייף לי :)

פורסם

זוג הנורות האלו מעיד על תקלה שגורמת להשבתה של מערכת בטיחותית EBD, מה שאומר אין הפחתת לחץ בלימה לסרן האחורי ובכל בלימה אתה עלול לאבד שליטה.

יתכן כי מדובר רק במגע רופף של חווט המערכת או חיישן כלשהו תקול. יש לגשת למוסך שיש לו את אמצעיים לבצע איבחון למערכת זו.

פורסם

בדרך כלל הדבר יבוא לביטוי בנעילה מהירה יותר של הבלמים האחורים בבלימת חירום.

בכול מקרה מומלץ לגרור את הרכב למוסך.

פורסם

שמערכת EBD אינה פעילה כל בלימה עלולה להיות בעייתית. כמי שנסע מספר פעמים ללא EBD פעיל או ברכב ישן יותר בעל שסתום הפחתה תקול, אני יודע עד כמה המצב יכול להיות מסוכן גם ללא בלימת חירום.

דווקא בזמן בלימת חירום, כל הגלגלים נינעלים ולמערכת EBD אין חשיבות יותר.

פורסם

כנראה שכן קיימת, אחרת רק נורת ה ABS הייתה דולקת. מערכת EBD היא נגזרת של מערכת ה ABS. מדבר בשיפור תוכנה בלבד המבטל את הצורך בשסתום פרופרוציה או הפחתה במערכת הבלמים.

ספר הנהג של הרכב יוכל לאמת האם באמת המערכת קיימת בדגם זה.

פורסם

חג שמח

ברכב המדובר אין מערכת ABD .מערכת בקרת הבלימה נמצאת מתחת למצבר הרכב וקימת תופעה של אלקטרוליט הנוזל לתוך התקע של המחשב.

יש לבדוק באם קים אלקטרוליט על גבי מחבר המחשב ולנקות אם מים וליבש.

באם המצב חמור יותר בדרך כלל קים נזק במחשב עצמו!!

בדגמי 2001 שינו את מיקום המחשב למצב עומד-ניצב כך שהתופעה נפתרה ובאמת המערכות החדשות אמינות יותר.

ניתן לקרוא באמצעות היבהובי נורץ החיווי את קוד התקלה המדובר.

בהצלחה איל

פורסם

בדגמים הללו עקב מיקום המודול קיימת בעיית מחשב שים לב המערכת שלך נמצאת ממש ליד המצבר אם יש סיביב האזור הזה חומצה (מן אבקה לבנה הנראית לעיין) רוב הסיכויים שמקור התקלה הוא מחשב ה ABS.

לפי מייטב זכרוני מנורת הABS אינה קשורה כלל למעגל של נורת הבלם, אתה בטוח ששניהן נדלקו לך באותו הזמן?

האם ניגשת לסרוק תקלות לרכב?

פורסם

אייל הקדים אותי בכמה שניות אז עכשיו קיבלת תשובה ששתי אנשים שדיי מכירים את הרכב חושבים אז אני מציע לך ששווה לך לבדוק את זה.

שים לב בדר"כ בסריקת תקלות התקלה תצביע על אחד מהחיישנים האחוריים תקול אך הבעיה מקורה במחשב ולא בחיישן.

פורסם
זוג הנורות האלו מעיד על תקלה שגורמת להשבתה של מערכת בטיחותית EBD, מה שאומר אין הפחתת לחץ בלימה לסרן האחורי ובכל בלימה אתה עלול לאבד שליטה.

יתכן כי מדובר רק במגע רופף של חווט המערכת או חיישן כלשהו תקול. יש לגשת למוסך שיש לו את אמצעיים לבצע איבחון למערכת זו.

איך הגעת למסקנה שברכב קיימת מערכת EBD ?

פורסם

יקיר, לא צריך לנתק את המצבר על מנת לפרק את הקונקטור המדובר!

ולפותח השרשור אני לא מציע לך להיכנס לזה כי במידה ותעשה נזק לקוקטור אתה תייקר את עלות התקיון שגם ככה היא יקרה במידה ואכן המחשב הוא התקלה.

מהיכן אתה בארץ?

• תוכן חדש...