Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה משהו מועיל, אני עובר על הליכי גיבוי של שרתים תוך כדי שאני כותב פה :).

בכל מקרה, כמו שאמר צביקה.

במפגש האחרון הביט 1 הציג עצמו כמכשיר לא אמין לחלוטין, עם זאת כנראה שעדכונים בעתיד יפתרו את זה, חבל רק שאודיסון הוציאו לשוק מכשיר כלכך לא בשל.

פורסם

אני משמן את המנעול, שימו לב.

לכל מוצר חדש יש פאקים בגרסאות הראשונות שלו. עם הזמן מחלות הילדות האלה חולפות ולא צריך להפוך עכבר לפיל ולצאת בהצהרות לוחמניות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני חולק עליך !.

אין ספק שלמוצרים יש מחלות ילדות, שמתוקנים אט אט.

כמה מוצרים לרכב אתה מכיר שהמחלות ילדות שלהם כו חמורות ?

עד כדי קריסה חוזרת של המכשיר, וחוסר שמישות.

יש מחלות מתקבלות לדוגמא אם פעם בחודש נגיד המכשיר דופק איזה ריסטרט מעצמו, אז אתה אומר יאללה בסדר יתקנו.

אבל שכלכך הרבה דברים לא פועלים כשורה. אני כבר מתחיל לחשוד בחומרה ולא בתוכנה. ואם אכן הקריסות נובעות מחומרה שלא עומדת בעומס (RAM\ROM\CPU) לא יוכלו לתקן את זה לאותם משתמשים שכבר קנו.

אני לא זוכר אם היית במפגש האחרון, אבל אחד ממשתמשי הביט 1, פשוט בקושי יכל להציג את המערכת שלו למשתמש פורום, הוא אכל קריסות על גבי קריסות. ומדובר בביט 1 עם הגירסה החדשה ביותר.

אני נוסע ברכב עם קאר פיסי, שלכאורה מדובר במערכת הכי פחות יציבה לרכב. ובפועל היו לי 0 קריסות ותקלות בכמעט שנתיים שזה אצלי.

פורסם

אוקיי.

לי יש ביט1 באוטו - 0 תקלות , עובד מושלם.

מי ששמע וראה יכול להעיד.

זה אומר שאין בעיה בתכנון וטיב המוצר, שלא נדבר על איכותו היוצאת מן הכלל. (מהתרשמותי)

בתחילה היו תקלות וסידרו אותן ואי אפשר לדעת, יכול להיות שהחברה תוציא גרסה בהמשך (אולי לשיפור)

בכל מקרה, עובד אצלי 100 אחוז ללא שום תקלה

ליאון

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אני מסכים עם איתמר, מוקדם לשפוט את המכשיר, אני מכיר בחו"ל עשרות שאין להם בעיות איתו.

עושה רושם שהמכשיר הזה הולך להיות the best bang for the buck.

קצת קשה לי לשמוע את האימרה על כך שהמכשיר עצמו לא מוצלח בת'רד שפותח השרשור בכלל לא כייל אותו, לא רציני בעליל לצאת בהכרזה פה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ציטוט:

Leonm13 כתב:

לי יש ביט1 באוטו - 0 תקלות

זה אומר שאין בעיה בתכנון וטיב המוצר.

Leonm13 כתב:

אם אני אומר שאין אצלי תקלות (מנסיון) זה לא אומר שלמישהו אחר לא יהיו. הכוונה היא שאם יש איזושהיו בעיה תכנונית במוצר אז זה משהו שיקרה אצל כל האנשים או לפחות אצל 99 אחוז

לאון , אתה לוקח אקזמפלר בודד ומקיש ממנו על הכלל ? אצלך אין בעיות אז זה אומר שאין בעיה בתכנון ?

בוא ניקח מקרה שונה - ניקח מישהו שכן יש אצלו בעיות אז לפי הלוגיקה שלך לכולם יש בעיות והתכנון לקוי ?

זה לא עובד כך , הטענה שלך כי אצלך זה עובד ולכן אין בעיה בתכנון לא עומדת במבחן המציאות שכן בפועל יש כן דיווחים שונים על באגים ובעיות שונות .

נכון , זה קצת מפתיע עבור מוצר של אודיסון , ומפתיע שמוצר שעולה כל כך הרבה עדיין אנשים מדווחים על באגים אבל במאקרו המכשיר בעייתי , במקרה הספציפי שלך הוא תקין והרווח הוא כולו שלך , אבל זה לא הכל .

מה שאני לא מסכים כאן , זה לעשות מזבוב פיל (לא רק בביט1) ולטעון שאם הייתה תקלה כלשהיא אז זה מרמז שהמוצר יהיה דפוק לעד.

ליאון , אני מבקש ממך לקרוא היטב את השרשור ואת תגובות האנשים , תשים לב כי כולם אומרים שקודם כל יש לעדכן את התוכנה ורק אחר כך להמשיך לראות אם ומה הבעיה.

אתה גם תגלה שאנשים לא עושים פיל מזבוב , המהות של הפורום היא לחלוק מידע ולחוות דעות הן על הדברים החיובים במוצר והן על הדברים השלילים במוצר , לי בתור לקוח פוטנציאלי חשוב לשמוע את כל הצדדים , זה הרעיון של הפורום . זה שמישהו אמר משהו לא טוב על מוצר שלך לא אומר שעושים פיל מזבוב או רומזים שהוא דפוק לעד .

פורסם

אל תצטט רק משפטים ספצייפים מהודעות שונות שכתבתי

במיוחד שהורידו את ההודעות האחרנות ואתה לא יכול לצטט את הציטוט השני שציטטת.

בשביל להבין למה התכוונתי צריך לקרוא את כל ההודעה ברצף כרונולוגי של ההודעות

אז לא לנסות להטעות אנשים בבקשה.

