Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UPSOLUTE VS REVO VS APR

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כנ"ל עם רכב על הגבול של הK03S (צ'יפ קאסטום, קולר חזיר, צנרת מלאה, אינלט, בוסט קונטרול וכו' וכו')

ולא כ"כ מגיע להחלטה איך ולאן מתקדמים מכאן....

k04 מהווה שיפור מינורי מדי, אני לא חושב שאני ירגיש אותו מספיק כדי להוציא כאלו כמויות של כספים

ומצד שני אני לא רוצה להכניס טורבו מפלצתי שיכנס לי ב5.5 סל"ד כי חשובה לי מאוד הזמינות ואני מאוד נהנה מהרכב שלי כיום ביום-יום עם כוח זמין בכל נק' זמן.

בכל אופן אם יש המלצות מהסדנאות איך ניתן להגיע ל280-300 כ"ס בזמינות סבירה אני ישמח לשמוע :)

אבי.

• תגובות 207
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חסר טורבוים "גדולים" שישאירו אותך זמין (GT28RS/3071).

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

כדי לעבור 250כ"ס אתה חייב להחליף סעפת פליטה!

אם אתה רוצה להגיע להספק גבוהה יותר ולהישאר זמין הייתי מחליף לGT28RS עם A/R פליטה קטן

תקבל גדישה מלאה 1.6BAR ב3500סלד ותוכל למשוך את ההילוכים עד 7000סל"ד ההספק יגיע ל330-350כ"ס

מומלץ מאד להחליף תלתלים מפני שהמומנט יהיה מאד גבוה ויתקבל בסל"ד נמוך הדבר מומלץ לגבי כל החלפה לטורבו גדול יותר{מבחינתי הKO4-001 זהה לKO3S] כמו של [TT225{KO4-023- או KO4-HYBRID ושאר הטורבואים הזמינים שטובים ל350כ"ס. התלתלים הם הנקודה החלשה במנוע ה1.8T שאר המיכלולים בוכנות אטם ראש קראנק ....עומדים בכבוד בגדישות של מעל 2BAR עם טורבו גדול והספק של מעל 650כ"ס

יחד עם הטורבו צריך להחליף

סעפת פליטה

מזרקים

דאון פייפ

אינטק

משאבת דלק

תלתלים

קיט ראש{אטמים גומיות שסטומים...}

תוכנת ניהול מנוע

העלות כולל עבודה מגיע לאזור ה20000ש"ח

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אביחי תודה על ההמלצה המאוד מעניינת הנ"ל...

כמו"כ המחיר נשמע לא תלוש, די ריאלי בשביל הכוחות המעורבים בעניין :)

אני אשמח לקפוץ מתישהוא להתרשם קצת, וכמו"כ אני מניח שיש כבר רכבים שעברו סטאפים דומים בארץ שאני צריך עוד לנסוע בהם ע"מ להרגיש ולהתרשם מבחינת הזמינות..

אבי.

פורסם

לצערי רוב החברה שמשפרים את הרכב עוברים להספקים גבוהים יתר ונוסעים עם GT3071-GT3076 והקיצוניים מבינהם GT3540

ההבדל בעלות הוא 2000-3000ש"ח ביגלל עלות גבוהה יותר של הטורבו שאר החלקים והשינויים זהים וניתן להגיע להספק של 450-500כ"ס כמובן על חשבון זמינות

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

עם GT3071 0.63 היה פצצה כבר ב 4000-4100 סל'ד,ויש די הרבה כוח עוד בטיפה מעל ל3 אלף סל'ד.

וזה על מנוע מעברים קטן בלי סעפת יניקה.

אתה ביום יום לא תרגיש את המצב של איי זמינות.

פורסם

ברור לי שברמות הללו ההפרשים כבר הופכים להיות מעט יותר זניחים להוציא עוד כוח ברגע שכבר בנית מנוע סעפת ושיפרת את המכלולים מסביב שכבר ייתמכו ביותר כ"ס אבל לי אישית חשוב מאוד נושא הזמינות.

