Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שאני נותן להיכנס ככה אף פעם לא נותנים לי ואני צריך תמיד להידחף בצורה מגעילה שניה לפני שנגמר הנתיב האצה שלי, למשל הירידה מכביש בגין לכביש של הגבעה הצרפתית, אני יכול להרוג מישהו על זה שהוא מגביר מהירות ביחד איתי ולא מרפה לשניה כשיש מאחוריו אוטו צמוד אליו.

חוץ מזה-במחסום של מעלה אדומים, אני בטוח שכמה מכירים פה פשוט נדחפים לך שניה לפני שאתה עובר את המחסום כדי "לקצר" את הזמן המתנה שלהם, מצטער פה לא רק שאני לא אתן לזה לקרות אלא אני גם אצעק עליו, למה אני מחכה 20 דקות וה"חכם" הזה יחכה דקה כי לא בא לו?

אתה בטוח שזה קורה במחסום של מעלה אדומים? אולי בא-זעים? כי במעלה אדומים יש נתיב אחד ויחיד למחסום, ומפרץ אוטובוס. זה הכל. לכן לא יכולים לעקוף אותך משום כיוון, אלא אם כן רוצים לעבור דרך עץ...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה בטוח שזה קורה במחסום של מעלה אדומים? אולי בא-זעים? כי במעלה אדומים יש נתיב אחד ויחיד למחסום, ומפרץ אוטובוס. זה הכל. לכן לא יכולים לעקוף אותך משום כיוון, אלא אם כן רוצים לעבור דרך עץ...

זה קורה בא-זעים...מנסיון של מי ששירלת שם.

החיילים לצערי הרב לא עושים לנדחפים כלום, אני הייתי מעדיף, זכור לי מקרה של בן דוד שהחליט לעקוף את כל הטור מהשוליים, וזה היה בשבת בצהרים, שנוצר פקק כי מלא רכבים חוזרים מים המלח, הגיע אליי, ואני שלחתי אותו למנוחה בצד, ואחרי זה הסברתי לו יפה שהוא ממש לא "מלך הכביש" שהוא יעקוף רכב מהשוליים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חושב שהרעיון פשוט ויפה, אבל אני רואה בזה כמשהו לגיטימי.

מאז שהוצאתי רישיון אני תמיד נותן לאנשים להשתלב. בין אם זה לעבור למסלול השמאלי ובין אם להאט.

נקווה שכולם יתחילו לנהוג כך :)

בהצלחה, וכל הכבוד על היוזמה.

פורסם

משהו קטן על זה..

א' כל אחלה יוזמה.

ב' אחלה טיפ=] יישמתי אותו בדרך לצפון בסופש הזה...

באמת ,מתי שראיתי שיש השתלבות מימני עברתי לנתיב השמאלי\נתתי לו להיכנס רק משהו שממש עיצבן אותי

ממש ביציאה איזה רנו מגאן ישנה החליטה "לא לוותר" עכשיו כביש מהיר\בינעורני אני בנתיב הימני משמאלי אוטובוס והרנו מנסה להכנס ולהכנס .

ת'אמת,היה מצב מפחיד:|

עם עזרה מאבא (נהג חדש-דרוש מלווה ) האטתי חיכתי שהאטובוס יעבור והשתלבתי בשמאל,

ת'אמת התעצבנתי על הרנו, קצת סבלנות גם ככה הזכות קדימה היא שלי.

פורסם

בטח שבא-זעים...

במחסום למעלה אדומים אף נהג לא עוקף, לעיתים רחוקות מאוד אני רואה מישהו חכמולוג.

בא-זעים זאת מכה, כל פעם ערבי נמצא סנטימטר מלהיכנס בי, כל תושבי מעלה אדומים התרגלו לתופעה...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

יוזמה מבורכת אני רק חייב לציין שאני נוהג כך מאז ומעולם

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אומנם לא קשור לאייטם מס' 2 אבל חשבתי על סטיקר, צירפתי קובץ. מה אתם חושבים עליו? כדי להוסיף סידרת סטיקרים.

Untitled-1.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אומנם לא קשור לאייטם מס' 2 אבל חשבתי על סטיקר, צירפתי קובץ. מה אתם חושבים עליו? כדי להוסיף סידרת סטיקרים.

הסטיקר הוא רעיון נחמד. לא הבנתי את הסימנים שמתחת לר', מה הם אמורים להגיד?

אפשרי באמת למצוא איזה משהו בהתנדבות, לרשום משהו בנוסח מכובד ולהפיץ סטיקרים ברבים [=

פורסם
חודש לאחר שפתחנו במבצע שמטרתו שינוי תרבות הנהיגה והקניית הרגלי נהיגה משופרים לנהגי ישראל, הגיע הזמן לחשיפת האייטם הבא.

