Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מתנהגים לאדון שוטר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המשטרה לא מחזיקה מתנדבים בני 70 (האמת מגיל 60 ומעלה זה בעייתי להיות מתנדב).

אז כאלה שנראים מעל לגיל 70.

פעם עצר אותי זוג כזה כשחזרתי לכביש מהשטח (עם ברלינגו). ואמר לי שהמספר הקדמי עומד ליפול (בורג אחד נפל). אמרתי להם תודה רבה ותיקנתי במקום את המספר. התכוונתי להמשיך בדרכי ופתאום אחד הזקנים קורא לי ומבקש רשיונות.

נתתי לו כמובן את הנירות במחשבה שזו בדיקה שגרתית אבל אני רואה אותו מתחיל למלא דו"ח. שיחה קצרה הבהירה שהוא מתעקש לרשום דו"ח על המספר אבל למזלי היתה איתי מצלמה ומיד צילמתי אותו ליד האוטו רושם את הדו"ח כשהמספר כבר מתוקן.

גם זה לא שכנע אותו ורק איומים שלי להתקשר ל 100 ולהזמין ניידת גרמו לסנילים לוותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה הכי סתם שאפשר לחשוב אילו .

אתה כנראה לא מבין מה ההשפעה של צמיגים במידות לא נכונות על הרכב. זה לא סתם וזו בדיקה חשובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פנייה מכובדת ולא מתנשאת בד"כ תעזור במיקרים של עבירות קלות.

במידה ומדובר בעבירה חמורה התנהגות הנהג לא תשנה הרבה.

פורסם
...

אתה יכול לנסות. אולי יענה אולי לא.

...

אני מדבר מבחינה חוקית.

האם אני חייב לנהל את הדו-שיח שלי עם השוטר בשפה העברית ? (כשלא שפת האם שלי או שלו היא עברית..)

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

בירור קצר עם המיון, ובכלל המיון היה ריק. לא היה בו אף אחד פרט לאחיות וצוות ניהול. על כך קיבל הבחור דו"ח שמנמן.

לא ידעתי שפתחו בית חולים בעין כמונים.:hihi:

פורסם
אני מדבר מבחינה חוקית.

האם אני חייב לנהל את הדו-שיח שלי עם השוטר בשפה העברית ? (כשלא שפת האם שלי או שלו היא עברית..)

לא נראה לי שיש חוק בנושא.

מקסימום, אם יירשם דוח, השוטר יתרגם את מה שנאמר לעברית.

אגב, אתה חושב שאם תדבר איתו ערבית זה יחסוך ממך את הדוח?

פורסם
אתה כנראה לא מבין מה ההשפעה של צמיגים במידות לא נכונות על הרכב. זה לא סתם וזו בדיקה חשובה.

מבין ועוד איך מבין ,אך אני לא רואה סיבה לאסור צמיגים רחבים למשל ,אשר רק משפרים את האחיזה כביש .

אני עוד יותר לא רואה סיבה לאסור להתקין ג'נט יפה על הרכב ,בלי לעבור את כל הבירוקרטיה שיש פה .

פורסם
במידה והכיכר לא עובדת יש לציית להוראות התמרורים ;)

:shock::shock:

עם מצב התשתיות בארץ - לא אהיה מופתע אם דבר כזה יקרה.

במידה והתמרורים לא עובדים - יש להישמע להוראות השוטר. במידה והשוטר לא מתפקד - אלוהים גדול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא נראה לי שיש חוק בנושא.

מקסימום, אם יירשם דוח, השוטר יתרגם את מה שנאמר לעברית.

אגב, אתה חושב שאם תדבר איתו ערבית זה יחסוך ממך את הדוח?

לא.(אפילו קורה ההפך, מנסיון..)

אני פשוט לא מוצא סיבה שאני אדבר איתו בשפה שבה יותר קשה לי להביע את עצמי נכון, כשאפשר לדבר בשפה אחרת שהיא יותר נוחה לשנינו.

פורסם

מעניין לשמוע על המקרה של "ההפך" מהניסיון שלך, אם בא לך לספר.

