Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ביצוע השוואת מחירים של מחשבים ניידים נכנסתי במקרה גם לרכבים. שעה לפני סגירת המכרז ניתן למצוא דברים מעניינים, למשל:

סובארו אימפרזה STI

₪222,000

המחירון - 319,900 ש"ח

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QC43986493

או: הונדה ACCORD נפח מנוע 2.2 דיזל ידני EXECUTIVE

₪199,000 מול המחירון263,200

הפרש מחירים דומה גם לוולוו C30. אינני יודע איך יסגר המכרז בעוד זמן קצר, הנה הקישורית:

http://www.wallashops.co.il/ws/אביזרים-כלי-רכב/כלי-רכב-אופנועים/מכוניות

פורסם

האתרים האלו בנויים כך שלקראת סגירה בוטים (משתמשים פקטיביים של החברה) מקפיצים את המחירים לאיזור המחיר המקורי. אני לא חושב שאפשר להשיג שם רכב בהנחה יותר גדולה ממה שאפשר למצוא פשוט בסוכנות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתה צודק, מניסיון.

כשבודקים דקות בודדות לפני תום הזמן מה מצב המכירה, מגלים שאין מתמודדים והדבר יוצר אשליה שאם אני אגיש הצעה לבטח אזכה במחיר הנמוך.

כשמכניסים הצעה בחצי דקה האחרונה, פתאום מגלים שמישהו הגיש הצעה נוספת גבוהה יותר והמכירה הוארכה. בשלב הזה, כל הצעה שתגיש, מיד תיפול בגלל הצעה גבוהה יותר שמישהו אחר לכאורה שם מולך. ההתמודדות הזאת תימשך עד למחיר המינימום שקבע הספק כמחיר משתלם לביצוע עיסקה אמיתית.

אם תפרוש באמצע, לכאורה זכה המתמודד מולך. בהנחה שהמתמודד מולך הוא מישהו מטעם הספק, הרי שהוא מעביר כסף מכיס ימין לכיס שמאל של עצמו ולכן אין כל משמעות לכך שהיה מדובר בזוכה פיקטיבי.

ברם, רוב המתמודדים יודעים שאלה כללי המשחק ורצוי לראות מכירות שכאלה, לא כזירת מסחר, אלא כעוד אפיק פירסום של הספק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל התאוריות שהועלו כאן בדבר מתמודדים אחרים, פיקטיביים או אמיתיים, תקפות בהנחה שהמחיר ההתחלתי שמפורסם במכרז הוא מחיר המינימום.

פורסם

הנושא מוכר וידוע , בעבר התלוננתי על הנושא באתר אולסייל כאשר ניסיתי לרכוש כלי עבודה של בוש , ומשום מה בכ מכירה זה בחור בשם י.יבנה , או ת.תלאביב ..

לשני אילו היה מחסן מלא מוצרי בוש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כעיקרון זה דבר יודוע, אני אפילו מכיר מישהו שעובד בתור אדמיניסטרטור של המכירות באחד האתרים. ולמראות הכל אני סבור כי במכירות אלה ניתן להסיג מחיר טוב, בתנאי שיודעים היטב מהו והיכן צריך לעצור.

פורסם

רגע, זה חוקי כל העסק הזה של משתמשים מדומים ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מעניין איך המשפט יגמר.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

בסך הכח אין ספק כי אין מציאות של ממש באתרים אלה, אבל בכל זאת מדובר בכלי שיווקי נוסף. למשל קורה ומתעניינים בגדם מסויים אשר מופיע במכירה מעין זו. הצלחתם להסיג בסוכניות הנחה X. יתכן ובאתר תצליחו להסיג הנחה Y גדולה קצת יותר. כך לפחות העניין מתנהל בנוגע למחשבים ניידים.

פורסם

יכול להיות שזה רכבים שנשארו להם מהשנת מודל הקודמת.

הרי ידוע שאימפרזה STI ואקורד דיזל אין ביקוש גבוה.

ככה שייתכן שיש עליהם "מכירת חיסול".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...