Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו כן לגבי הטיפ הראשון של הדלקת איתותי חירום בעת הגעה לפקק פיתאומי- לא בטיחותי בכלל.

ניתקלתי כבר כמה פעמים שנהגים אחרים מגיעים במהירת ומנסים לעקוף את שיירת הרכבים בגלל שהם רואים מרחוק רק רכב אחד "עומד" ווינקרי החירום דולקים.

עולה במחשבתם כי הרכב מקולקל והם רוצים לעבור את הרכב " התקוע" ולהמשיך בנסיעה.

כך שיוצא מצב שרכב עומד בפקק עם ווינקרים חירום ורכב אחר מגיע מאחור ומנסה לעקוף בנתיב השמאלי.

ומכאן נגמר שהרכב שמנסה לעקוף -פותח עוד נתיב, ונעצר בצמוד (מצידם השמאלי.) לרכבים העומדים בפקק.

ירון מאיר

במכוניות צרפתיות מהשנים האחרונות האיתות מופעל אוטומטית בבלימה חזקה

אני מניח שלפני שהחליטו ליישם את הרעיון חקרו קצת את הנושא

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יישמו את הרעיון לאחר שחקרו וביצעו ניסיונות רבים.

אבל כנראה שזה היה בצרפת לא כאן בארץ...

שתבינו,

אני בעד לבצע שינוי כל שהוא, איזה שינוי? יש לי בראש מלא דברים.

גם לבד זה לא קשה לבצע נהיגה נכונה.

אני לא יכול למנוע טעויות של אחרים ולא יכול לחנך אות הנהגים לאחר שקיבלו א הרישיון נהיגה .

אני יכול לחנכם עוד בשיעורי הנהיגה שלהם, לתת להם טיפים לחיים שלא כל נהג לומד אותם ממורה הנהיגה שלו.

כל נושא הנהיגה בשכרות - יש לבצע שינוי חוקתי בנוגע לביטוח לנהג שניתפש נוהג בשיכרות.

חברת הביטוח תסרב לבטח נהג שנתפש נוהג במצב כזה .

במידה וקרה נזק כלשהוא חברת הביטוח לא תשלם שקל אחד לנהג על הנזק שנגרם.

ויש לי עוד מלא רעיונות, שכבר נשלחו להרבה אנשים שיכולים להשפיע (ח"כ , מנהלי אגפי רישוי, מנהלי משרדי רישוי...)

ירון מאיר

פורסם

ולמה לבטח מישהו שעבר באדום? או מישהו שעקף על פס לבן?

ולמה שחברת הביטוח תשלם להם?

אתה מדבר גם על ביטוח חובה? כי אם כן, אז אתה בעצם מציע שלילה לצמיתות

פורסם

אני מתכוון לביטוח מקיף ו צד ג'.

ביטוח חובה אין בכלל בעיה.

היום יותר מתמיד המשטרה תופסת יותר נהגים שיכורים מאשר כאלה שנתפסים עוברים באור אדום.

יש להילחם בהם.

והדרך היא קלה...

ירון מאיר

• 6 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...