אייטם מס' 1 - הפעלת איתות חירום בעת הגעה לפקק פתאומי

והחודש: כאשר יש כלי רכב מימין בנתיב ההאצה, מאפשרים לו להשתלב בבטחה.

כמה פעמים מצאתם את עצמכם מנסים להשתלב מתוך נתיב האצה, אך לא מצליחים לעשות זאת בשל סירובם של משתמשי הדרך האחרים לאפשר לכם להיכנס? מרגיז, נכון?

אז מהיום, כולם מאפשרים לרכב בנתיב ההאצה להשתלב בבטחה בתנועה - או שזזים נתיב אחד שמאלה, או שמאטים קצת או שעושים כל פעולה הגיונית אחרת בהתאם לנסיבות המקרה.

היום אנחנו עוזרים לנהג אחר להשתלב בבטחה, מחר נהג אחר עוזר לנו להשתלב בבטחה.

יחד גורמים לתנועה לזרום בצורה בטוחה יותר וגם מורידים את מפלס העצבים בכביש.

רעיון מעולה כל הכבוד :-)

פורסם

הרעיון הוא יפה אבל לא ישים.

מדוע.

כי לרכב שנוסע בנתיב האצה יש תמיד תמרור מתן זכות קדימה.

אם אתה כנהג תיהי נחמד , עלול הנהג שנמצא בנתיב האצה למצוא עצמו נעצר ע"י שוטר בגין אי מתן זכות קדימה.

ודבר שני יש לזכור אם כבר אתה רוצה להאט ולאפשר הישתלבות של רכב בנתיב האצה הבט תחילה במראה המרכזית ושים לב שאין אף אחד מאחור שעלול להיכנס בך.

כמו כן לגבי הטיפ הראשון של הדלקת איתותי חירום בעת הגעה לפקק פיתאומי- לא בטיחותי בכלל.

ניתקלתי כבר כמה פעמים שנהגים אחרים מגיעים במהירת ומנסים לעקוף את שיירת הרכבים בגלל שהם רואים מרחוק רק רכב אחד "עומד" ווינקרי החירום דולקים.

עולה במחשבתם כי הרכב מקולקל והם רוצים לעבור את הרכב " התקוע" ולהמשיך בנסיעה.

כך שיוצא מצב שרכב עומד בפקק עם ווינקרים חירום ורכב אחר מגיע מאחור ומנסה לעקוף בנתיב השמאלי.

ומכאן נגמר שהרכב שמנסה לעקוף -פותח עוד נתיב, ונעצר בצמוד (מצידם השמאלי.) לרכבים העומדים בפקק.

ירון מאיר

פורסם

קצת חבל לשמוע דברים כאלה ממורה לנהיגה.

לגבי האייטם הראשון, אם זה יתפוס אז יהיו הרבה יותר מנהג אחד שמאותתים בכניסה לפקק, ואז הבלבול ימנע. בכל זאת, צריך להתחיל מאיפשהו.

לגבי השני - אלפי (אם לא מליוני) נהגים אינם טועים. אני מסכים שהאטה עלולה ליצור מצב בעייתי ואי-הבנה הדדית, אך הטכניקה של לזוז מהנתיב הראשי קיימת ופועלת בהצלחה רבה ברוב מדינות אירופה ואני מניח שגם במקומות אחרים. זה אחד הדברים שמבדילים בין תנועה זורמת לתנועת גז-ברקס. כמובן שצריך להפעיל שיקול דעת ולהשתמש במראות, אבל מתי לא?

פורסם
קצת חבל לשמוע דברים כאלה ממורה לנהיגה.

מה לעשות?

כנראה שהידע והניסיון שלי עושים את שלהם...

אני נמצא כל יום על הכביש רואה את כל השטויות שנהגים עושים על הכביש.

אני לא יודע אם לקרוא לזה שטויות או חוסר מודעות לנהגים סביב.

אבל זה לא העיניין .

כל אחד וההשקפה שלו.

כמו שאני לא יכול להגיד שזה לא נכון לבצע דברים שנראים לך שהם בסדר.

אני מקווה שלא נכנס כאן לוויקוח אקטואלי אם כן בסדר או לא.

אני רק אומר שזאת השקפתי בלבד.

בגדול כולנו רוצים למנוע ולהוריד את גרף התאונות בארץ.

אבל כיצד עושים זאת?

כל מה שנעשה זה יכול להיות נחמד וטוב...

אני מאוד מקווה שהאייטם הבא יהיה:

"כאשר אתה מבחין ברכב נוסע לאחור , המתן ותן לו לסיים את הנסיעה לאחור"

אני רואה המון מקרים שבהם נהג מבקש לנסוע לאחור ומיד מגיע נהג אחר ונדחף ולא נותן לנהג הנוסע לאחור מרווח מתאים לסיים את נסיעתו לאחור.

העיקר שיהיה נסיעה טובה ובטוחה.

ירון מאיר

• תוכן חדש...