Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. קניתי אוטו והוא הגיע עם רדיוטייפ הזמנתי HU חדש של פיוניר והחלטתי להרכיב בעצמי בעזרת המדריך שיש פה ב FAQ (מדריך מעולה!) ההוצאה של הרדיוטייפ הלכה חלק, החיבור צמה חדשה כנ"ל, השקעתי בבידודים עם האיזולירבנד פתאום ! המסגרת הקודמת לא יוצאת, הקטע הוא שהיא נראת חלק מובנה מהדאש בורד כי היא ממתכת נורא עבה לעומת המסגרת הקלילה של פיוניר. יכול להיות אני צריך לשים את הרדיו דיסק בלי המסגרת המצורפת מפיוניר ? יכול להיות שאני צריך לפרק את הפלסטיקה של הדאש בורד בשביל לפרק את זה ? אה כן וניסיתי גם בכוח לא הלך :roll:

הפסקתי בגלל רדת החשכה וגם כדי לעלות לשאול פה.. נמשיך מחר..

תודה מראש !

פורסם

למסגרות ברזל יש לשוניות שנתפסות במגרעות הפלסטיק של הרכב. חפש איזה לשוניות תפוסות ויישר אותן ע"מ שתוכל לשלוף את המסגרת החוצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע את זה חיפשתי משהו דומה למה שיש לאיבטוח במסגרת של הפיוניר ולא ראיתי הדבר הכי רומה זה מה שיש בצדדים אבל אין לי אפילו תחילה של רעיון לאן לדחוף את זה, והעניין הוא שהמסגרת לא רוקדת היא מרגישה מקובעת בברגים מרוב שהיא יציבה.

העלתי תמונות אולי יש למישהו ניסיון עם מסגרת כזאת..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

אם אתה רואה בחור בצד יש ברזל הניסגר פניה,

גם למטה בחורים ניראה לי שיש ברזל.

תנסה עם מברד לימשוך כלפי מעלה תברזל בחורים ואז זה יתחיל להרופף.

פורסם

זה היה רדיו טייפ מקורי של הרכב?

באחת התמונות נראה שיש ברגים מתחת למסגרת הפלסטיק של הקונסולה, יכול להיות שתצטרך לפרק את מסגרת הפלסטיק ע"מ לשחרר את מסגרת הברזל. אם אלו לא ברגים אז נראה שיש לשוניות מתכת מכופפות בצדדים של המסגרת, לפחות ככה זה נראה בתמונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניסיתי עם מברג שם בצד כלפי מעלה, אין לו לאן לזוז.

ניסיתי להכניס את המסגרת הייעודית של הפיוניר היא בדיוק בגודל של זאתי (הגיוני) אני לא רוצה סתם לאלתר ולדחוף את ה HU למסגרת הזאת כי המערכת הגיעה עם ידיות מיוחדות כדי לשלוף אותה מהמסגרת (אחלה רעיון)

וזה לא היה רדיוטייפ של יונדאי אלא קנווד אז אני לא מאמין שזה הגיע ככה מהיצרן.

באיזה תמונה ? יש מצב שאתה מכון אותי לברגים הנ"ל ? נוראה לי שבשביל לפרק את הפלסטיק השחור אני אצטרך להוציא את כל הדאשבורד..

פורסם

אם תסתכל בתמונת חזית של מה שצילמת, בצד ימין יש משהו שנראה כמו בורג.

תנסה לפרק בעדינות את הפאנל הקדמי של זה ולחשוף את המקום.

מאמין שאם תציין סוג רכב יתנו לך הסבר יותר מדויק איך לעשות זאת.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

תשמע, היתה לי את אותה הבעיה ביונדאי סונטה 2001 עם HU של אלפיין, ניסיתי לדחוף את התושבת של המכשיר בתוך התושבת של הרכב, התוצאה : לא נכנס, סתם עיקמתי את התושבת של האלפיין...

הפיתרון : צריך לפרק את כל הפלסטיקה שיושבת מעל התושבת המקורית, אצלי ביונדאי היא הייתה תפוסה עם 2 ברגים 1 בכל צד ( תסתכל טוב בצד ימין ובצד שמאל אמור להיות אותו הדבר אצלך, זו אותה תושבת בדיוק )

אחרי שהוצאת את התושבת המקורית, פשוט מכניסים את החדשה ותופסים אותה לרכב ע"י עיקום של השיניים של התושבת לכיוון מטה ואת העליונות במידה ויש לכיון מעלה ...

אם אתה מפחד להתעסק עם הפלסטיקים השבירים האלה, גש לבעל מקצוע, חבל שתהרוס את חלל הרכב...

מקווה שעזרתי , המשך שבוע נעים ובהצלחה =]

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

פירוק קונסולה מרכזית ברכב כמו שלו זה עניין של דקות, אני לא רואה סיבה להשתמש כאן בפתרון חאפרי כמו זה.

איתמר.

פורסם

כמו שכבר אמרו ככה זה ביונדאי.

יש לי גם יונדאי והמסגרת הזאת בתמונה זו מסגרת קבועה של האוטו, מה שעושים זה חותכים את המסגרת של הHU החדש לחצי זאת אומרת גובה ורוחב וזהו מלבישים וככה בעיקרון זה אמור לתפוס.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

דו"ח מצב:

באמת התושבת הזו מחוברת בעזרת 2 ברגים מכל צד, אז ניסיתי לנתק את הפלסטיק השחור (בתמונה המצורפת center facia panel), מצאתי לו רק בורג אחד מלמטה מאחורי המאפרה ובאמת הוא התרומם עד החצי אבל אז נתקע בחלק העליון ושם יושב הקודן, אולי יש איזה בורג מתחתיו ? עם הקודן אני כבר מעדיף שלא להתעסק.. אז החזרתי את הפלסטיק חזרה למקום ועיקמתי את המסגרת מתכת של יונדאי בעזרת שפיץ פלייר כלפי פנים בכל דופן והיא מחזיקה את ה HU דיי טוב (למרות שאפשר לגנוב אותו בכיף..).

לא הבנתי את הרעיון של הלחתוך את המסגרת הפיונירית לחצי? להגדיל את המסגרת יונדאי ולדחוף פנימה את המסגרת של פיוניר ? כשהיא מחולקת לעליון תחתון או ימין שמאל ?

יש לי גם סט קומפוננט להרכיב אבל אני לא רואה איך אני עושה את זה בלי לפרק את הדש בורד (crash pad) תראו בתמונה איפה הרמקולים יושבים ואין אליהם גישה נוחה.

estc075a.gif

code.jpg

• תוכן חדש...