Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק ליעוץ - מושבים של 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פיגו 306.

אני מחפש לרכב מושבים שיהיו קצת יותר ספורטיביים ונוחים.

כרגע יש באפשרותי לרכוש זוג מושבים של פיגו 205 GTI. הכסא בעל ריפודי עור.

רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שישבו במושב כזה ויכולים לעזור לי.

תודה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אחד הדברים החשובים זה שהמושב יהיה יותר חובק מאשר המושב הנוכחי שלי.

לנסוע שעתיים וחצי בשביל לבדוק את זה זה בעייתי בשבילי.

לכן אני מחפש חוות דעת מבעלי 205 ...

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

המושבים האלו עברו שיפוץ, צופו מחדש וכנראה רופדו מחדש.

זה משפר את הסיכוי שהמצב שלהם טוב והם יעשו את העבודה, כי המושבים של 205GTI לא הצטיינו בעמידות לאורך שנים.

נסה לחפש מושבים של 306 ספורטיבית (XSI, S16), הם גם יהיו מודרנים יותר וגם יעשו את העבודה טוב יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המושבים ישבו ב205 3 דלתות ואמורים להכנס ל306 3 דלתות

ברור שאני מעדיף למצוא זוג מושבים של 306 XSI S16 או GTI6.

אבל כלום אני לא מוצא כבר המון זמן, במידה ויש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא אני אשמח, אפילו מושבים של 206 XS

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...