אני טענתי שמשום שהמוצר אצלי עובד ותקין זה אומר שאין בעיית תכנון

בוא נחזור אחורה ונגדיר מהי בעיית תכנון -

בעיית תכנון היא בעיה שאמורה להיות קיימת בכלל המוצרים שמיוצרים ולא תהיה פתירה, בעייה שתהיה מורגשת מאוד, עד כדי כך

שתגרום לתפקוד לקוי חמור של המוצר.

אני עבדתי עם כל הפונקציות של המכשיר במצבים שונים ולא נתקלתי בבעיה חמורה כזו.

כפי שאמרתי, זה שלי אין תקלות לא אומר שלמישהו אחר לא יהיו תקלות כלל וזה יכול לנבוע מסיבות שונות.

כל מקרה צריך להיבדק בצורה מקצועית ולהיות מטופל כראוי. (אם זה דורש את מעורבות החברה אז כמובן שצריך לערבם - בשביל זה הם כאן)

מה שחשוב כאן זה שהחברה מסדרת את התקלות ותומכת בזה.

מנסיוני בתחום העבודה (לא קשור לסאונד), אני יכול לומר שהחברות הגדולות ביותר משקיעות זמן וכסף רב בשיפור, תיקון ויעול של מוצרים מבוססי תוכנה.

משום שאני מכיר את המוצר ומשתמש בו הרבה זמן הייתי יודע אם הייתה בו תקלה גורפת, אז לומר "מאקרו" זה לא מדוייקן.

אם אני הבאתי אותו למצב שאין כלל תקלות אני בטוח שאנשים נוספים יכולים להשיג זאת גם.

(דרך אגב אשמח מאוד לעזור להם בצד המקצועי בעניין)

אני מכיר גם אנשים נוספים שיש להם את המוצר ועובדים איתו ללא תקלות.

זה לא "מוצר שלי", אני לא מייצר אותו ולא מוכר אותו, אז לא לשייך את הנושא לאישי

ליאון

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אני טענתי שמשום שהמוצר אצלי עובד ותקין זה אומר שאין בעיית תכנון

העובדות היבשות היא שאנשים מדווחים על באגים במכשיר . אבל אתה מצהיר שאין בעית תכנון שזה דבר די אבסורדי שכן זה אומר שהמהנדסים של אידיסון הוציאו מדרישות הפיתוח את נושא האמינות ויציבות המוצר , מה שכמובן לא נכון , ולכן אני מתקן אותך.

בוא נחזור אחורה ונגדיר מהי בעיית תכנון -

בעיית תכנון היא בעיה שאמורה להיות קיימת בכלל המוצרים שמיוצרים ולא תהיה פתירה, בעייה שתהיה מורגשת מאוד, עד כדי כך

שתגרום לתפקוד לקוי חמור של המוצר.

אתה מגדיר מחדש לצורך הדיון את משמעות המילה בעית תכנון ?

זה קצת לא רציני בעיני. כמו שאמרתי בעיה בתכנון יכולה להיות בהחלט מה שאתה מתאר ובאותה מידה היא יכולה להיות משהו שולי ופתיר , ובטח ובטח שהסימפטומים של בעיה לא חייבים להופיע בכל אקזמפלר.

זה לא "מוצר שלי", אני לא מייצר אותו ולא מוכר אותו, אז לא לשייך את הנושא לאישי

אני אמרתי לך שאתה מייצר או מוכר אותו ?

ליאון

לאון , אני לא רואה טעם להמשיך את זה , אתה טוען משהו אחד , העובדות בפועל אומרות משהו אחר ואתה עוד ממשיך להצדיק את עצמך על ידי זה שאתה מגדיר לי מחדש מה זה בעיה בתכנון . שיבושם לך .

בסופו של דבר מדובר במוצר מעולה , עם בעיות מסוימות שלטעמי הם בכלל לא קריטיות (לא הייתי מהסס להתקין כזה אצלי אם וכאשר) אבל מתוך האמונה העיוורת שלך במותג אתה מעוות דברים וזה צורם .

פורסם

אני רק יכול לתת את חוות הדעת שלי על המוצר הזה כבעלים של אחד.

סה"כ בהתקנה הראשונית שלו נתקלתי באמת פעם אחת בבעיה והיה צריך לאפס את הפרוססור.

מעבר לזה אני משתמש לא בגרסא האחרונה ויש שם שתי בעיות קטנות - האחת היא שכשהקרוסים של אלמנטים מאותו הסוג מקושרים אחד לשני (הגדרות אחודות לאלמנט) אז הTC של האלמנט השני מתאפס לפי האלמנט שהתעסקתי לו בקרוס.

הבעיה אצלי נגמרה ברגע שעברתי לעבוד בקרוס נפרד לכל אלמנט.

הבעיה השניה היא שכשאני מדליק או מכבה את המכשיר אני צריך לחכות שהDRC יסיים להסתנכרן מול הBIT1.

שתי הבעיות האלה יפטרו בעזרת שדרוג גרסא.

למה אני לא משדרג?

כי אין לי בעיה לעבוד בהגדרה של קרוס נפרד לכל אלמנט - להפך, זה דווקא המצב הרצוי מבחינתי.

ואין לי בעיה לחכות כמה שניות כשאני מכבה או מדליק את המערכת בשביל שיהיה סנכרון, זה לא מציק לי.

אבל מעבר לזה - אין תקלות, המוצר מתנהג בצורה יציבה לחלוטין ואני לא חושב שיכלתי לעשות בחירה טובה יותר ברכישה של מוצר.

המצר שמיש, ממשק נוח לתפעול וידידותי מאוד.

זה מהנסיון האישי שלי וזה כל מה שחשוב לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...