Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לדעת מה עדיף ומה כדאי מכמה נושאים כוח,אמינות, עלות הטיפולים,חווית הנסיעה (יותר ספורטבי מהנה:))

הרכבים הם:

פיג'ו שנת 2001 XR ידני 1.4

פולו שנת 2000 COMFORTLINE ידני 1.4 16V

ואם יש סוגים שונים של הרכבים האלה שהם ממולצים אשמח לשמוע.

התקציב הוא 25אלף ומטה אשמח לשמוע עוד הצעות בדמיון של הרכבים הנל.

תודה:p

פורסם

זה ממש לא נכון.

מבחינת כוח הפולו עדיפה.

מבחינת אמינות - סביר מאוד להניח ששתיהן די דומות. לשתיהן יש אמינות בסיסית סבירה וכמה מחלות קטנות ונקודתיות.

עלות טיפולים - דומה כל עוד מטפלים במוסכים מתמחים. במוסכים מורשים לדעתי הפולו תיהיה יקרה יותר.

אף אחת מהן לא ספורטיבית. ה206 יותר מהנה לנהיגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מהנסיון שלי ה206 הרבה יותר מהנה להנהיגה, יותר "ספורטיבית" ויותר זולה לתחזוקה (עלות טיפולים).

פה זה כבר עניין של טעם אבל לדעתי ה206 נראת יותר צעירה ויותר יפה אבל כמו שכבר אמרתי כל אחד והטעם שלו.

לגבי הנסיון שלי - עד לפני כמה ימים שעשיתי תאונה היה לי את ה 206, היא הייתה אצלי במשך 4-5 שנים.

לחבר טוב שלי יש פולו כבר 3.5 שנים.

הרכב שלי היה 02 ושלו 01.

פורסם

אני נוסע היום על פולו בן שנה וחצי, רכב השכרה , עד שתגיע המכונית שהזמנתי.

לא יודע אם זה קנה מידה, אולי זה בגלל שמן הסתם הרכב לא נשמר כמו ששומרים על רכב פרטי,

אבל בשורה תחתונה אני לא נהנה לנהוג בו.

הייתה לי 206 אוט' 1400 והיא הייתה יותר נמרצת ויותר מהנה לנהיגה מהפולו הנוכחית, על אף הגיר העצל.

על אחת כמה וכמה אם אתה מחפש ידנית, לדעתי לא תתאכזב. חפש רכב שמור מטופל ותהנה ממנו.

עוד אופציה, פיג'ו 306 מנוע 1600 ידני מסוף הייצור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מסכים עם צביקה, ה 206 מהנה יותר, לטמי נעימה יותר ונוחה יותר.

מבחינת עלות תחזוקה , אמור להיות די דומה, במוסך מורשה הפולו תהיה יקרה יותר.

אם אתה יכול להשתדרג ל 206 1.6 אז בכלל יהיה לך נחמד.

• תוכן חדש...