יצא לי כבר לנסוע בA3 = אותו רכב +/- כמו שלי

עם טורבו עצום והנסיעה הייתה מזוויעה, עד משהו כמו 5-5.5 לא היה כוח בכלל, ומשם כבר כל הילוך היה נגמר בעניין של שניות, שזה דבר טוב ונחמד אם אתה מתכנן על מהירויות גבוהות\רכב מסלול כלשהוא אבל ביום יום מבחינתי זה לא פרקטי כשאתה כן רוצה להנות מהילוכים נמוכים והאצות ביניים בסגנון 80-120 וכו'.

ברכב הספציפי שעליו אני נסעתי לא היה אפשר להוריד את הרגל על הגז גם לא ב80 קמ"ש שזה דבר די מבאס בלשון מעטה...

אני בהחלט יחפש רכב בעל סטאפ דומה למה שהצעת בכדי להתנסות ולראות אם זה יתאים לי לפני..

אבי.

פורסם

BIG M,

אל תגיד לי שפול בוסט ב 4000+ סל"ד זה נקרא בשבילך מנוע עם כוח זמין...

זמינות זה גג אבל גג פול בוסט ב 3000 סל"ד. בטח שלא 4000 סל"ד.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה בטוח? אני זוכר שיש דחיפה כבר ב 1800 סל"ד והפול בוסט מגיע מעט אחרי.

A/R 63 של GT35/40 על מנוע 2 ליטר עם יחס דחיסה גבוה (1:10) הוא נכנס מעט לפני 4 אלף סל"ד! (4 וקצת פול בוסט בברוטליות יחסית)

וכמובן שזמינות זה דבר יחסי, אבל לומר למישהו שמבחינתו הרכב הוא מכלול של הנאה יומיומית אם מבחינת פניות ואם מבחינת תאוצה ש 4 אלף פול בוסט זה מספיק זמין, אז אני לא קונה את זה.

ברור שלכל דראגיסט 4 אלף סל"ד פול בוסט זה חלום. רק שזה לא המצב כאן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

על תשכח הנפח של ה1.8T הוא 1781CC ויחס דחיסה 9.5:1

עם הGT3071 A/R63 קיבלנו 2BAR ב4300RPM

אל תשכח שהטורבו עדיין אפקטיבי עד 7300-7500RPM ובכל החלפת הילוך ב7300RPM הסל"ד נופל לאזור ה5200RPM כך שאתה נישאר בפול בוסט

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

פורסם

פול בוסט ב 3200 סל"ד ?? על K03S ?? מה זה הצ'יפ הזה ? אחי אתה לא זמין.. :wink:

אני אומנם עם דאונפייפ שעוזר בספול אבל אצלי הרכב בפול בוסט כבר ב 2800.. (מרגישים אותו נכנס באזור ה 2400 סל"ד) - REVO. לא יוצא לי לעשות אינדיקציות אבל גם אם נגיד וצ'יפ אחר היה מביא אותי רכב או שניים קדימה בלחיצה, בשום פנים ואופן לא הייתי מסכים לפגוע ככה בזמינות שלי..

QIL - למה לא ההייבריד ? זמין כמו K03S ונותן עד 300 כ"ס.. (זה עם היניקה של ה 023) גם אם תחליף סעפת ומשאבה אתה באזור ה 8000 ש"ח ולא 20000..

היה ומדובר ב TFSI, למה אפשר לצפות מ GT3071 / 76 או שיש משהו אחר, מבחינת כח וזמינות.. (כמה שיותר כח ב 6500- 7000 סל"ד אך עם זאת זמין וגודש יפה כבר ב 3000, יש חיה כזו ?)

...CASKA for life

פורסם

כדי לנצל את ההייבריד מומלץ להחליף לסעפת פליטה טובה יותר מהמקורית העלות מעל 2000שח

משאבה באזור 1000שח מזרקים חדשים 1200-1400{משומשים 800} ציפ 3000שח

ומומלץ תלתלים

במקום זאת ניתן לקנות טורבו וצינורות שמן מיים , סעפת. ומזרקים של TT225[משומשים} ותוכנה {מומלץ תלתלים}

השינוי היחיד יהיה בדאון פייפ ניתן להגיע בסט-אפ הזה לאזור ה280-290כ"ס

אם אני לא טועה יש קיט כזה למכירה במחיר טוב

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...