Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UPSOLUTE VS REVO VS APR

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיט כולל טורבו, אטמים, ברגים, ווסת לחץ דלק, אינלט והכי חשוב - תוכנה טובה.

http://www.goapr.com/products/tvk04.html

השדרוג הכי שווה ל 1.8T בתקציב כולל של פחות מ 10,000 ש"ח

כמה הקיט הזה מוסיף אם איביזה קופרה סטנדרטית עם פילטר (תוכנה אתה מחדש אבל היה אפסולוט)

• תגובות 207
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקיט מדוד ל 245 כ"ס בשימוש עם פילטר ומע' פליטה מקוריים (כן, כן. כולל גם ממיר מקורי)

אפשר כמובן להגיע ליותר אם מחליפים יניקה, פליטה, תוספת אינטרקולר וכו'

יש גרסאות תוכנה תומכות לכל השדרוגים האפשריים.

אפשר לחילופין גם לקבל תוכנה מותאמת אישית - (להלן תוכנה רוצחת) אבל אז.. אמינות וזמינות לא מובטחים כמו בקיט המקורי.

אנחנו מדברים על הספק מדוד ולא ניחושים בסגנון "יש לי צ'יפ שזה 200 ומשהו, פילטר + 5, דאון פייפ +10 והסרת ממיר +10"

בקצב הזה, כל איביזה עם צ'יפ רגיל וחמוצים מגרדת את ה 250 וכל מי שמבין יודע שזה קצת תלוש..

אפשר גם לנחש לכמה הקיט הזה יגיע עם התוספות אבל למה... יש דיינו, אפשר להוכיח.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

יש אפשרות שכל אחד מנציגי חברות הללו יציגו גובה הספק וגובה מומונט וגרפים של צ'פים שלהם? הכוונה עבור טורבו מקורי וללא שיפורים נוספים.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

ידוע ש E&A הגיעו איביזה וטורבו K03S ל 253 כ"ס עם צ'יפ קאסטום שנבנה ספציפית לרכב. מאז הם +- מעתיקים את הסטאפ אליו הגיעו לכל 1.8T שמשודרג באותו אופן (קולר, צנרת, פורק, אינלט, מזרקים, משאבה וכו') בשינויים מינוריים.

אני מניח ש K04-001 על אותו הסטאפ יפיק יותר. אני גם בטוח שצ'יפ מדף של APR שלוקח את כל השיפורים הללו בחשבון יביא לתוצאה די דומה אם כי אין תחליף לקאסטום שנבנה במיוחד לרכב ועליו.

...CASKA for life

פורסם

על אף היות ה K04 חזק יותר, כמות הסוסים באורווה אינה בהכרח הדבר החשוב ביותר ובוודאי לא היחידי.

K04 נחשב עדיף בשל הזמינות שלו, רצועת הכח הרחבה יותר שלו, העדיפות שלו בהספק בסל"ד בינוני ובעיקר בסל"ד גבוה. באותם ערכי גדישה של ה K03 / S הוא יפיק לחץ גדול יותר בשל נפחו המוגדל וזה מתורגם לפשוט יותר כח ויותר מכך, כח שהוא יותר טוב.

לדעתי, זמינות ורצועה רחבה עדיפים על פני מספר הסוסים. זה גם יותר כיף וגם מוכיח את עצמו בקרב ראש בראש.

כל תוכנה היא "קאסטום". קאסטום לפי מפרט מסויים. זה יכול להיות עבור חומרה מקורית או קנוייה או כמו במקרה של APR שבו הם מייצרים את רוב החומרה שלהם בעצמם וגם כותבים את התוכנה עבור אותה חומרה. בקיט הזה זו תוכנה מותאמת ל K04 ולווסת דלק בלבד וגם לזה, יש אופציות הרחבה רבות.

בבחירה בין קאסטום בשלט רחוק לבין קיט מלא חומרה/תוכנה מאותו יצרן, האופי שלי מכתיב לי ללכת עם האחרון. אולי זה הגיל, נבדוק, נראה, נודיע...

גם במבחן התקציב מצאתי שהוא עדיף. ללא מזרקים, ללא מע' פליטה רועשת וחשודה, ללא משאבה, ללא אינטרקולר בולט לעין.. החבילה לא יקרה יותר. להפך, הקצה של ה K03 הוא רק הבסיס של ה K04, למי שירצה, יש עוד לאן לעלות.

הדבר היחידי שאפשר לדעתי לטעון כנגד אופצית שדרוג ל K04 הוא - אם כבר טורבו אז למה לא STAGE III?

והתשובה היחידה לבחירה ב K04 הוא שלמעט החלפת הטורבו (שנראה כמעט בדיוק כמו המקורי) ווסת הדלק (שנראה בדיוק כמו המקורי) והתוכנה (שלא ניתן לראות אותה בכלל ), הרכב נשאר כמו שהוא, רק חזק יותר, ופשוט טוב יותר.

יש דעות רבות, טקסטים, הסברים ומצדדים בזה או בזה, זו דעתי בכל אופן.

היופי הוא שאפשר לבחור, וזה כבר כייף.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אז מה לגבי גרפים שלפיהם פחות או יותר ניתן לדעת עקומות כח וזמינות כמובן. אם אפשר להשאר להדבק ולענות לנושא שפתחתי.הכוונה לשינוי חומרה בלבד במנוע מקורי של קופרה 08.ללא החלפת טורבו שמן הסתם יהיה עדיף על מקורי אבל אם כבר להסחף אז לא יהטיה לזה סוף.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לא הבנת את הפואנטה של דודי.

בוא ונגיד שקנית קופרה סטנדרטית. אתה יכול ללכת בדרך הרגילה והמוכרת של צנרת מלאה (לא חוקי..), צ'יפ, פילטר, אינלט ולשלם משהו כמו 6000-7000 ש"ח. ואתה יכול להחליף לקיט K04-001 + תוכנה + אינלט + וסת (הכל של APR..) במשהו כמו 8500 ש" ולהיות בליגה אחרת.

אני בכל מקרה הייתי מוסיף דאון-פייפ מ EBAY ופילטר פתוח ואז אתה כבר ב 250 כ"ס +, בלי קאסטום ובלי עניינים.. ->בהחלט מעניין..

אני חוזר, דודי - כמה יעלה K04-001 מקורי לבד.

...CASKA for life

פורסם

לכל בעלי הKO3S חבל על הזמן והכסף לא תרגישו שום הבדל מההחלפה לKO4-001

מניסיון טורבו הרבה פחות אמין פחות זמין מהKO3S ולא הוכיח את עצמו כיותר חזק

לגבי כל ההשוואות בין הציפים

נישמח לספק רכב ייצוגי להשוואה רק תגידו מתי?

אם אני לא טועה מול APR כבר נעשתה השוואה ביום שישי

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...