Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מתנהגים לאדון שוטר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשתי הפוכה ממני, התחילה לצעוק ולהתחצף

אני דואג להבהיר לכל הנוסעים ברכב, גם אם זה כולל את האישה או את ראש הממשלה בכבודו או בעצמו, שבזמן ששוטר עוצר את הנהג, כולם בלי יוצא מהכלל סותמים את הפה, לא שואלים שאלות מפגרות ובטח שלא צועקים ומתחצפים.

בסדיר הייתי נוהג על האמר, ופעם אחת עצרה אותי מ.צ בקריית שמונה. היות וזה היה מיד אחרי יציאה מרמזור, והייתי על 20 קמ"ש, הייתי בטוח בעצמי וידעתי שמדובר בבדיקה שגרתית. הגשתי לשוטרת רישיון אזרחי+ צבאי, רישיון רכב וכרטיס עבודה. תוך כדי הבדיקה, המש"ק שליווה אותי שואל "עשינו משהו לא בסדר??"

:evil::evil::evil::evil: זה בערך מה שהרגשתי באותו רגע..

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
(אשתי הפוכה ממני, התחילה לצעוק ולהתחצף ובסוף השוטרת אמרה לי שצריך לחנך אותה

היא גם אמרה לך איך לחנך את אשתך? כי אם כן - אז היא פספסה את הייעוד שלה, היא הייתה צריכה להיות פסיכולוגית :-P

אני תמיד מדבר יפה לשוטרים, אין שום מטרה בדיבור אחר (למעט הוצאת עצבים במקרה שחטפת כבר את הדו"ח). עוד משהו קטן - פעם אחרונה שעצרו אותי, הוצאתי לשוטרת בטעות את תעודת הסטודנט במקום הרישיון. מי יודע, אולי זה יכול לעזור להסיט את הדיון :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אשתי היה שותקת, הייתי מוציא אותנו ללא דו"ח, רק "נו,נו,נו" אבל לה היה חשוב להשמיע את דעתה על משטרת ישראל....

נו, השוטר ישר ביקש לרשום דו"ח ואז הלכתי לניידת ודיברתי עם השוטרת והיא בסוף המירה את זה לאזהרה בלבד.

מקווה שהאשה למדה לקח - שתיקה ,לפעמים, שווה זהב.... אז עשיתי את מה שביקשו ממני - חינכתי אותה:-)

פורסם
מה שאחי תמיד עושה ואמר לי לעשות זה לדבר עם השוטר יפה ולהגיד לו שהמצב בבית לא טוב.תלוי במקרה-להודות באשמה,להגיד שעשית טעות שלא תחזור,לנסות לגעת בלב השוטר.

ואתה חושב שהשוטר יקנה את זה שהמצב לא טוב בבית כשאתה נוהג באוטו שהוא לא גרוטאה?

פורסם
אבל אם הוא עם המכמורת הוא יכול להביא איזה לוקוס, או מינימום איזה ברבוניה או שתיים.

מעולם לא שמעתי על דו"ח מהירות שניתן לנהג ללא שום אמצעי מדידת מהירות מקובל בניידת, נראה לי שהרגע המצאת את זה.

ניראה לך שעד כדי כך משעמם לי שאני ממציא סיפורים?

אצלי בישוב יש מלא משטרות(גם משטר אזרחי) ואם אתה נוסע מהר הם עוצרים אותך על מהירות ואם באמת יש לך הבנה ואתה אומר להם שאין להם איך להוכיח את זה והם לא יכולים לכתוב לך דוח אז הוא עושה חיפוש בכל האוטו מה לא טוב וסתם דופק(למשל על שלט נהג חדש)

והיו אצלנו כמה ילדים שקיבלו דוח על מהירות בלי שום מדידה,רק על פי הראיה.

פורסם

ומה בדיוק כתוב בדו"ח הזה?

"הנך נאשם בזאת שבתאריך X במיקום Y נסעת במהירות שנראתה בכיוון של, בערך, יכול להיות, כנראה, קצת יותר מהמותר בחוק"?

אני לא טוען שאתה ממציא, אני לא טוען שאתה שקרן, אני בהחלט טוען שאתה לא בקיא בעובדות שאתה מדבר עליהן.

אין, לא היה ולא יהיה דו"ח על מהירות ללא מכשיר מדידה כל שהוא.

דרך אגב, "משטר אזרחי" זאת אחלה הברקה, גם אם היא קרתה בטעות ובמיוחד אם מדובר במשטר אזרחי עם מכמורת :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. תמרור עצור בכניסה לכיכר???:shock: אתה יכול לצלם לי את המקום?

בעבר היה תמרור גם ביציאה שממול (משם אני באתי באותה הפעם שעצרו אותי), כנראה שהתמרור הוחלף לתן זכות קדימה גם כי המשולש שם נראה חדש.

למרות זאת עדיין נשאר תמרור עצור אחד בכיכר הזאת כמו שאתה רואה בתמונה.

P1000190.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ווואוו, ממש הפתעת אותי.

למען האמת, הייתי מוכן להתערב שלא קיימת כיכר עם תמרור עצור בכניסה אליה, מזל שלא התערבתי :lol:

זה מה שנקרא, מנפלאות מע"צ.

