Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפלצות התהילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעולה למועדון Fuel Slut במגזין ממון של ידיעות אחרונות של היום.

ככה זה שמועדון מתבסס על החברים לפני הרכבים

שאפו !!!!!!

ברוך -

פורסם

מישהו יכול להעלות את הכתבה?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כל הכבוד לקובי וחברי המועדון...צעד קטן למכוניות צעד ענק להענקת לגטימציה לתרבות המוטורית בישראל!

pictures%5C7%5C770074.jpg

ישר כוח

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

המממ מישהו הסתכל על הכתבה בהקשר שהיא מוצגת בו?

אתם לא שמים לב שהיא מוצגת בתור האנטי תזה לקונספט הירוק ששולט בכל העיתון ושולט בעולם המכוניות ומקבל אפילו היבט חוקי בישראל ("המיסוי הירוק")?

קובי, אמרו לכם שהכתבה תוצג בהקשר כזה ולא בפני עצמה?

אם לא, אני הייתי רואה זאת בתור תקלה ביחסי הציבור.

חכו שזה יגיע לYNET ולאצבעותיהם האכזריות של המטקבקים..

נ.ב- אין לי שום דבר נגד מכוניות שרירים קלאסיות, מוחצנות, זלילת דלק, עשן צמיגים, burn out, דונאטס וכו, להפך אני חובב הז'אנר וחושב על לקנות רכב בסגנון.

פורסם

הכתבה מראש נועדה להכנס לקטע של "ירוק" וידענו על זה ... גם לצד הירוק שעכשו הוא טרנד יש פטן אחר , ותיק ואף פעם אסור לשכוח את המקורות האמיתיים של עולם הרכב ולכן הוכנסו רכבי המועדון.

YNET? טוקבקיסטים?....מה זה בכלל? :-)

ברוך -

פורסם

את האמת כן אמרו,הרעיון בכלל היה לעשות פיצ`ר קטן כאנטי טזה בסוף קיבלנו כתבה ענקית של 2 עמודים שגם לא בדיוק ממצה אותנו ואת הג`אנר,למזלנו קיבלנו כתב חובב רכב שהגיע לראיונות אחרי שעשה המון שעורי בית.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מישהו יכול להעלות את הכתבה?

סרקתי את הכתבה, אם זה עדיין רלוונטי שלח לי את המייל שלך בה"פ ואעביר לך אותה.

תמשיכו להנות קובי.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תעלי אותה לפה כדי שכולם יוכלו להנות, בכל מקרה תודה לכולם.

הלוואי שכולם היו מפרגנים כמו חלק מהאנשים פה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...