Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ממש שמח לתחבר לפורום

ואני מקווה מאוד שתעזרולי בבעיה שלי

אז ככה

יש לי vw vento 98 tdi

דגם מנוע afn

תחלס זה מגיע מהחברה 110 כ"ס וזה גיר רגיל

הבעיה כזות

שהאוטו לא סוחב טוב ובעיקר בעליות :cry:

עכשיו כול החיישנים בסדר לא מראה שם תקלה עכשיו שאני נותן פול גז ואני בודק את הצנורות שמגעים לקוליר יש לחץ אבל לא מתנפח עד הסוף

אני לא יודע מה לעשות לקחתי האוטו למוסך הוא אמר שככה זה בסדר אבל אני מכיר את האוטו שלי הוא היא טס ועכשיו בכוח נוסע

ועוד שאילה קטנה איך אפשר לבדוק כמה הטורבו שלי נותן יש לי תוכנה vag com עם הקבל ולמי אתמם ממלצים לקחת האוטו שלי לאזה מוסך שמבין טוב בטורבו דיזל

ותודה מראש

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

קרא את כללי הפורום !

קרא גם ספר בתחביר כתיב ופיסוק, וחזור לפורום !

בינתיים גש לטבול בים, ואם אין ים בים, גש לבריכה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...