Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מתנהגים לאדון שוטר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשחלילה עוצר אתכם שוטר על אי חגירת חגורה\ מהירות מופרזת\ דיבור בפלאפון או כל עבירה אחרת שאכן ביצעתם.

מהי צורת הדיבור וההתנהגות שלכם כלפיו ?

האם אתם מתעצבנים עליו שהוא עצר דווקא אתכם במקום כל המופרעים האחרים?

האם אתם צועקים עליו?

האם אתם יורדים מהרכב ומתחילים לנשק לו את הרגל שלא יכתוב לכם דו"ח?

האם זה תלוי?

וכמה פעמים הצלחתם, אם בכלל, לגרום לשוטר לא לתת לכם דו"ח ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשחלילה עוצר אתכם שוטר על אי חגירת חגורה\ מהירות מופרזת\ דיבור בפלאפון או כל עבירה אחרת שאכן ביצעתם.

מהי צורת הדיבור וההתנהגות שלכם כלפיו ? אם אכן ביצעתי את העבירה או לא,רגוע כי שום דרך אחרת לא תשפר את המצב

האם אתם מתעצבנים עליו שהוא עצר דווקא אתכם במקום כל המופרעים האחרים? שוב,מה יעזרו עצבים?

האם אתם צועקים עליו? ייתן לו תמריץ להשחיל לי דברים לדו"ח,להוציא דברים מהקשרם וכו'.

האם אתם יורדים מהרכב ומתחילים לנשק לו את הרגל שלא יכתוב לכם דו"ח? נו באמת :|

האם זה תלוי? ראה סעיף 1

וכמה פעמים הצלחתם, אם בכלל, לגרום לשוטר לא לתת לכם דו"ח ? בכל סיטואציה הסיכויים לכך קלושים עד לא קיימים.

12345

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בכל הפעמים בהם עצרו אותי שוטרים, התנהגתי אליהם בצורה רגילה לחלוטין, תמיד בכבוד, תמיד בנימוס.

תחשוב על זה שהשוטרים האלה רגילים להתווכח עם אנשים, לריבים ולבכיינות אין סוף, אם הם פוגשים מישהו שנותן להם כבוד הם בדרך כלל נותנים כבוד בחזרה.

מה שקורה בדר"כ זה שהם בודקים את העבר שלך במסוף, אם העבר טוב , אתה נותן להם כבוד מינימלי והעברה לא נוראית הם בדר"כ יעברו לסדר היום ורק יזהירו בע"פ. ואם בכל זאת הם בוחרים לתת דו"ח, לא יעזור אם תתנהג אליהם בצורה אחרת.

פורסם

לאדון שוטר מדברים כמו אל ערס, נותנים לו את הכבוד שלו ומתפללים שלא תעלה לו הג'ננה עליך, ויתקע עוד דוחו"ת, או יעצור אותך על שקר כל שהוא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מדברים באדיבות ובנימוס כי הוא בסך הכל צודק. אני ממש לא רואה את השוטר אויב שלי עד שיוכיח אחרת ושוטרי תנועה גם אם הם לא גאונים גדולים לרוב לא מוכיחים אחרת (פרט למתנדבים מעל לגיל 70).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנימוס וברוגע.

ואגב, הצלחתי פעם לגרום לשוטר (יותר כמו מערב של כ10 שוטרי תנועה שכולל קצינים) לוותר לי על עבירה לא קטנה בכלל שנעשתה בשוגג.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

שואל אותו אם הוא מכיר איזה מכר שלי וככה זה הופך לשיחה משפחתית ונסיעה לשלום ;-)

למרות שרוב הפעמים שעצרו אותי היתי בסדר

פורסם

טיפ קטן, את המסמכים תמסור לו רק אחרי שהעלת את טענותיך וזה לא עזר, בכל דרך אחרת - גם אם השוטר התחרט והוא רוצה לבטל את הדו"ח, אבל הוא התחיל למלא אותו - אבוד לך.

