Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"עקיצה" או תקלה במשאבת דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תדלקתי היום את המכונית של אשתי בתדלוק עצמי. בסוף התדלוק החזרתי את האקדח למקום, אבל המשאבה לא הדפיסה לי חשבונית. בד"כ אני מחזיר את האקדח למקום, רואה כמה כסף יצא ונוסע. אבל הפעם רציתי פתקית כדאי שהיא תוכל לנהל מעקב.

הפתקית לא יצא וגם על הצג לא הופיע "מדפיס פתקית" כפי שבד"כ קורא אלא "אוקטן 965, מבצע תדלוק".

הבנתי, שלמרות שהחזרתי את האקדח למקומו, המשאבה עדיין במצב תדלוק. הוצאתי את האקדח ולחצתי. השארה הייתה נכונה, הדלק התחיל לזרום. כלומר, הייתי נוסע ומישהוא היה מתדלק אחרי על חשבוני בתוך אותו התדלוק.

ניסיתי להביא מישהוא מהמתדלקים, אבל אלה עשו את עצמם עסוקים ולא רצו לבוא לשורה של תדלוק עצמי.

בסוף מישהוא הואיל בטובו וניגש אלי. פשפש ביד בתוך המקום של האקדח, שיחק מאחורי הלשונית והכל הסתדר.

כמובן שגם החשבונית הודפסה מיד.

המתדלק אמר שלפעמים היא נתקעת. נראה לי "תקיעה" מאוד מוזרה ומכוונת.

תזהרו. תבדקו בצג הצדדי שהתדלוק באמת הסתיים.

פורסם

אני מקפיד תמיד להדפיס קבלה ולשמור אותה ,יש לי את כל הקבלות מהיום שקניתי את האוטו.

וגם בדיקה כל שבוע באינטרנט בחשבון בנק ובכרטיס אשראי לוודא שאין סכומים לא הגיוניים (וגם לוודא שאני מכיר כל חיוב)

הרי האוטו שלי פיזית בחיים לא יאכל דלק ב 400-500 שקל -אלא אם בממשלה באמת יתלהבו להם

פורסם

למה שאני אגביל סכום? אני מתדלק פול טאנק. האמת אני משתדל "לעגל" או בכמות הליטרים או בסכום. הפעם נאצרתי על 300 ש"ח ו02 אגורות.

דברתי על זה עם מישהוא שמבין והוא אמר לי שכנראה מאחורי הלשונית הניחו התיכת גומי שלא נותנת ללחוץ על הכפתור אבל נותנת לשחרר אותו. אחרי שאני מתדלק ונוסע מביאים רכב או ג'ריקאן ומתדלקים בעוד 60-70 שקל או כל סכום שלא יבלוט על רקע מה שתדלקתי.

10 מכוניות ביום מספיק.

פורסם

תקין לחלוטין,

ישנו מעין קפיץ (פלסטיק שחור) שברגע שהידית בתושבת שלה סוגר את התדלוק

אם הוא נתקע ולא ירד הדלק ימשיך לזרום

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

באותו עניין (בערך)

במספר תחנות "פז" נתקלתי בתופעה בעמדת התדלוק העצמי שעוד לפני שמכניסים את פיית התדלוק למיכל הדלק, ישר איך שמרימים את הפייה, מופיע חיוב של 30-40 אג'.

גם שם המתדלקים סירבו להאמין לי בהתחלה עד שהראיתי לאחראי והוא כמובן התנצל ואמר שכנראה ישנה תקלה, בתדלוק הבא באותה תחנה העניין הסתדר.

אני לא אתפלא אם "התקלה" עוד תחזור על עצמה.

פורסם

תוכל לומר באיזו תחנה זה היה?

(בה"פ או ע"ג הפורום)

תודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
למשאבות תדלוק יש טיימר במצב של השהייה,

אם לאחר X שניות, לא המשכת בתדלוק, המכונה מתאפסת ולא ניתן לתדלק יותר.

הדבר נכון לגבי פזומטים ומכשירי תדלוק אחרים אבל לא לגבי תשלום רגיל.

כמו כן זה מחזק השארה של קומבינה.

הוצאתי את האקדח לבדוק אם יש זרם אחרי אחרי לפחות שתי דקות שהוא היה חזרה בתוך התושבת.

פורסם
כנראה שנגמר הנייר או שנתקע, לא סיפור

מניסיון.

הוא כתב שזה לא היה בעיה בהדפסה עצמה, אלא בפקודה להדפיס, תקרא שוב את ההודעה שלו.

מקרה מוזר מאוד, לי אישית נשמע כמו עקיצה אבל שום דבר לא בטוח, תודה שהארת את עיניי, מעכשיו אני תמיד אבדוק את זה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

חברים אתם פראנודיים,

קודם כל בכל תדלוק אשראי או מזומן לאחר מספר דקות שאין תנועת דלק התדלוק מסתיים, ככה המשאבה עובדת

קל וחומר עם אשראי.

לגביי המקרה עצמו, כמו שרשמתי למעלה יש מעין פסטיק שמחובר לקפיץ

כאשר אותו פלסטיק מורם המשאבה אינה נמצאת במצב תדלוק, כאשר אתם מתחילים לתדלק אותו פלסטיק יורד למטה וזה מה שבעצם מאפס את המשאבה

לפעמים אותו קפיץ איננו תקין ולכן לא מרים מספיק את הפלסטיק.

גילוי נאות:

הכותב עובד בעסקי הדלק קרוב ל 4 שנים

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...