פורסם
מדברים באדיבות ובנימוס כי הוא בסך הכל צודק. אני ממש לא רואה את השוטר אויב שלי עד שיוכיח אחרת ושוטרי תנועה גם אם הם לא גאונים גדולים לרוב לא מוכיחים אחרת (פרט למתנדבים מעל לגיל 70).

המשטרה לא מחזיקה מתנדבים בני 70 (האמת מגיל 60 ומעלה זה בעייתי להיות מתנדב).

לפי דעתי זה לא משנה איך אתה מתנהג לשוטר.

כי אם הוא עוצר אותך במחשבה תחילה לא צעקות ולא תחנונים ולא כלום ימנעו ממנו לתת לך דו"ח.

ואם הוא עוצר אותך רק כדי להזהיר הוא מתחיל איתך את השיחה כך שאין סיכוי שתתעצבן או תצעק עליו.

בכל מקרה, יש לי שאלה קטנה:

האם אני חייב לנהל את הדו-שיח (המאוד אינטליגנטי בד"כ..) בשפה העברית?

אני אחדד יותר,אני ערבי, עוצר אותי שוטר שהוא גם ערבי, אבל מתחיל לדבר איתי עברית.

האם אני יכול לענות לו בערבית ?

אתה יכול לנסות. אולי יענה אולי לא.

אני אישית לא צועק ולא מתווכח. אני מתנדב, ואני יודע כמה צרחות ועצבים השוטרים חוטפים במשמרת אחת, ולכן אני מעדיף להיות רגוע, וברוב המקרים שעצרו אותי לביקורת השוטרים ויתרו.

הכי חשוב זה לומר את האמת, ולא לנסות להשחיל כל מיני תירוצים. בתור מתנדב שראיתי מספיק פעמים תירוצים, חלקם עלובים ביותר (אספר על מקרה מצחיק בהמשך), אני יכול להעיד כי תירוצים זה מה שמעצבן את השוטרים והם צחליטים להכניס דו"ח. תהיה ישר וכן - לא יירצו ישר לתת לך דו"ח. כמה שתהיה חלקלק ותתרץ יותר תירוצים ככה ייתנו לך מהר יותר דו"ח.

מקרה שקרה לי: הייתי עם מתנדב נוסף שעבודתו היתה כונן בבי"ח. מתוקף תפקידו יש לו קשר ישיר עם המיון. עצרנו רכב אחרי שעקף אותנו מהשול (רכב ללא מדבקות/צ'קלאקה קבועה בגג), כשהכביש היה עמוס. הוא נעצר בצד הדרך, וכשנשאל לפשר מעשיו, הוא טען כי אמו הובהלה לבי"ח שהמתנדב עובד בו, והוא ממהר לראותה. בירור קצר עם המיון, ובכלל המיון היה ריק. לא היה בו אף אחד פרט לאחיות וצוות ניהול. על כך קיבל הבחור דו"ח שמנמן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
המשטרה לא מחזיקה מתנדבים בני 70 (האמת מגיל 60 ומעלה זה בעייתי להיות מתנדב).

מאיפה הבאת את זה?

אבא שלי בן 65 (למעשה, כשאני עכשיו חושב על זה, הוא אוטוטו 66) ומתנדב כרגיל ללא שום בעיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

משתדל להתנהג בנימוס ואדיבות.

והיחס המכובד שאני נותן הוציא אותי לא פעם מכה עבירות תנועה בינהם מהירות מופרזת אבל בתחום הגבולי, ו"נהיגה בקלות ראש".

בקשר לתמרור עצור בכניסה לכיכר כנראה שזה כמו בצומת מרומזרת, במידה והכיכר לא עובדת יש לציית להוראות התמרורים ;)

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם
הוצאתי לשוטרת בטעות את תעודת הסטודנט במקום הרישיון. מי יודע, אולי זה יכול לעזור להסיט את הדיון :wink:

לי זה דווקא כן עזר בזה שאמרתי שאני סטודנט.

רצו לתת לי דו"ח על אי חגורת בטיחות, למרות שכן הייתי חגור , אבל עשו לי "טובה" ובסוף "וויתרו" לי בגלל שאני סטודנט.

(אם אתה מעוניין לקרוא את המקרה שקרה לי,בבקשה: כאן )

פורסם
כנראה שהתמרור הוחלף לתן זכות קדימה גם כי המשולש שם נראה חדש.

למרות זאת עדיין נשאר תמרור עצור אחד בכיכר הזאת כמו שאתה רואה בתמונה.

ווואוו, ממש הפתעת אותי.

זה מה שנקרא, מנפלאות מע"צ.

דרך אגב, כ"כ הפתעת אותי מהעצור, שלקחתי בתור מובן מאיליו שמעבר לכיכר יש שלט משולש של "תן זכות קדימה" שגם הוא מיותר, דבילי ולדעתי לא חוקי.

בכניסה לכיכר יש מקום אך ורק לתמרור אחד שהוא

200px-Zeichen_215.svg.png

• תוכן חדש...