פורסם

לפי דעתי זה לא משנה איך אתה מתנהג לשוטר.

כי אם הוא עוצר אותך במחשבה תחילה לא צעקות ולא תחנונים ולא כלום ימנעו ממנו לתת לך דו"ח.

ואם הוא עוצר אותך רק כדי להזהיר הוא מתחיל איתך את השיחה כך שאין סיכוי שתתעצבן או תצעק עליו.

בכל מקרה, יש לי שאלה קטנה:

האם אני חייב לנהל את הדו-שיח (המאוד אינטליגנטי בד"כ..) בשפה העברית?

אני אחדד יותר,אני ערבי, עוצר אותי שוטר שהוא גם ערבי, אבל מתחיל לדבר איתי עברית.

האם אני יכול לענות לו בערבית ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

זה תלוי בשוטר ומה עשיתי. אם כן ביצעתי עבירה אז אין לי ממה להתחמק ואני אפילו לא ינסה להתווכח עם השוטר. אם לא עשיתי כלום, או שאני לא בטוח שעשיתי משהו או שזה אפילו סתם בדיקה אם השוטר ידבר בטון לא יפה ולא בנימוס הוא יקבל חזרה את אותו הדיבור. אבל הגישה שלי היא תמיד בכבוד בלי קשר לזה שהוא שוטר או שיש לי איזה דעה קדומה על שוטרים.

פורסם
מדברים באדיבות ובנימוס כי הוא בסך הכל צודק. אני ממש לא רואה את השוטר אויב שלי עד שיוכיח אחרת ושוטרי תנועה גם אם הם לא גאונים גדולים לרוב לא מוכיחים אחרת (פרט למתנדבים מעל לגיל 70).

כנראה שיש לך מזל טוב, אצלי 99 אחוז מהמקרים עצרו אותי סתם כאשר ברוב המקרים גם הפילו עלי עבירות שלא ביצעתי ורק פעם אחת יצאתי בשלום מהעניין כי אמא שלי ישבה לידי מה שנתן לי יתרון על מילתו של השוטר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

"שלום", "ערב טוב", "תודה", "בבקשה"... מגיש את כל הניירות ומחכה בסבלנות. אסור להגיד דברים כאלה, אבל ב 10 שנות נהיגה עצרו אותי 3 פעמים לבדיקת רשיונות.

אני מאמין שאם תדבר לאדם בצורה מתורבתת, הוא יענה לך אותה צורה, ולא משנה מה הייתה העבירה שביצעת.

תומר, תגדיר בבקשה, מה זה שוטר שעוצר "סתם"?

שוטר שעוצר 4 חבר'ה צעירים בשישי בלילה לבדיקת רשיונות זה לא סתם

שוטר שעוצר רכב עם ג'נטים רחבים לבדוק אם הם מאושרים זה לא סתם

זה אמנם טרף קל, אבל זה לא סתם.

אני בטוח שלשי יש מזל טוב, אבל במקרה הזה יש לו שכל, והמזל לא קשור בכלל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טיפ ממני - במקום לצעוק, לבכות ולהתעצבן, במקום רישיון נהיגה תן לשוטר כרטיס טלכרט עטוף בשטר של 100 שקל

:-P.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנסיון, אם תדברו יפה אל השוטר ולא תבואו בעצבים ובדיבור מגעיל יש סיכוי מאוד גבוה שיוותרו לכם , כמו כן, זה תלוי אם השוטר הוא שוטר תנועה , מתנ"א או סיור , משטרת תנועה ומתנ"א הם יותר קשים ולא כל כך משנה מה תגיד אתה תקבל את הדו"ח אבל אצל שוטרי סיור המצב הוא שונה , הם נוטים להיות יותר וותרנים .

על מתנדבים אני בכלל לא מדבר הם משוגעים :x

• תוכן חדש...