Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים קניתי שברולט קוואליר 1995. ראיתי באתרים מחו"ל שאפשר ורצוי אפילו להחליף לה צ'יפ מנוע, דבר התורם לה בשתי דרכים: (1) הוספת עוד כ-20-30 כוחות סוס באופן מיידי. (2) הגברת החסכון בדלק, שכן הצ'יפ מאפשר הצתה יעילה יותר, בתזמון יעיל יותר.

השאלות שלי:

(1) האם ניתן לעשות זאת בישראל, ואם כן איפה?

(2) מחיר?

(3) האם כל מה שנאמר על הצ'יפ נכון? האם הוא באמת תורם כל כך הרבה? וכמה, אם בכלל, החסכון החדש בתצרוכת הדלק? האם זאת השקעה שתחזיר את עצמה?

(4) האם הדבר נתמך ע"י המוסך המורשה של UMI? האם הם ימשיכו לטפל בי אחרי שהתקנתי צ'יפ חיצוני?

נראה לי שהיו לי עוד שאלות, אבל זהו בינתיים...

תודה,

תומר.

פורסם
(1) האם ניתן לעשות זאת בישראל, ואם כן איפה? בתל אביב... לא סגור איפה בדיוק

(2) מחיר? להערכתי צ'יפ עם התקנה סביבות 500-600 גג גג

(3) האם כל מה שנאמר על הצ'יפ נכון? האם הוא באמת תורם כל כך הרבה? וכמה, אם בכלל, החסכון החדש בתצרוכת הדלק? האם זאת השקעה שתחזיר את עצמה? להוסיף מוסיף , לגבי החסכון בדלק לא שמעתי

(4) האם הדבר נתמך ע"י המוסך המורשה של UMI? האם הם ימשיכו לטפל בי אחרי שהתקנתי צ'יפ חיצוני? הם לא חייבים לדעת שהחלפת צ'יפ במחשב בכלל

...........................................

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

חסוך את כספך לטיפולים ותקלות עתידיות ולא חירטוט של הוספת 20 כוחות-סוס למנוע שבטח עייף כמוני בשעה זו.

איזה כייף לי :)

פורסם

צ'יפ למנוע אטמוספרי מוסיף במקרה הטוב 10 כ"ס ואני מגזים.

חבל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...