אגב, עושה רושם שהעברית שלך טובה יותר משל הרבה יהודים בארץ.

פורסם

אני מעולם לא הרמתי את קולי על שוטר

מעולם לא התחצפתי, קיללתי או התחננתי

ועכשיו ברצינות, זה ממש תלוי היכן אני.

אדיבות, קור רוח וראש קטן.

בפעם האחרונה שנעצרתי - זה היה במנהטן, 4 נתיבים ואסורה הנסיעה למסחריות, אני נוהג על סוואנה ארוכה ללא חלונות, פנס שרוף מאחור, מכיוון שהייתי ללא GPS די התבלבלתי, עצרתי בצד ימין לפני ניידת סמוייה, הסתכלתי במראה השמאלית ושברתי שמאלה למדרכה השניה.

ואז צ'קלקות !

זה היה כשהגעתי לפה, השוטר בא לחלון וביקש רישיונות, הבאתי לו רישיון ישראלי והוא שאל מה זה - אמרתי לו רישיון.

הוא אמר לי לחכות והלך לרכבו, יצאתי והלכתי אחריו, התנצלתי והסברתי לו שזו הפעם הראשונה שאני נוהג במנהטן, שאני מבולבל פה ואני בסה"כ מנסה למצוא את הדרך החוצה, הוא העיר לי על הפנס, אמרתי לו שלא יכולתי לראות את זה מבפנים ושאני אחליף, הוא החזיר לי את הרישיון ונתן לי הוראות איך להגיע לגשר :)

אם הייתי בן 18, רוב הסיכויים שהוא היה צועק בקשר - officer down .

הגישה שלי היום היא - אני מכבד את החוק והחוק מכבד אותי, עובדה : בארנק שלי שלושה כרטיסים של שוטרים (פה אם אתה מכיר שוטר אתה לא צריך לחרטט, הוא מביא לך כרטיס עם הלוגו של התחנה+הפרטים שלו בגב הכרטיס כולל דרגה ומס' טלפון). אז היום יש לי לוטננט אחד (בחור מגניב שנוהג על S5) ו2 דדקטיב. זה מעין הוכחה שאני לא פרחח .

haters will hate

פורסם
מעניין לשמוע על המקרה של "ההפך" מהניסיון שלך, אם בא לך לספר.

אגב, עושה רושם שהעברית שלך טובה יותר משל הרבה יהודים בארץ.

תודה קודם כל.:-)

בקשר למקרה, בכיף:

זה היה בנצרת, עוצר אותי שוטר שכמעט דרסתי אחרי שהתפרץ לכביש כדי להורות לי לעצור בצד, לבדיקה שגרתית.

אחרי דו שיח קטן של "שלום שלום, בן כמה אתה, כמה זמן יש לך רשיון, ולמי שייך הרכב" אני מתסכל לכיוון הכתף ושם לב לשם שלו.

קטעתי אותו ושאלתי" למה אנחנו מדברים בעברית?" בערבית.

ואז הוא פשוט בהה בי לשתי שניות, התעצבן, והרים את הקול "למה אתה נוהג ביד אחת ?! תן לי רשיונות."

וקיבלתי דוח על אי נהיגה בשתי ידיים.

מקרה דומה עם חבר שלי שהשוטר פשוט סירב לדבר בערבית, החבר מדבר אליו בערבית, והשוטר עונה בעברית.:|

חפירה בחמש בבוקר, איזה כיף.:-P

פורסם

דבר כזה אף פעם לא קרה לי עם שוטרים ממוצא רוסי (אני רוסי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וקיבלתי דוח על אי נהיגה בשתי ידיים

כמה שאני נוהג, כמה שאני שם לב אל הניידות והשוטרים שנוהגים בתוכן, כמעט ושלא ראיתי ששוטרים(אני לא מדבר על המבוגרים וגם להם לא חסר) נוהגים עם 2 הידיים על ההגה.

ד"א כמה הדו"ח על אי נהיגה בשתי ידיים?

• תוכן חדש...