Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים אספתי ידידה מהבית שלה. עברנו באזור בעייתי מבחינת ביטחון אישי ואמרתי לה שתנעל את הדלת, לא רק תסגור.

בתגובה היא אמרה לי שיש חוק שלפיו אסור לנסוע עם דלתות נעולות כי במקרה של תאונה לא יוכלו לחלץ אותי.

זה נכון? יש כזה חוק?

פורסם

אצל חבר שלי באוטו ברגע שאתה מכניס מפתח לסוויץ כל הדלתות נסגרות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

במקרה של תאונה אמור להיות מנגנון שפותח את הנעילה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה של תאונה מספיק חמורה שלא תוכל לחלץ את עצמך, סביר שהחלונות יישברו ממילא.

ואם לא אז לוקח בדיוק שניה לשבור אותם (חלונות צד, לא שמשה ראשית) ולפתוח מהידית הפנימית.

אני תמיד נוסע בדלתות נעולות. (ע"י הפיצ'ר הגאוני שנועל אוטומטית. תודה לרנו.)

אגב - אין דבר כזה איזור "בעייתי". כל איזור הוא בעייתי. כבר נחטף רכב שעמד ברמזור של קניון רמת אביב בשעה 11 בבוקר. אם בתנאים האלו זה יכול לקרות, זה יכול לקרות בכל מקום.

אני ממליץ לכל מי שמוכן לשמוע לנסוע תמיד תמיד בדלתות נעולות.

לפעמים אני אפילו טורח לנעול באופן יזום לפני הקלדת הקוד והתחלת נסיעה.

מבחינת חוקיות מותר בהחלט לנסוע בדלתות נעולות ומותר לא נעולות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
במקרה של תאונה לא יוכלו לחלץ אותי.

במקרה של תאונה יש לכבאים ציוד שיכול לתלוש את הדלת מהמקום אם צריך. ואני בטוח לגמרי שבכל אמבולנס יש משהו שיכול לשבור את החלון. במקרה הגרוע יש לי פטיש בבגאז' (אני תמיד מסתובב עם ארגז כלים באוטו).

זה מה שעניתי כשלי אמרו דבר כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בכל מקרה, ממש לא בעיה לשבור את החלון,

במקרה אמיתי, אתה תמצא איזה אביזר בשטח שהוא מספיק מאסיבי כדי לנפץ אותו.

כמו כן, ישנה סוג של שמועה שבמידה והדלתות סגורות, והכרית אוויר נפתחת, גם הדלתות ייפתחו.

לסיכום, ברגע האמת, גם הפלאפון יספיק כדי לשבור את החלון.

----

פורסם

אני לא חושב שיש חוק נגד נעילת דלתות.

האמת שיש אפילו רכבים שיש להם נעילה אוטומטית כדוגמת הקרייזלר וואיוג'ר (משנת 1997, רכב שאני מכיר אישית),

ופיג'ו 307 SW.

שלומי.

פורסם

תחליף ידידות :lol:

אני תמיד נוסע עם דלתות נעולות,

ופעם אחת לפחות תמהוני מוזר ניסה לפתוח לי את הדלת... :shock:

כן חוקי, לא חוקי, פחות קריטי. כן בטיחותי (בהקשר של ביטחון אישי) - וזה מה שחשוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...